Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De 5 best bekeken recepten op mijn blog

Als ik naar mijn statistieken van mijn site kijk zie ik vooral veel recepten bovenaan pieken in mijn best bekeken artikelen, super tof! Sinds 1,5 jaar deel ik elke week een recept omdat ik dit ontzettend leuk vind en jullie blijkbaar ook. Er zijn dus al heel wat recepten online gekomen en dit zijn mijn 5 best bekeken recepten!

5. Stroopwafeltaart

Een probeersel voor mijn moeders verjaardag was dit vorig jaar, de stroopwafel taart. Maar het was een heel erg geslaagd probeersel want iedereen vond hem heerlijk en jullie vonden hem blijkbaar ook erg lekker want ik kreeg tal van positieve reacties! Deze taart houden we er zeker in en is niet moeilijk te maken.

Ga naar het recept

4. Gevuld Stokbrood

Lara heeft een tijd geleden vaak blogposts voor mijn site gemaakt waaronder het gevulde stokbrood recept. En dat hebben jullie geweten want dit is een heel erg populair recept. Zelf vind ik dit ook één van de lekkerste broodrecepten die er bestaan. Zeker een aanrader om deze een keer te maken.

Ga hier naar het recept

3. Speculaascake met kruidnoten

Dit recept is afgelopen Sinterklaas viraal gegaan, overal kwam ik hem tegen en hij is razend populair. Niet gek, want hij was ook super lekker en heb hem meerdere malen gemaakt rond Sinterklaas. En ik weet zeker, dit jaar staat hij gewoon weer op tafel. Het is nog even wachten op de kruidnoten, maar als ze er weer zijn moet je deze cake zeker maken.

Ga hier naar het recept

2. Bladerdeeghapjes met pesto en kaas

Met maar een heel klein verschil op nummer 1 is dit de nummer 2 die met kop en schouder bovenaan staat. Deze super makkelijke en leuke hapjes maakte ik een keer op de verjaardag van Lara, dus eigenlijk is het ook een beetje haar idee. Maar het deze is echt ontelbaar vaak bekeken. Als je nog een leuk hartig hapje voor een feestje zoekt ben je met dit recept aan het goede adres!

Ga hier naar het recept

1. Monchou toetjes met lange vingers

Tienduizenden keren is dit recept bekeken, waarom weet ik eigenlijk niet want het is heel simpel en niks bijzonders aan. Maar het is natuurlijk wel een heel vrolijk en leuk recept om te maken met bijvoorbeeld een feestje. En stiekem moet ik toegeven dat de foto’s er ook wel heel erg lekker uit zagen.

Ga hier naar het recept 

Dat waren dan de top 5 best bekeken recepten op mijn blog. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en wellicht hebben jullie ook wel iets gemaakt hiervan. Ik ben eigenlijk stiekem wel eens benieuwd, welke recepten hebben jullie van mijn website gemaakt, of helemaal niets? Let me know!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Ah Aranka ik krijg er honger van! De monchou toetjes en bladerdeeg hapjes moet ik echt een keertje maken.
  Liefs, Iris

 2. Oh wow Aranka wat een recepten! Sommige ken ik niet.

  Volgens mij doet jouw bananenbrood het ook heel goed.

  Stroopwafeltaart moet ik maken ;-)

 3. Het klink allemaal lekker! Heb zelf die kerstster brood gemaakt, en wat was die lekker! Zeker voor herhaling vatbaar

 4. Ik vind het altijd leuk om recepten te lezen. Jij deelt hele leuke! Ik heb nog nooit een recept van je nagemaakt, maar ik doe dat sowieso niet zo vaak. Misschien als ik niet meer bij mijn ouders woon ga ik dat wat meer doen.

 5. Ik maak die pesto ham rolletjes nog héél vaak met feestjes oid en ze vallen altijd ZO goed in de smaak. Zoooo lekker zijn ze! En je M&M koekjes zijn ook MEGA favoriet hier. Heb er spontaan weer zin in haha.

 6. Oee Jammie! Toevallig nu weekend voor 4 dagen en wil weer eens wat lekkers gaan maken. Ga er ook een artikel proberen van te maken ziet er zo lekker en leuk uit.

 7. Wat een chille opsomming heel nice en heel lekker !
  Ik vroeg me alleen af of je ook duurzaam / budget kookt? Ik ben zelf een student dus heb het niet heel breedt. (ik check dan wel vaker:https://www.kupino.nl/folders/coop) om goedkoop uit te komen, dat is lekker overzichtelijk. Maar vroeg me dus af op wat voor manier jij hier rekening mee (kan) houdt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *