Zoek
Sluit dit zoekvak.

De grootste beauty blunders

Make-up blunders, iedereen heeft er vast wel eens eentje gemaakt. Zo loop ik soms ’s ochtends naar beneden met iets teveel foundation op of zit er meer mascara op mijn oogleden dan op mijn wimpers. Oeps, foutje dus! Maar er is laatst een onderzoek geweest naar de ergste beautyblunders. Benieuwd welke dat zijn zodat jij je daar voor kan behoeden, kijk dan eventjes met me mee!

Er is een top 5 gemaakt van de grootste beautyblunders. En eerlijk is eerlijk, ik kan me helemaal aansluiten bij deze lijst, het kan gewoon echt niet. Als jij je er prettig bij voelt is het natuurlijk helemaal goed, maar over het algemeen is dit iets waarvan ik denk, nee dat hoeft echt niet.

Een donkere lipliner met een lichte lipstick combineren is ook echt een no go, daarom staat deze op de vijfde plek.

Sterk geëpileerde wenkbrauwen staan op de vierde plek. Denk hierbij aan dunne streepjes dat je nauwelijks meer een wenkbrauw kan noemen, ook niet echt charmant.

Op de derde plaats staan de opgespoten lippen die goed zichtbaar zijn. Oké, daar ben ik het echt helemaal mee eens want ik vind dat echt fake.

De tweede plek is voor hoe kan het dan ook niet anders, foute foundation. Dikke randen op je kaaklijn, de verkeerde kleur of een masker effect kan gewoon echt niet. Het ziet er niet uit, staat slordig en is gewoon verre weg van mooi.

Op de eerste plek, geloof het of niet staat de wenkbrauw. Nu denk je vast, wat kun je daar zo snel mis aan doen. Maar het schijnt echt een enorme afknapper en dus ook blunder te zijn als je deze te veel bijtekent. Deze blunder staat echt op de eerste plek in het lijstje. En als ik eerlijk moet zijn ook wel een beetje terecht. Slecht bijgetekende wenkbrauwen is ook echt een no go voor mij.

Dit is dan de top vijf, maar er zijn nog veel meer dingen die wel een beetje blunder waardig zijn. Zo is uitgroei nog steeds een grote beautyblunder. Ik heb het zelf ook maar van mezelf vind ik het niet zo erg, maar ik kan begrijpen dat andere mensen het niet mooi vinden staan. Ook vette haren kan echt niet vinden de ondervraagden. Spinnenpoten mascara is nog steeds ook iets wat totaal niet kan.

Heb jij wel eens een beauty blunder gemaakt en welke?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Als ik rondloop met lipstick op mijn tanden en iemand zegt er wat van kan ik al door de grond zakken.. Maar dat gezicht met die poeder, oh my.. Wat erg als je dat van jezelf terug ziet!

 2. Haha, beautyblunders, inderdaad! Maar ik denk wel dat ze bedoelen, donkere lipliner met lichte lipstick?

  Een donkere eyeliner met lichte lippen vind ik nu helemaal niets mis mee :p.

  Leuk artikel!! xx liefs

 3. Ik draag meestal altijd een lichte lipkleur (denk roze of iets wat ducht bij mijn natuurlijk lipkleur ligt) bij fel opgemaakte ogen. ik vind felle oogmake-up en felle lippenstift juist een blunder, haha!

 4. Wow, die poeder bij Nicole Kidman is inderdaad wel erg zichtbaar. Dat niemand het heeft gezien voordat ze op de rode loper ging! De grootste blunders vind ik ook wel te zwaar bijgetekende wenkbrauwen en donkere lipliner met daarbij lichte lipstick.

 5. Haha wat een goed en leuk artikel. Ik heb genoeg blunders gehad met name vroeger heel veel. Schrik niet maar mijn allergrootste blunder is en blijft toch wel dat ik vroeger mijn foundation 3 tinten donkerder droeg. lekker bruin!Als ik er nu over nadenk schaam ik me diep.

 6. Ik heb donkerblonde wenkbrauwen, epileer ze praktisch nooit (ze lijken niet echt te groeien) en ik heb ze ook nog nooit bijgetekend. Raad je het me wel aan om dat te doen? Ik hou namelijk echt van natuurlijke make-up en gebruik het liefst heel weinig (zo draag ik maar een paar keer per jaar lichte oogschaduw bijvoorbeeld).

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *