De grote mascara review show

 photo Maas_zps8a35e4b4.png

Ik had nog een aantal mascara’s in mijn kast liggen die nog een keertje behandeld moesten worden. Om ze nou allemaal één voor één te doen vond ik ook zo wat dus besloot ze lekker allemaal bij elkaar te doen in één grote review. De grote mascara review show! Benieuwd naar de mascara’s en welke ik het fijnste vind? Kijk dan met me mee!

 photo Maas2_zpsd12bf3a0.png

Dit zijn ze van boven naar beneden:

NYC – Big Bold Curl – € 3,99
La Roche-Posay – Respectissime – € 19,75
Rimmel – Scandaleyes Flex – € 11,99
Benefit – They’re Real – € 24,00
Rimmel – Lash Accelerator Endless – € 12,99

De bovenste drie borsteltjes zijn van haren gemaakt en de onderste twee van plastic. Plastic borsteljes vind ik vaak het fijnste, ben benieuwd of dat met deze review ook zo is.

 photo Maas3_zpse6ac024f.png

Dit zijn mijn wimpers zonder enige mascara of andere make-up.

 photo Maas5_zpsf1ac77fc.png

Rimmel – Lash Accelerator Endless

Dankzij de geavanceerde formule en het unieke borsteltje geeft de nieuwe Lash Accelerator Endless Mascara jouw oneindig lange wimpers. De microvezelformule en het perfect gevormde borsteltje verlengen je wimpers en creëren direct een super mooi effect. Je wimpers lijken tot wel 90% langer. Rimmels nieuwe formule, die verrijkt is met een exclusief wimpergroeicomplex met Procapil®, verzorgt en versterkt jouw wimpers dag na dag en bevordert de natuurlijke groei van je wimpers.

 photo Maas4_zps032b598b.png

Dit is hem dan, ik vind hem heel erg fijn aanbrengen. Je hebt geen 10 laagjes nodig om je wimpers eindelijk eens wat kleur, lengte of volume te geven. Maar een paar keer over je wimpers heen gaan is al voldoende. Ik vind het effect heel erg mooi en natuurlijk. Ze zijn vol, lang en mooi zwart. Ik vind deze mascara echt heel erg fijn!

 photo Maas6_zpsa7c0fa30.png

Benefit – They’re Real

Een innovatieve mascara voor wimpers, waar je alleen van kunt dromen. Deze nieuwe formule verlengt de wimperhaartjes, geeft ze een mooie krul en zorgt voor volume, zonder dat de haartjes aan elkaar plakken. De kleur blijft perfect zitten en de mascara droogt ook niet uit. Het speciaal ontworpen borsteltje garandeert dat het product gemakkelijk en toch heel zorgvuldig opgebracht kan worden.

 photo Maas7_zpsa2df0693.png

Deze mascara heb je misschien al een keer voorbij zien komen. Toen die net nieuw uit was, was het mijn favoriete mascara en nu nog steeds vind ik hem heel erg fijn. Hij heeft echt een super handig borsteltje zodat je echt overal heel makkelijk bij kan en kan vullen met mascara. Ook zien mijn wimpers er na gebruik erg mooi uit. Alleen vind toch dat de mascara hierboven van Rimmel net iets meer volume geeft.

 photo Maas8_zps57f2add3.png

Rimmel – Scandaleyes Flex

De meest volle, weelderigste wimpers liggen nu voor het oprapen! Dit komt door het gloednieuwe borsteltje en een innovatieve formule die echt elke wimper bereikt. Geen wimper kan eraan ontsnappen… Rimmel’s Scandal’eyes is er om extreem veel volume te geven, voor wimpers waar je u tegen zegt!

 photo Maas9_zpsd4528895.png

Ik vind deze mascara weer iets subtieler dan de rest die we al besproken hebben. Daar moet je dus echt van houden. Maar de houdbaarheid van deze mascara is prima en de wimpers zijn inderdaad erg flexibel. Toch moet ik erg wennen aan de echt hele grote borstel en vind het jammer dat er niet heel veel volume in zit. Ook moet je wat vaker met het borsteltje in de weer voor een gewenst effect.

 photo Maas10_zps8a3a0316.png

La Roche-Posay – Respectissime

De mascara Respectissime Densifieur bevat Wimperactiverend Serum, een concentraat van stimulerende bestanddelen afkomstig uit onderzoek rond haaruitval, dat in 2 weken tijd de wimpers versterkt en meer body geeft. De wimperfranje is zichtbaar dichter en de wimpers zijn zichtbaar dikker, ook na het verwijderen van de make-up. Ook is deze mascara zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen en die lenzen dragen. Eigenlijk is dit de veiligste mascara die je maar kan kopen.

 photo Maas11_zps6d6c244f.png

Het minimalistische van het borsteltje zie je ook meteen terug op de wimpers. Het ziet er een stuk minder gewaagd uit dan de rest van de mascara’s die aan bod komen in dit artikel. Maar ondanks dat vind ik het niet een vervelend resultaat geven. De mascara is inderdaad heel erg mild voor de ogen en heb er totaal geen last van (draag zelf lenzen). Maar toch heb ik niet echt de problemen waar deze mascara voor is, dan zou ik toch voor de wat gewaagdere mascara gaan. Maar voor de mensen onder ons die echt hele gevoelige ogen hebben zou deze mascara perfect zijn!

 photo Maas12_zpsf2644249.png

NYC – Big Bold Curl

Met Big Bold Curl zijn je wimpers op zijn mooist. Elke wimper krijgt de Big Bold Curl-behandeling, zelfs de allerkleinste wimpertjes die lastig te bereiken zijn. In één simpele beweging verveelvoudig je je wimpers tot wel 147%. Geen klontjes, alleen op en top gekrulde wimpers. Echt elke afzonderlijke wimper wordt gekruld. Big Bold Curl maakt je wimpers niet alleen voller en weelderiger, maar lift ze ook. Tot wel 99% meer lift om precies te zijn.

 photo Maas13_zps888a47c7.png

Eigenlijk had ik van deze mascara best wel veel verwacht, maar helaas kwam er niet zoveel vanaf. De volume is niet echt aanwezig en mijn wimpers krijgen nou niet echt een mooie krul. Waar ik stiekem wel een beetje op hoopte als je de verpakking ziet. Ook heb je erg veel laagjes nodig om hem een beetje naar het zin te laten zitten, nee dit vind ik niet echt een hele fijne mascara.

 photo Maas1_zps3f6e80f0.png

Mijn top 5:

1. Rimmel – Lash Accelerator Endless
2. Benefit – They’re Real
3. Rimmel – Scandaleyes Flex
4. La Roche-Posay – Respectissime
5. NYC – Big Bold Curl

Alle mascara’s liggen al in de winkel behalve de Lash Accelerator van Rimmel, die ligt vanaf begin juni in de winkels. Naar welke mascara zijn jullie benieuwd?

Dit vind je misschien ook leuk

44 reacties

 • Reply
  Laura
  25 mei 2013 at 07:08

  Zelf heb ik ook de NYC mascara gekregen, maar ik vind hem ook niet zo fijn. De anderen, en vooral die van Rimmel, lijken mij wel erg fijn!

 • Reply
  Axelle
  25 mei 2013 at 07:09

  die van rimmel vind ik ook de mooiste!

 • Reply
  Sofie
  25 mei 2013 at 07:16

  Wat een fijne reviews! De mascara van Rimmel ziet er heel goed uit :)

 • Reply
  martinaa89
  25 mei 2013 at 07:29

  Dienbak benefit zou ik graag eens proberen!

 • Reply
  milou | Shimmer-Pie
  25 mei 2013 at 07:34

  Het borsteltje van de onderste rimmel mascara spreekt mij het meeste aan. Maar qua effect op je wimpers zou ik het eerste voor bennefit gaan. Geen wonder dat dat een favoriet is/was!

 • Reply
  Kimberley
  25 mei 2013 at 07:45

  Handig dat je er meerdere tegelijk reviewt, dan is het ook makkelijk te vergelijken. Die van Benefit lijkt me het fijnst, hij heeft een mooi effect op je wimpers en ik heb er bij andere bloggers ook al positieve verhalen over gelezen. Jammer dat ie wat duurder is, maar toch lijkt ie me wel de moeite waard om uit te proberen!

 • Reply
  Anne Solveig
  25 mei 2013 at 07:47

  They’re Real van Benefit vind ik echt de allermooiste!

 • Reply
  dita
  25 mei 2013 at 07:51

  Leuke review

 • Reply
  Kirsten
  25 mei 2013 at 07:51

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe mascara van Rimmel (:!

 • Reply
  Tara
  25 mei 2013 at 07:52

  Wat een fijne review! Ik vind ook die Rimmel het mooist. Net zo mooi als Benefit, masr dan leuker geprijsd!

 • Reply
  BeautybySunseeree
  25 mei 2013 at 07:59

  Handige review! Ik probeer altijd verschillende mascara’s maar mijn ware liefde was uit de schappen gehaald :( van maybeline

 • Reply
  Kimberly
  25 mei 2013 at 08:13

  Ik vind die van Benefit en rimmel allemaal erg mooi!

 • Reply
  Beautydagboek
  25 mei 2013 at 08:34

  Naar die van Rimmel ben ik erg benieuwd!

 • Reply
  Ashleey
  25 mei 2013 at 08:42

  Die van Rimmel ziet er erg goed uit! En wat heb jij van jezelf al mooie wimpers!

 • Reply
  Maris
  25 mei 2013 at 08:49

  Wauw, die Lash Accelerator Endless Mascara van Rimmel ziet er erg goed uit!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  25 mei 2013 at 08:52

  Gaaf zo’n mega review. Fijn om te kunnen vergelijken :). Je hebt van jezelf al mooie wimpers zeg.

 • Reply
  Hester
  25 mei 2013 at 09:08

  Goede review(s), is inderdaad fijn vergelijken! Ik vind ze alleen allemaal heel erg mooi, volgens mij komt dat door je wimpers!

 • Reply
  Kelly
  25 mei 2013 at 09:10

  Die eerste wil ik wel!

 • Reply
  Miranda
  25 mei 2013 at 09:15

  Van Rimmel ziet er goed uit , maar helaas kan ik niet zo goed tegen Rimmel mascara.

 • Reply
  Daniëlle Springer
  25 mei 2013 at 09:50

  Ik kan moeilijk kiezen, maar die eerste van Rimmel vind ik denk ik het mooist. Of die andere van Rimmel.

 • Reply
  Jewelyz
  25 mei 2013 at 09:53

  Wauw, wat een mooie mascara’s! Vooral die eerste ziet er goed uit.
  Fijne post!

 • Reply
  Dionne
  25 mei 2013 at 10:04

  Wat een handig artikel!
  Die tweede vind ik het mooist!

 • Reply
  Snoepje
  25 mei 2013 at 10:14

  Rimmel ! Je hebt echt mooie ogen

 • Reply
  iscreambeauty
  25 mei 2013 at 10:48

  Ik ga die Scandaleyes eens proberen!

 • Reply
  edithmeijer
  25 mei 2013 at 10:50

  Wat een fijne reviews, ik vind die van Rimmel en Benefit het mooist. De meeste mascara’s van Rimmel vind ik wel fijn.

 • Reply
  charlotte
  25 mei 2013 at 11:12

  Handig zo al die reviews bij elkaar! Ik hoor nog altijd zoveel goeds over die van Benefit dat ik er echt heel erg nieuwsgierig naar geworden ben.

 • Reply
  Charlotte
  25 mei 2013 at 11:40

  Fijne review! Haha de mascara review show, leuke titel!
  Ik vind de mascara van Rimmel erg fijn.
  Ben ook benieuwd naar die van benefit

 • Reply
  Joyce
  25 mei 2013 at 12:01

  Fijne review! Die van Benefit blijft toch mijn favoriet haha. Heb m zelf ook en vind m geweldig!

 • Reply
  ChantalAngel
  25 mei 2013 at 12:11

  Zeker qua prijs zou ik dan toch voor de Rimmel gaan. Benefit vind ik ook erg mooi maar nogal duur.

 • Reply
  femketje
  25 mei 2013 at 12:16

  die twee van rimmel vind ik erg mooi!

 • Reply
  Linda
  25 mei 2013 at 12:16

  Wat een goede review, die nieuwste van Rimmel (die nog in de winkels komt) en Benefit, vind ik het mooiste. Zelf zou ik de nieuwste van Rimmel wel willen proberen, dus ik houd in de gaten wanneer die in de winkels ligt.

 • Reply
  Lotte
  25 mei 2013 at 12:41

  Ik ben heel erg benieuwd naar nummer 1 van Rimmel! xx

 • Reply
  beautycasebycaro
  25 mei 2013 at 13:02

  Leuk artikel! Ik had van tevoren verwacht dat benefit het zou winnen omdat je daar altijd goede verhalen over hoort. Maar toch verslagen door Rimmel, die wil ik dan wel proberen!

 • Reply
  Jessica
  25 mei 2013 at 15:51

  Superhandig! Er is geen supergroot verschil tussen de verschillende mascara’s maar dat wll ook zeggen dat ze wel allemaal van vrij goede kwaliteit zijn!

  Thanks !

  XO
  Jessica

 • Reply
  Rosanne
  25 mei 2013 at 16:18

  De Rimmel Mascara Accelerator vind ik het mooist!

 • Reply
  Tessa
  25 mei 2013 at 17:26

  Goed review
  Ik heb geen enkele mascara van deze! Ik gebruik zelf de lidl mascare en die van de action!

  x

 • Reply
  Jana
  25 mei 2013 at 20:05

  Ik wil de Rimmel – Lash Accelerator Endless ook is testen, ziet er goed uit :D x

 • Reply
  Jhemyla
  25 mei 2013 at 20:14

  Ik vind Benefit – They’re Real het mooist!

 • Reply
  patriciakleijn
  25 mei 2013 at 20:18

  handig artikel zo hoor een paar op een rijtje om ze te vergelijken

 • Reply
  MySimplySpecial
  26 mei 2013 at 11:38

  Die van Rimmel ziet er goed uit!

 • Reply
  whatevergivesjoy
  26 mei 2013 at 12:08

  Leuke reviews!

 • Reply
  Emily
  26 mei 2013 at 13:10

  Ziet er goed uit, alleen die van Rimmel werkt niet zo goed bij mij, misschien omdat ik van mezelf hele stijle wimper heb *Sight*

 • Reply
  Evelien
  28 mei 2013 at 00:18

  Ik vind die van Benefit toch het fijnste, moet ik zeggen! Die van Rimmel (de eerste) ook trouwens, heel mooi effect. Maar ik hoor altijd veel goeds over die van Benefit!

 • Reply
  Helga
  25 december 2013 at 16:23

  Zelf ben ik erg blij met de mascara van La Roche-Posay – Respectissime, een jaar geen make-up mogen gebruiken ivm hoornvliesproblemen. Deze mascara irriteert niet, is erg gemakkelijk weg te halen met ook de reiniging van La Roche-Posay. (maak echt geen reclame) hoop dat een ieder die problemen heeft met zijn ogen ik hiermee kan helpen.

 • Laat een reactie achter