Zoek
Sluit dit zoekvak.

De beste DM filialen net over de grens in Duitsland

De DM in Duitsland is ongekend populair onder Nederlanders. Ten eerste omdat alles hier véél, heel veel goedkoper is dan in Nederland, de producten erg goed zijn en het gewoon heel erg leuk is om in een buitenlandse winkel te snuffelen met producten die wij soms niet in Nederland hebben. Gelukkig zijn er heel wat DM filialen vlakbij de grens en ik deel alle grensfilialen van de DM met je!

Bron afbeelding: Shutterstock

Alle grensfilialen van de DM die makkelijk bereikbaar zijn vanuit Nederland

Yes, je wilt vanuit Nederland graag naar de DM toe om al die goedkope producten in te slaan, maar naar welke DM moet je dan eigenlijk? Ik deel hier alle DM’s die vlakbij de Nederlandse grens liggen en makkelijk met de auto bereikbaar zijn. De lijst is chronologisch van noord naar zuid Nederland opgenoemd. Wat is jullie favoriete filiaal van de DM?

DM Haren (Ems)

Net over de grens bij Emmen vind je het dorpje Haren, ook wel Ems genoemd. Het is een kleine DM buiten het centrum waar je gemakkelijk kunt parkeren. Brinkerweg 1a, 49733 Haren

DM Meppen

Meppen is een leuk stadje om te winkelen net over de grens bij Emmen. In het overdekte winkelcentrum in het centrum vond je eerst een grote DM, maar helaas is door renovatie van het winkelcentrum de DM in Meppen gesloten. Er is nog niet bekend of er weer een DM filiaal in Meppen komt.

DM Lingen

Tussen Emmen en Enschede vind je het grotere plaatsje Lingen, hier zit een vrij grote DM in de winkelstraat. Lingen is een leuk stadje om te winkelen, zo zit hier ook een enorme Rossmann, MediaMarkt, Action en andere toffe winkels. Parkeren doe je gemakkelijk in de parkeergarage die erg goedkoop is.

DM Nordhorn

Nordhorn is een populaire plek voor Nederlanders om hun boodschappen te doen, dus het is hier helaas vaak erg druk. Ik ben hier een aantal keer geweest om naar de DM en Kaufland te gaan, maar je staat eeuwen in de file om überhaupt het parkeerterrein op te kunnen in het weekend. Wel kun je hier gemakkelijk je DM bezoek combineren met de Kaufland. Stadtring 60, 48527 Nordhorn & Friedrich-Ebert-Straße 2, 48529 Nordhorn

DM Bad Bentheim

Net over de grens bij Oldenzaal en Enschede vind je het kleine dorpje Bad Bentheim. Buiten het centrum vind je hier een winkelcentrum met de DM en een Lidl waar je lekker inkopen kunt doen. Rheiner Str. 7d, 48455 Bad Bentheim.

DM Gronau

Met een floep en een zucht ben je de grens over bij Enschede en sta je in het plaatsje Gronau. Je kunt hier ook gemakkelijk met de trein komen. Er is een DM echt nét over de grens en eentje iets verderop in het drop. Königstraße 66, 48599 Gronau.

Waarom drogisterij producten in het buitenland veel goedkoper zijn

Heb je je wel eens afgevraagd waarom dezelfde shampoo, zeep, foundation of haarverf in het buitenland veel goedkoper is? Dat is niet gek, want in Nederland bestaal je standaard teveel voor je drogisterij producten, vaak wel de helft meer dan in andere landen voor hetzelfde product. Maar hoe komt dat nou eigenlijk? Ik leg het je uit!

DM Ahaus

Iets verder over de grens bij Eibergen en Enschede vind je het plaatsje Ahaus. Hier in het centrum zit een prachtige grote DM die echt lovende recensies krijgt op Google. Marktstraße 16, 48683 Ahaus.

DM Vreden

Net over de grens bij Winterswijk vind je de DM in het dorpje Vreden. De DM ligt net buiten het centrum en ligt naast de Lidl waar je dan ook meteen even kunt shoppen! Wüllener Str. 55, 48691 Vreden.

DM Emmerich

Wanneer je bij Arnhem Duitsland binnen rijdt via de snelweg kom je al snel in Emmerich terecht. Hier vind je ook een DM midden in het centrum aan de Rijn. Leuk om hier ook even door het centrum te lopen. Kaßstraße 42, 46446 Emmerich am Rhein.

DM Kleve

Dit is echt mijn favoriete DM filiaal net over de grens. Deze DM in Kleve (of Kleef) is echt enorm, heeft een grote parkeerplaats voor de deur en je hebt hier zoveel keuze! Combineer je bezoek aan de Kaufland die iets verderop zit of loop nog even het gezellige centrum van Kleve in. Let op, je moet hier wel parkeren met een blauwe parkeerschijf. Ludwig-Jahn-Straße 7-15, 47533 Kleve.

DM Goch

Net bij Gennep de grens over vind je het dorpje Goch met daar een leuke DM in het centrum. Ook leuk om meteen even in het centrum te kijken maar stel je er niet te veel van voor. Voßstraße 49-51, 47574 Goch.

DM Kevelaer

Wanneer je tussendoor bij Venray de grens over gaat kom je bij het plaatsje Kevelaer uit waar je ook een mooie DM vindt. Net buiten het centrum vind je hier een DM waar je ook gemakkelijk kan parkeren. Lindenstraße 63, 47623 Kevelaer.

Bron afbeelding: Shutterstock

DM Straelen

Als je bij Venlo de grens over gaat kun je twee kanten op, naar Staelen waar je in het centrum een DM vindt en dichtbij ook nog een Kaufland. Ostwall 33, 47638 Straelen.

DM Nettetal

Maar vanuit Venlo is Nettetal net iets dichterbij een heeft ook een DM in de aanbieding! Hier zit de DM naast het station met ook nog een Lidl en Aldi, net buiten het centrum. Parkeren kun je hier ook gemakkelijk. Poststraße 42-44, 41334 Nettetal.

DM Selfkant

Meteen over de grens in Sittard vind je het plaatsje Selfkant, het is praktisch bijna Sittard. Er is hier een klein winkelcentrum met een Lidl en natuurlijk een DM. In d. Fummer 1b, 52538 Selfkant.

DM Gangelt

Vlakbij Heerlen kun je naar verschillende DM’s toe in Duitsland, de meest noordelijke keuze is Gangelt. Hier vind je afgelegen een DM filiaal. Heinrich-Josef-Otten-Straße 12, 52538 Gangelt.

DM Herzogenrath

Bij Kerkrade over de grens vind je tegen de grens aangeplakt het plaatsje Herzogenrath. Hier midden in het centrum vind je ook een DM vestiging. Kleikstraße 17, 52134 Herzogenrath.

DM Aken

Wanneer je bij Maastricht de grens over gaat kom je wederom in een grote stad terecht, namelijk Aken! Hier vind je maar liefst 5 filialen van de DM die verspreid zitten over de stad. Drie vind je er in het centrum en twee wat verder van het centrum af in de wijken. Je hebt hier dus voldoende keus! Het favoriete DM filiaal is die aan de Kapuzinergraben 21, 52062 Aachen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *