De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

Op de blog van Sanne kwam ik deze leuke TAG tegen over het afgelopen jaar. Ik neem jullie in een ‘vogelvlucht’ mee door mijn afgelopen jaar en vertel jullie mijn hoogte- en dieptepunten. Jullie hebben natuurlijk elke week wel iets meegekregen in de dagboeken, maar nu vertel ik jullie er iets meer over!

De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

Ik kijk met een trots gevoel terug op..

Eigenlijk het hele jaar, dit is het eerste jaar waarbij ik op mezelf woon samen met Danny. Ik was zo een gelukkig persoon waar alles voor werd gedaan. Elke dag kookte mama voor me, deed mijn was en ga zo maar door. Toen moest ik het ineens zelf doen (en ik heb nog steeds geen idee hoe een strijkijzer werkt) maar tot nu toe gaat het heel goed en vind ik het ontzettend fijn een eigen plekje te hebben met Danny. Ik ben dus best een beetje trots dat ik het allemaal wel zelf kan. Ook durf ik steeds meer met de auto en verder weg te gaan, daar ben ik best een beetje trots op!

De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

Ik denk met een lach terug aan.. 

De ontelbare leuke momenten met vrienden. Ik heb een hele hechte en gezellige vriendengroep die aan alle kanten verrijkt wordt met nieuwe vrienden van andere vrienden. We doen ontzettend vaak (zeg maar gewoon elke week) wat leuks met elkaar. Of het nou een drankje doen is, een spelletje of met z’n allen weer gek doen op een feest of carnaval. Op al die momenten denk ik terug met een lach.

De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..

Hoogtepunten, daar moet ik even over nadenken. Zelf ben ik nooit zo goed in mijn hoogtepunten aan te geven. Maar ik denk dat ik het toch wel een hoogtepunt dat ik het huis uit ging (ook al was dat eigenlijk 27 december 2014), dat het nog steeds zo goed met mijn site gaat (financieel nu ook), ik op mijn eerste persreis mocht naar Zweden met IKEA… Oh en wacht… Mila natuurlijk! Wat ben ik blij met dat kleine bolletje fluf in huis, haha!

De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

De persoon die ik het meest dankbaar ben is..

Dat vind ik lastig, zoveel mensen hebben bijgedragen aan het persoon dat ik nu ben. Maar om dan toch maar lekker cliché te doen, Danny natuurlijk. Die staat het dichtst bij mij, weet wat er in mij om gaat en daarmee deel ik toch wel lief en leed. Ik ben echt heel erg dankbaar dat ik hem als mijn partner mag noemen.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is..

Vergeten, dat vind ik zo iets raars. Wellicht zijn er altijd wel momenten waarvan je denkt, dat was gewoon niet zo leuk. Maar wellicht heb je daar ook een grote les uit geleerd en ben je er sterker uit gekomen. Dingen gebeuren gewoon in het leven, zonder reden. Maar ik geloof wel dat je dit soort momenten nodig hebt om jezelf te leren kennen en er sterker uit te kunnen komen. Maar ook echt een vervelende situatie kan ik ook niet noemen dat ik liever wil vergeten. Ja, misschien nu dat ik een beetje met mezelf in de knoop zit.

De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn..

Waar zal ik beginnen? Carnaval waar ik me ontzettend op had verheugd (die voor mij snel was afgelopen omdat ik al iets te snel te diep in het glaasje had gekeken), een jaartje ouder worden, op vakantie gaan met mijn Danny en onze beste vrienden naar Turkije, met mijn zusje een weekendje naar Parijs, mijn nieuwe vriendschap met Elise die me in korte tijd ontzettend dierbaar is geworden en zo kan ik nog wel even doorgaan.

De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

Voor 2016 hoop ik..

Ik ben geen planner, ik leef van dag tot dag. Ik zie wel wat de toekomst brengt. Natuurlijk hoop ik in 2016 veel liefde, geluk en gezondheid met Danny, mijn familie en vrienden. Dat we er maar weer een feestje van mogen maken. Het leven is mooi.

2015 was voor mij een mooi jaar, die in een floep en zucht voorbij is gegaan. Het was een rustig kabbelend jaartje met veel leuke dingen waar ik graag aan terug denk. Op naar 2016, moge dat een net zo mooi of juist mooier jaar worden!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Denise
  29 december 2015 at 10:23

  Wat een mooie en persoonlijke tag. Fijne jaarwisseling! <3

 • Reply
  Elise Joanne
  29 december 2015 at 10:56

  Een prachtig en ook heftig jaar! Dankbaar dat ik er onderdeel van mocht zijn liefje! Op naar een fantastisch 2016 waarin ik je ga vervelen met poepluier verhalen en spuug-anekdotes. Als jij nou hetzelfde doet over je uitgaansverhalen staan wij gelijk, haha! Dikke knuffel <3

 • Reply
  Melissa
  29 december 2015 at 11:24

  Milapoes is een droppie! Deze foto is ook weer zo cute! Wat een vrolijke, gezellige foto’s! Volgens mij was dit een heel fijn jaar voor jou. Super dat jij en Elise zulke goede vriendinnen geworden zijn, dat je zo veel lieve mensen om je heen hebt en dat het zo lekker gaat met je blog. Je werkt er hard genoeg voor!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 december 2015 at 12:03

  Oh wat een superleuke tag en wat heb je hem leuk ingevuld zeg!! Alvast een hele fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Varenka W
  29 december 2015 at 13:18

  Gewoon 3 kussen!
  Ben blij met je blog & gezelligheid, tips en recepten.
  Ga zo door……..wij genieten er van als het goed goed gaat met jouw :-)

 • Reply
  chucky1012
  29 december 2015 at 16:24

  Fijne tag!
  Ga zo door en ik wens je veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar!
  Dat je leuke en fijne reviews zal plaatsen op je blog…..

  Xoxo

 • Reply
  manon
  29 december 2015 at 17:24

  Wat een leuke Tag is dit!

 • Reply
  Kelly
  29 december 2015 at 18:44

  Erg leuke tag ! En ik wens jou een heel fijn, mooi, liefdevol 2016 en dat je jezelf weer uit de knoop krijgt ;) Ik weet hoe vervelend het is, dus dat gun ik je het meeste voor volgend jaar!

 • Reply
  femketje
  29 december 2015 at 22:45

  leuk om te lezen! voor mij was dit een super bewogen jaar, ik hoop dar 2016 rust brengt!

 • Reply
  eva
  29 december 2015 at 22:45

  Wat een leuke TAG! Ik hoop weer veel mooie artikelen in 2016 van jou te mogen lezen.
  Liefs!

 • Reply
  Ellen
  30 december 2015 at 00:02

  DE jaar?? Serieus?

  • Reply
   Ellen
   30 december 2015 at 00:03

   Ohhh lees weer te snel!!!

  Laat een reactie achter