De grootste beauty blunders

Make-up blunders, iedereen heeft er vast wel eens eentje gemaakt. Zo loop ik soms ’s ochtends naar beneden met iets teveel foundation op of zit er meer mascara op mijn oogleden dan op mijn wimpers. Oeps, foutje dus! Maar er is laatst een onderzoek geweest naar de ergste beautyblunders. Benieuwd welke dat zijn zodat jij je daar voor kan behoeden, kijk dan eventjes met me mee!

Er is een top 5 gemaakt van de grootste beautyblunders. En eerlijk is eerlijk, ik kan me helemaal aansluiten bij deze lijst, het kan gewoon echt niet. Als jij je er prettig bij voelt is het natuurlijk helemaal goed, maar over het algemeen is dit iets waarvan ik denk, nee dat hoeft echt niet.

Een donkere lipliner met een lichte lipstick combineren is ook echt een no go, daarom staat deze op de vijfde plek.

Sterk geëpileerde wenkbrauwen staan op de vierde plek. Denk hierbij aan dunne streepjes dat je nauwelijks meer een wenkbrauw kan noemen, ook niet echt charmant.

Op de derde plaats staan de opgespoten lippen die goed zichtbaar zijn. Oké, daar ben ik het echt helemaal mee eens want ik vind dat echt fake.

De tweede plek is voor hoe kan het dan ook niet anders, foute foundation. Dikke randen op je kaaklijn, de verkeerde kleur of een masker effect kan gewoon echt niet. Het ziet er niet uit, staat slordig en is gewoon verre weg van mooi.

Op de eerste plek, geloof het of niet staat de wenkbrauw. Nu denk je vast, wat kun je daar zo snel mis aan doen. Maar het schijnt echt een enorme afknapper en dus ook blunder te zijn als je deze te veel bijtekent. Deze blunder staat echt op de eerste plek in het lijstje. En als ik eerlijk moet zijn ook wel een beetje terecht. Slecht bijgetekende wenkbrauwen is ook echt een no go voor mij.

Dit is dan de top vijf, maar er zijn nog veel meer dingen die wel een beetje blunder waardig zijn. Zo is uitgroei nog steeds een grote beautyblunder. Ik heb het zelf ook maar van mezelf vind ik het niet zo erg, maar ik kan begrijpen dat andere mensen het niet mooi vinden staan. Ook vette haren kan echt niet vinden de ondervraagden. Spinnenpoten mascara is nog steeds ook iets wat totaal niet kan.

Heb jij wel eens een beauty blunder gemaakt en welke?

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  dita
  23 augustus 2012 at 07:25

  Ja dit zijn echte blunders.

 • Reply
  Lifesplash
  23 augustus 2012 at 07:56

  Bah, ik vind ze allemaal erg lelijk haha. Jakkes, ben ’t met je eens!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  23 augustus 2012 at 08:24

  Vooral de dikke opgespoten lippen vind ik het ergst!
  Liefs

 • Reply
  Manon
  23 augustus 2012 at 08:40

  Als ik rondloop met lipstick op mijn tanden en iemand zegt er wat van kan ik al door de grond zakken.. Maar dat gezicht met die poeder, oh my.. Wat erg als je dat van jezelf terug ziet!

 • Reply
  Charile
  23 augustus 2012 at 08:56

  Helemaal mee eens!

 • Reply
  Tessa
  23 augustus 2012 at 09:01

  HAHA ja echte blunders!

 • Reply
  Hester
  23 augustus 2012 at 09:15

  Haha, allemaal echt heel erg ja. Vooral die opgespoten lippen, BAH. Ligt het trouwens aan mij, of doet het laatste plaatje het gewoon niet?

  • Reply
   Linsey
   17 september 2012 at 16:19

   Ja ik heb hetzelfde! Op mijn iPhone én mijn laptop zie ik het plaatje niet, jammer

 • Reply
  stef
  23 augustus 2012 at 09:22

  Vind donkere eyeliner met licht lipstick echt wel mooi

 • Reply
  Sharon
  23 augustus 2012 at 09:32

  Leuke lijst! Gelukkig heb ik nog nooit hele dunne wenkbrauwen gehad of ze teveel bijgetekend haha. Bij mij doet het laatste plaatje het ook niet trouwens.

 • Reply
  Mick van de Wiel
  23 augustus 2012 at 09:59

  Haha, beautyblunders, inderdaad! Maar ik denk wel dat ze bedoelen, donkere lipliner met lichte lipstick?

  Een donkere eyeliner met lichte lippen vind ik nu helemaal niets mis mee :p.

  Leuk artikel!! xx liefs

  • Reply
   Claudia
   23 augustus 2012 at 10:35

   OH! Ik vroeg mij ook al af waar dat op sloeg (smokey eyes met nude lips, iemand? :p) maar zo klinkt het wat logischer!

  • Reply
   Aranka
   23 augustus 2012 at 20:35

   Foutje! Heb het meteen verbeterd ;).

 • Reply
  Lotte
  23 augustus 2012 at 10:01

  Heel herkenbaar allemaal, deze dingen vind ik ook niet kunnen!

 • Reply
  Tim
  23 augustus 2012 at 11:55

  Wauw die foto op de rode loper met die witte… eeh… slierten? Apart!

 • Reply
  Lisa
  23 augustus 2012 at 12:07

  Ik draag meestal altijd een lichte lipkleur (denk roze of iets wat ducht bij mijn natuurlijk lipkleur ligt) bij fel opgemaakte ogen. ik vind felle oogmake-up en felle lippenstift juist een blunder, haha!

 • Reply
  Kim
  23 augustus 2012 at 12:11

  Wow, die poeder bij Nicole Kidman is inderdaad wel erg zichtbaar. Dat niemand het heeft gezien voordat ze op de rode loper ging! De grootste blunders vind ik ook wel te zwaar bijgetekende wenkbrauwen en donkere lipliner met daarbij lichte lipstick.

 • Reply
  Myrthe
  23 augustus 2012 at 12:29

  Ik ben het helemaal eens met deze top 5, haha! :)

 • Reply
  Emma
  23 augustus 2012 at 18:35

  ik ben het zeker mee eens!
  vooral die wenkbrauwen, bah

 • Reply
  larissa
  23 augustus 2012 at 18:47

  Die wenkbrauwen zo lelijk! Ik heb is gehad dat ik glitter oogschaduw op had en dat het ook op mijn gezicht zat…

 • Reply
  debby
  23 augustus 2012 at 20:08

  Haha wat een goed en leuk artikel. Ik heb genoeg blunders gehad met name vroeger heel veel. Schrik niet maar mijn allergrootste blunder is en blijft toch wel dat ik vroeger mijn foundation 3 tinten donkerder droeg. lekker bruin!Als ik er nu over nadenk schaam ik me diep.

 • Reply
  Jana
  23 augustus 2012 at 23:46

  Haha wat grappig! :) x

 • Reply
  Shelly
  25 augustus 2012 at 11:35

  Die gepileerde wenkbrauwen. DE make-up blunder, echt verschrikkelijk.

 • Reply
  Nannick
  25 augustus 2012 at 12:46

  Aii lelijke blunders inderdaad!

 • Reply
  Rosalinde
  31 augustus 2012 at 12:27

  Ik heb donkerblonde wenkbrauwen, epileer ze praktisch nooit (ze lijken niet echt te groeien) en ik heb ze ook nog nooit bijgetekend. Raad je het me wel aan om dat te doen? Ik hou namelijk echt van natuurlijke make-up en gebruik het liefst heel weinig (zo draag ik maar een paar keer per jaar lichte oogschaduw bijvoorbeeld).

  Liefs!

 • Laat een reactie achter