Zoek
Sluit dit zoekvak.

De grote mascara review show

 photo Maas_zps8a35e4b4.png

Ik had nog een aantal mascara’s in mijn kast liggen die nog een keertje behandeld moesten worden. Om ze nou allemaal één voor één te doen vond ik ook zo wat dus besloot ze lekker allemaal bij elkaar te doen in één grote review. De grote mascara review show! Benieuwd naar de mascara’s en welke ik het fijnste vind? Kijk dan met me mee!

 photo Maas2_zpsd12bf3a0.png

Dit zijn ze van boven naar beneden:

NYC – Big Bold Curl – € 3,99
La Roche-Posay – Respectissime – € 19,75
Rimmel – Scandaleyes Flex – € 11,99
Benefit – They’re Real – € 24,00
Rimmel – Lash Accelerator Endless – € 12,99

De bovenste drie borsteltjes zijn van haren gemaakt en de onderste twee van plastic. Plastic borsteljes vind ik vaak het fijnste, ben benieuwd of dat met deze review ook zo is.

 photo Maas3_zpse6ac024f.png

Dit zijn mijn wimpers zonder enige mascara of andere make-up.

 photo Maas5_zpsf1ac77fc.png

Rimmel – Lash Accelerator Endless

Dankzij de geavanceerde formule en het unieke borsteltje geeft de nieuwe Lash Accelerator Endless Mascara jouw oneindig lange wimpers. De microvezelformule en het perfect gevormde borsteltje verlengen je wimpers en creëren direct een super mooi effect. Je wimpers lijken tot wel 90% langer. Rimmels nieuwe formule, die verrijkt is met een exclusief wimpergroeicomplex met Procapil®, verzorgt en versterkt jouw wimpers dag na dag en bevordert de natuurlijke groei van je wimpers.

 photo Maas4_zps032b598b.png

Dit is hem dan, ik vind hem heel erg fijn aanbrengen. Je hebt geen 10 laagjes nodig om je wimpers eindelijk eens wat kleur, lengte of volume te geven. Maar een paar keer over je wimpers heen gaan is al voldoende. Ik vind het effect heel erg mooi en natuurlijk. Ze zijn vol, lang en mooi zwart. Ik vind deze mascara echt heel erg fijn!

 photo Maas6_zpsa7c0fa30.png

Benefit – They’re Real

Een innovatieve mascara voor wimpers, waar je alleen van kunt dromen. Deze nieuwe formule verlengt de wimperhaartjes, geeft ze een mooie krul en zorgt voor volume, zonder dat de haartjes aan elkaar plakken. De kleur blijft perfect zitten en de mascara droogt ook niet uit. Het speciaal ontworpen borsteltje garandeert dat het product gemakkelijk en toch heel zorgvuldig opgebracht kan worden.

 photo Maas7_zpsa2df0693.png

Deze mascara heb je misschien al een keer voorbij zien komen. Toen die net nieuw uit was, was het mijn favoriete mascara en nu nog steeds vind ik hem heel erg fijn. Hij heeft echt een super handig borsteltje zodat je echt overal heel makkelijk bij kan en kan vullen met mascara. Ook zien mijn wimpers er na gebruik erg mooi uit. Alleen vind toch dat de mascara hierboven van Rimmel net iets meer volume geeft.

 photo Maas8_zps57f2add3.png

Rimmel – Scandaleyes Flex

De meest volle, weelderigste wimpers liggen nu voor het oprapen! Dit komt door het gloednieuwe borsteltje en een innovatieve formule die echt elke wimper bereikt. Geen wimper kan eraan ontsnappen… Rimmel’s Scandal’eyes is er om extreem veel volume te geven, voor wimpers waar je u tegen zegt!

 photo Maas9_zpsd4528895.png

Ik vind deze mascara weer iets subtieler dan de rest die we al besproken hebben. Daar moet je dus echt van houden. Maar de houdbaarheid van deze mascara is prima en de wimpers zijn inderdaad erg flexibel. Toch moet ik erg wennen aan de echt hele grote borstel en vind het jammer dat er niet heel veel volume in zit. Ook moet je wat vaker met het borsteltje in de weer voor een gewenst effect.

 photo Maas10_zps8a3a0316.png

La Roche-Posay – Respectissime

De mascara Respectissime Densifieur bevat Wimperactiverend Serum, een concentraat van stimulerende bestanddelen afkomstig uit onderzoek rond haaruitval, dat in 2 weken tijd de wimpers versterkt en meer body geeft. De wimperfranje is zichtbaar dichter en de wimpers zijn zichtbaar dikker, ook na het verwijderen van de make-up. Ook is deze mascara zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen en die lenzen dragen. Eigenlijk is dit de veiligste mascara die je maar kan kopen.

 photo Maas11_zps6d6c244f.png

Het minimalistische van het borsteltje zie je ook meteen terug op de wimpers. Het ziet er een stuk minder gewaagd uit dan de rest van de mascara’s die aan bod komen in dit artikel. Maar ondanks dat vind ik het niet een vervelend resultaat geven. De mascara is inderdaad heel erg mild voor de ogen en heb er totaal geen last van (draag zelf lenzen). Maar toch heb ik niet echt de problemen waar deze mascara voor is, dan zou ik toch voor de wat gewaagdere mascara gaan. Maar voor de mensen onder ons die echt hele gevoelige ogen hebben zou deze mascara perfect zijn!

 photo Maas12_zpsf2644249.png

NYC – Big Bold Curl

Met Big Bold Curl zijn je wimpers op zijn mooist. Elke wimper krijgt de Big Bold Curl-behandeling, zelfs de allerkleinste wimpertjes die lastig te bereiken zijn. In één simpele beweging verveelvoudig je je wimpers tot wel 147%. Geen klontjes, alleen op en top gekrulde wimpers. Echt elke afzonderlijke wimper wordt gekruld. Big Bold Curl maakt je wimpers niet alleen voller en weelderiger, maar lift ze ook. Tot wel 99% meer lift om precies te zijn.

 photo Maas13_zps888a47c7.png

Eigenlijk had ik van deze mascara best wel veel verwacht, maar helaas kwam er niet zoveel vanaf. De volume is niet echt aanwezig en mijn wimpers krijgen nou niet echt een mooie krul. Waar ik stiekem wel een beetje op hoopte als je de verpakking ziet. Ook heb je erg veel laagjes nodig om hem een beetje naar het zin te laten zitten, nee dit vind ik niet echt een hele fijne mascara.

 photo Maas1_zps3f6e80f0.png

Mijn top 5:

1. Rimmel – Lash Accelerator Endless
2. Benefit – They’re Real
3. Rimmel – Scandaleyes Flex
4. La Roche-Posay – Respectissime
5. NYC – Big Bold Curl

Alle mascara’s liggen al in de winkel behalve de Lash Accelerator van Rimmel, die ligt vanaf begin juni in de winkels. Naar welke mascara zijn jullie benieuwd?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

 1. Zelf heb ik ook de NYC mascara gekregen, maar ik vind hem ook niet zo fijn. De anderen, en vooral die van Rimmel, lijken mij wel erg fijn!

 2. Het borsteltje van de onderste rimmel mascara spreekt mij het meeste aan. Maar qua effect op je wimpers zou ik het eerste voor bennefit gaan. Geen wonder dat dat een favoriet is/was!

 3. Handig dat je er meerdere tegelijk reviewt, dan is het ook makkelijk te vergelijken. Die van Benefit lijkt me het fijnst, hij heeft een mooi effect op je wimpers en ik heb er bij andere bloggers ook al positieve verhalen over gelezen. Jammer dat ie wat duurder is, maar toch lijkt ie me wel de moeite waard om uit te proberen!

 4. Handig zo al die reviews bij elkaar! Ik hoor nog altijd zoveel goeds over die van Benefit dat ik er echt heel erg nieuwsgierig naar geworden ben.

 5. Wat een goede review, die nieuwste van Rimmel (die nog in de winkels komt) en Benefit, vind ik het mooiste. Zelf zou ik de nieuwste van Rimmel wel willen proberen, dus ik houd in de gaten wanneer die in de winkels ligt.

 6. Leuk artikel! Ik had van tevoren verwacht dat benefit het zou winnen omdat je daar altijd goede verhalen over hoort. Maar toch verslagen door Rimmel, die wil ik dan wel proberen!

 7. Superhandig! Er is geen supergroot verschil tussen de verschillende mascara’s maar dat wll ook zeggen dat ze wel allemaal van vrij goede kwaliteit zijn!

  Thanks !

  XO
  Jessica

 8. Ik vind die van Benefit toch het fijnste, moet ik zeggen! Die van Rimmel (de eerste) ook trouwens, heel mooi effect. Maar ik hoor altijd veel goeds over die van Benefit!

 9. Zelf ben ik erg blij met de mascara van La Roche-Posay – Respectissime, een jaar geen make-up mogen gebruiken ivm hoornvliesproblemen. Deze mascara irriteert niet, is erg gemakkelijk weg te halen met ook de reiniging van La Roche-Posay. (maak echt geen reclame) hoop dat een ieder die problemen heeft met zijn ogen ik hiermee kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *