De 5 best bekeken recepten op mijn blog

Als ik naar mijn statistieken van mijn site kijk zie ik vooral veel recepten bovenaan pieken in mijn best bekeken artikelen, super tof! Sinds 1,5 jaar deel ik elke week een recept omdat ik dit ontzettend leuk vind en jullie blijkbaar ook. Er zijn dus al heel wat recepten online gekomen en dit zijn mijn 5 best bekeken recepten!

5. Stroopwafeltaart

Een probeersel voor mijn moeders verjaardag was dit vorig jaar, de stroopwafel taart. Maar het was een heel erg geslaagd probeersel want iedereen vond hem heerlijk en jullie vonden hem blijkbaar ook erg lekker want ik kreeg tal van positieve reacties! Deze taart houden we er zeker in en is niet moeilijk te maken.

Ga naar het recept

4. Gevuld Stokbrood

Lara heeft een tijd geleden vaak blogposts voor mijn site gemaakt waaronder het gevulde stokbrood recept. En dat hebben jullie geweten want dit is een heel erg populair recept. Zelf vind ik dit ook één van de lekkerste broodrecepten die er bestaan. Zeker een aanrader om deze een keer te maken.

Ga hier naar het recept

3. Speculaascake met kruidnoten

Dit recept is afgelopen Sinterklaas viraal gegaan, overal kwam ik hem tegen en hij is razend populair. Niet gek, want hij was ook super lekker en heb hem meerdere malen gemaakt rond Sinterklaas. En ik weet zeker, dit jaar staat hij gewoon weer op tafel. Het is nog even wachten op de kruidnoten, maar als ze er weer zijn moet je deze cake zeker maken.

Ga hier naar het recept

2. Bladerdeeghapjes met pesto en kaas

Met maar een heel klein verschil op nummer 1 is dit de nummer 2 die met kop en schouder bovenaan staat. Deze super makkelijke en leuke hapjes maakte ik een keer op de verjaardag van Lara, dus eigenlijk is het ook een beetje haar idee. Maar het deze is echt ontelbaar vaak bekeken. Als je nog een leuk hartig hapje voor een feestje zoekt ben je met dit recept aan het goede adres!

Ga hier naar het recept

1. Monchou toetjes met lange vingers

Tienduizenden keren is dit recept bekeken, waarom weet ik eigenlijk niet want het is heel simpel en niks bijzonders aan. Maar het is natuurlijk wel een heel vrolijk en leuk recept om te maken met bijvoorbeeld een feestje. En stiekem moet ik toegeven dat de foto’s er ook wel heel erg lekker uit zagen.

Ga hier naar het recept 

Dat waren dan de top 5 best bekeken recepten op mijn blog. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en wellicht hebben jullie ook wel iets gemaakt hiervan. Ik ben eigenlijk stiekem wel eens benieuwd, welke recepten hebben jullie van mijn website gemaakt, of helemaal niets? Let me know!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Dora
  13 mei 2015 at 15:13

  De kaiserbroodjes met gehakt en de jodenkerken….beide erg lekker:)

  • Reply
   Dora
   13 mei 2015 at 15:14

   Jodekoeken bedoel ik natuurlijk

   • Reply
    Dora
    13 mei 2015 at 15:17

    Oh en de gevulde speculaas, die was ook erug lekker:)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  13 mei 2015 at 15:14

  Ah Aranka ik krijg er honger van! De monchou toetjes en bladerdeeg hapjes moet ik echt een keertje maken.
  Liefs, Iris

 • Reply
  lonneke
  13 mei 2015 at 15:31

  Oeh, wat een heerlijke recepten toch allemaal!
  Wil die bladerdeeg hapjes misschien op mijn verjaardag gaan maken :)
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Tessa
  13 mei 2015 at 15:35

  Leuk overzicht zo! De cake met kruidnoten heb ik ook gebakken :)

 • Reply
  Milou
  13 mei 2015 at 16:05

  Ik heb de kruidnoten cake een keer gemaakt en die was erg geslaagd! :D

 • Reply
  Nesrin
  13 mei 2015 at 16:07

  Oh wow Aranka wat een recepten! Sommige ken ik niet.

  Volgens mij doet jouw bananenbrood het ook heel goed.

  Stroopwafeltaart moet ik maken ;-)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 mei 2015 at 16:19

  Wat een leuk overzicht! Jouw recepten zien er altijd ontzettend lekker uit!

 • Reply
  Stephanie
  13 mei 2015 at 16:34

  Heerlijk, ze lijken me allemaal super lekker. Vooral het gevulde stokbrood <3

 • Reply
  Jade
  13 mei 2015 at 17:34

  Het klink allemaal lekker! Heb zelf die kerstster brood gemaakt, en wat was die lekker! Zeker voor herhaling vatbaar

 • Reply
  Nicole
  13 mei 2015 at 17:45

  Wat leuk om te zien! De stroopwafeltaart lijkt me echt heerlijk.

 • Reply
  Amanda
  13 mei 2015 at 17:51

  Ik vind het altijd leuk om recepten te lezen. Jij deelt hele leuke! Ik heb nog nooit een recept van je nagemaakt, maar ik doe dat sowieso niet zo vaak. Misschien als ik niet meer bij mijn ouders woon ga ik dat wat meer doen.

 • Reply
  oma
  13 mei 2015 at 18:01

  Hoe vind je het om een berichtje te krijgen van mij ! Wat staat er veel lekkers op

 • Reply
  Margot
  13 mei 2015 at 18:03

  Allemaal lekkere recepten!

 • Reply
  Manon
  13 mei 2015 at 18:44

  Allemaal erg lekker!

 • Reply
  Lois
  13 mei 2015 at 19:07

  Ik maak die pesto ham rolletjes nog héél vaak met feestjes oid en ze vallen altijd ZO goed in de smaak. Zoooo lekker zijn ze! En je M&M koekjes zijn ook MEGA favoriet hier. Heb er spontaan weer zin in haha.

 • Reply
  Lisa
  13 mei 2015 at 19:58

  Jouw recepten zijn altijd te lekker Aranka!

 • Reply
  Vera
  13 mei 2015 at 21:20

  Oee Jammie! Toevallig nu weekend voor 4 dagen en wil weer eens wat lekkers gaan maken. Ga er ook een artikel proberen van te maken ziet er zo lekker en leuk uit.

 • Reply
  sabine beining
  14 mei 2015 at 09:05

  Bij ons is de kipsalon favoriet

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14 mei 2015 at 11:57

  Dat is logisch, want het lijken mij stuk voor stuk heerlijke gerechten

 • Reply
  Mieke
  23 mei 2020 at 14:02

  Wat een chille opsomming heel nice en heel lekker !
  Ik vroeg me alleen af of je ook duurzaam / budget kookt? Ik ben zelf een student dus heb het niet heel breedt. (ik check dan wel vaker:https://www.kupino.nl/folders/coop) om goedkoop uit te komen, dat is lekker overzichtelijk. Maar vroeg me dus af op wat voor manier jij hier rekening mee (kan) houdt?

 • Laat een reactie achter