Zoek
Sluit dit zoekvak.

De fijnste budget broekjes voor onder een jurk of rok

Wanneer ik een jurk of rok in de zomer draag, dan krijg ik snel last van schurende bovenbenen waardoor mijn huid heel erg gaat irriteren. Je kunt verschillende maatregelen nemen om schurende bovenbenen te voorkomen, maar een broekje onder mijn jurkje of rokje vind ik toch wel het fijnst. Zo heb ik geen last van schurende bovenbenen, maar ook geen inkijk als ik buk of mijn wikkelrokje open waait. Ik deel mijn favoriete budgetvriendelijke broekjes met je die je gewoon in de winkel kunt kopen.

Bron afbeelding: Shutterstock

Kruidvat Shape Wear Pants – € 7,99

Dit zijn mijn favoriete broekjes, de Kruidvat Shape Wear Pants die maar € 7,99 kosten (en vaak in de aanbieding zijn). Ze zijn er in twee kleuren, een huidskleurig broekje en een zwart broekje in de makten S tot en met XL (ik heb normaal XL en pas ook goed de XL). Het fijne aan deze broekjes is dat ze shaping zijn en ook over je buik heen vallen, zo heb ik onder een jurkje ook net even een wat strakkere buik en vallen de ribbels minder op.

Ik vind de broekjes heel prettig zitten zweten ook niet extra. Het broekje zit strak, maar kruipt bij mij niet omhoog of rolt naar beneden bij de buik. Ik heb mijn broekjes al twee jaar aangehad en ze zijn nog steeds super mooi en goed. Dus voor die paar euro koop je echt een broekje die een tijd meegaat!

De Kruidvat Shape Wear Pants zijn te koop in de winkel en online.

Action Bamboo Biker Short – € 3,99

Een andere fijne optie is de Action Bamboo Biker Short. Deze is maar € 3,99 en heeft een heel dun en luchtig stofje. De verpakking geeft ook al aan dat het zacht en comfortabel zit zonder te zweten. Ik vind deze fijn als ik een wat wijder jurkje aanheb waar ik geen corrigerend effect voor nodig heb, deze zit dan net even wat minder strak. Hij ziet goed bij mijn benen zodat mijn dijen niet tegen elkaar aan schuren. Ook blijft deze short goed op zijn plek zitten en zakt niet af of kruipt omhoog. Echt een fijne budgettip wat mij betreft

De Action Bamboo Biker Short is te koop bij de Action en ligt bij het ondergoed.

Wat is jullie favoriete broekje voor onder een jurkje of rok?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *