De 5 leukste plekken in Zwolle voor een High Tea

Ben je in Zwolle of ga je naar Zwolle en heb je zin in een lekkere maar ook goede high tea? Dan kun je in Zwolle bij verschillende leuke zaakjes terecht. Zelf vind ik het niet zo leuk om bij een keten een high tea te gaan doen, maar ik vind het juist leuk om bij de wat kleinere zaakjes een high tea te reserveren. Gelukkig hebben we genoeg uniek aanbod in Zwolle en ik deel met jou de vijf leukste plekken waar je in Zwolle een high tea kan doen!

1. Gillende Keukenmeiden

Stipt op nummer één staat bij mij de Gillende Keukenmeiden voor een high tea. Dit ontzettend leuke zaakje zit in het centrum van Zwolle in een heel schattig pandje. Je kunt binnen zitten, maar ook in de leuk versierde tuin. Alles wordt hier zelf gemaakt en je zult dan ook niets kant en klaar van de groothandel zien. Je krijgt de meest lekkere dingen en thee drink je uit leuke klassieke kopjes. Mocht je hier een high tea willen doen moet je wel even reserveren.

Gillende Keukenmeiden – Meerminneplein 7, Zwolle

2. Brasserie De Hofvlietvilla

Op een prachtige plek aan de stadsgracht vind je Brasserie de Hofvlietvilla. Een heerlijke locatie om buiten op het terras te zitten, binnen in de serre of zelfs een bootje te huren. Maar natuurlijk kun je hier ook een high tea boeken. Je wordt hier verwend met heerlijke zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee.

Brasserie De Hofvlietvilla – Pannekoekendijk 6, Zwolle

3. Bij Hartje Zwolle

Net buiten de stadsgracht vind je Bij Hartje Zwolle, maar gelukkig is het prima af te lopen, zeker als je je auto bij het Noordereiland hebt geparkeerd. Bij Hartje Zwolle heeft een leuke en gezellige locatie en het mooiste (of lekkerste is) dat ze hier alles zelf maken! Je krijgt een heerlijk grote schaal met de meest lekkere hapjes wat zowel zoet en hartig is. Daarnaast is het ook super leuk aangekleed. Zeker een aanrader!

Bij Hartje Zwolle – Burgemeester Drijbersingel 67, Zwolle

4. Corners Cake

Hou je van zoet en roze? Dan moet je zeker naar Corners Cake voor een high tea. Je boekt een heerlijke luxe high tea hier met de lekkerste zoetigheden zoals wentelteefjes, taart, scones en macarons. Natuurlijk krijg je het geserveerd met onbeperkt thee. Zeker leuk om hier met vriendinnen heen te gaan of een babyshower te organiseren, hier hebben ze een aparte ruimte voor.

Corners Cake – Sassenstraat 20, Zwolle

5. Villa Suikerberg

Een van de mooiste plekken om in het centrum een high tea te houden is bij Villa Suikerberg. Dit super schattige theehuisje ligt aan de gracht, naast museum de Fundatie. De locatie maakt het een unieke belevenis en geeft veel sfeer. Je kunt hier van een heerlijke high tea genieten met lekkere hartige en zoete versnaperingen. Mocht het niet van een high tea komen, de lunch is hier ook fantastisch!

Villa Suikerberg – Potgietersingel 1A, Zwolle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Nathalie
    17 augustus 2023 at 13:05

    Ik hou van high tea! Als ik weer eens in Zwolle ben ga ik zeker een van deze vijf langs denk ik. Ze zien er allemaal erg feestelijk uit.

  • Laat een reactie achter