Zoek
Sluit dit zoekvak.

De cadeautips om iemand te verrassen en bedanken

shutterstock 1827221798 1

Soms wil je iemand in het zonnetje zetten, omdat diegene veel voor je heeft gedaan, of voor je klaarstond tijdens een moeilijke periode. Of je wil bijvoorbeeld een zakenpartner of collega bedanken voor hun inzet en voor een prettige samenwerking. Als je je waardering uitspreekt of op een kaartje schrijft, geeft dat hoe dan ook een positief gevoel, zowel voor jou als voor de ontvanger.

Bron afbeelding: Shutterstock

Maar wat geef je iemand als bedankje? Een bosje bloemen of een doos bonbons doen het altijd goed, maar wellicht zoek je iets originelers om iemand mee te verrassen. Iets waar diegene ook daadwerkelijk iets aan heeft. Inspiratie nodig? Met onderstaande tips moet het vinden van een geschikt cadeautje vast lukken! 

 1. Fotocadeau
  Niets is persoonlijker en origineler dan een fotocadeau. Heb je één of meerdere mooie foto’s van jullie? Lijst deze dan in of maak een fotoboek van alle onvergetelijke herinneringen. Ook kun je via verschillende sites bijvoorbeeld een foto op een mok, T-shirt of op een puzzel laten afdrukken. Dat is nog eens een uniek en verrassend cadeau!
 2. Kandelaar met gekleurde kaarsen
  Wie houdt er nu niet van kaarsen? Een stijlvolle kandelaar met mooi gekleurde rustieke kaarsen is een origineel en cadeau om iemand mee te bedanken. De ontvanger zal het nieuwe item voor in het interieur vast waarderen!
 3. Dinerbon
  Met een dinerbon kun je degene die je wil verrassen trakteren op een culinair avondje dineren in een restaurant naar keuze. Dineren op een mooie locatie is voor veel mensen een fijne en luxe beleving, dus de kans is groot dat er enthousiast op dit cadeau wordt gereageerd.
 4. Een smaakvolle fles wijn
  Ook een mooi wijn cadeau is een echte voltreffer voor de wijnliefhebbers. Ga voor een toegankelijke maar smaakvolle variant zoals een fles Merlot, Sauvignon Blanc of Bordeaux. Laat de wijn verpakken in een houten wijnkist met een feestelijke geschenkverpakking. Om het af te maken kun je er een kaartje bij doen met een persoonlijke boodschap.
 5. Geschenkset met fijne luxe verzorgingsproducten
  Ook zijn giftsets een perfect cadeau om te geven, en om te ontvangen! Verras degene die het verdient met luxe verzorgingsproducten samengesteld in een mooi pakket. 

Het positieve effect van geven

Of je iemand nu een luxe wijnpakket cadeau doet, een originele kandelaar uitzoekt of een fotoboek geeft dat vol staat met mooie herinneringen, uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om het gebaar. Wist je dat het tonen van dankbaarheid – in wat voor vorm dan ook –  een heel positief effect heeft op de gever? Wanneer je namelijk met aandacht en zorg iets moois voor een ander uitzoekt toon je interesse en waardering. Zo versterk je jullie band onderling. Zie het geven van een cadeautje dus als een mooi symbool van bevestiging van jullie connectie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *