De 10 beste artikelen uit 2014

 photo Besteartikelen_zpsd928ae0e.png

2014 is alweer bijna voorbij, wat een gek idee. Het is echt een fantastisch jaar geweest met veel memorabele momenten. Op mijn site zijn meestal twee artikelen per dag online gekomen en dit jaar is mijn site weer ontzettend goed bezocht. Ik geef jullie een overzicht van de beste 10 artikelen van 2014!

 photo Negerzoenen-kwarktaart12_zps9145688c.png

10. Negerzoenen Kwarktaart

Stiekem was hij eigenlijk een beetje mislukt met de veel te soppige bodem, maar de smaak was echt hemels. In het recept vertel ik jullie hoe je het wel goed moet doen, maar de smaak bleef natuurlijk hetzelfde. Hier heb ik veel reacties op gehad en iedereen vond hem heerlijk, zeker het proberen waard!

 photo Blur_zps8baa0010.png

9. L’Oréal Nude Magique Blur Cream

Ook een artikel waarvan ik het niet had verwacht, de Nude Magique Blur Cream van L’Oréal. Ik was er zelf niet echt enthousiast over en mijn review was niet echt super uitgebreid of geweldig. Mar toch heeft hij een plekje in de top 10 gekregen.

 photo PrimarkArnhem31_zpsbbd75418.png

8. Binnenkijken bij de Primark Arnhem

Primark heeft dit jaar vele filialen in Nederland geopend, de sneak peaks van de nieuwe filialen doen het altijd fantastisch goed op mijn blog. Maar het Arnhem filiaal stak er wel met kop en schouder bovenuit! Tienduizenden mensen hebben de preview op mijn blog bekeken, echt bizar!

 photo Oreo9_zps1c57d388.png

7. Mini Oreo Cheesecake

Noem het woord Oreo en cheesecake en iedereen wordt gek, met deze combinatie maakte ik heerlijke kleine cheesecakejes met echte stukjes Oreo. Ze waren ontzettend machtig maar ook ontzettend lekker, zeker een aanrader om deze een keer te maken!

 photo Monchoutoetjes6_zpsa56d624a.png

6. Monchou toetjes met lange vingers

Of het aan de lekkere foto’s lag of de goddelijke combinatie van aardbeien en monchou weet ik niet, maar dit is echt een van de meest bekeken recepten van het jaar. Vooral rond de feestdagen deed hij het ontzettend goed! Super leuk om te zien, wie heeft ze uiteindelijk gemaakt?

 photo Bladerdeeg6_zps44a4b32e.png

5. Bladerdeeghapjes met pesto en kaas

Heel makkelijk, heel lekker en heel erg leuk om te maken op een feestje! Toen ik een dagje bij Lara was voor haar verjaardag maakten we alvast wat hapjes voor de avond. Lara liet me zien hoe ze deze heerlijke hapjes maakte en ik deelde het recept op mijn blog. Ook een ware hit!

4. Update: Philips Lumea

Eens niet een artikel uit 2014, maar wel heel goed bekeken in 2014. De update van mijn Philips Lumea, hoe hij me nou uiteindelijk beviel. In 2013 schreef ik hier een artikel over omdat ik daar heel veel vragen over kreeg, ik besloot dus een update te schrijven over dit handige apparaat. Wat ik er uiteindelijk van vond lees je in het artikel!

 photo Speculaascakemetkruidnoten5_zpsffc180b2.png

3. Speculaascake met kruidnoten

Een ware hit op internet was deze speculaascake met kruidnoten. Ik maakte hem een maand voor Sinterklaas en deelde hem op mijn blog. Nooit gedacht dat dit recept zo ongelofelijk populair ging worden. Overal kwam ik mijn cake tegen, op grote site’s, Twitter, Facebook en Instagram, super leuk om te zien!

 photo MUA_zpsd3915f13.png

2. MUA komt naar Nederland & België! + verkooppunten

Deze had ik wel een beetje verwacht, het nieuws dat MUA eindelijk in Nederland en België verkocht ging worden! Ik was bij de perspresentatie van Kruidvat dit voorjaar en daar vertelden ze ons dat MUA bij de Kruidvat verkocht gaat worden, super goed nieuws! Nu wacht ik nog op het merk Makeup Revolution!

 photo LOreal-Casting-Sunkiss-Jelly_zps167dda22.png

1. L’Oréal Casting Sunkiss Jelly

Dit is hem dan, het best bekeken artikel in 2014! Totaal niet verwacht, maar hij steekt er echt met kop en schouder tussenuit. Waarom weet ik wel, want ik ben een van de weinige mensen die hier over geschreven heeft en er is veel reclame gemaakt op tv over dit product. Elke keer als de reclame voorbij kwam had ik een piek in mijn bezoekersaantallen!

Dat waren ze dan, de 10 best bekeken artikelen van 2014, super leuk en grappig om dit terug te zien. Ik ben wel benieuwd welke artikelen jullie het meest zijn bijgebleven of welke jullie erg leuk vonden om te zien? Vertel het zeker terug in de comments, vind ik leuk om te horen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Laura
  29 december 2014 at 14:40

  Wat leuk om te zien wat je best gelezen artikelen zijn! Wel grappig dat er veel recepten tussen staan, die vind ik zelf namelijk ook heel leuk om te lezen.

 • Reply
  Manon
  29 december 2014 at 15:06

  Leuk om zo een overzicht te zien!

 • Reply
  Elise
  29 december 2014 at 15:11

  Het verbaast me niets dat er zo veel recepten terug te vinden zijn in je top 10. Jij verwent ons namelijk met heerlijke dingen die toch eenvoudig zijn, en dat is wat wij nodig hebben (of ik toch zeker, hihi). Je bent geweldig goed bezig, doe zeker zo verder!

 • Reply
  Beautyjuf
  29 december 2014 at 16:06

  Wat een ontzettend leuk overzicht! Grappig om te zien dat er zoveel food-artikelen tussen staan. Leuk dat je een andere weg bent ingeslagen dan alleen beauty. Hopelijk komen er in 2015 weer veel lekkere dingen voorbij :-)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  29 december 2014 at 16:16

  Je food posts zijn duidelijk toch ook heel populair eh! Vind het echt knap hoe je dat allemaal doet en maakt.

 • Reply
  Margot
  29 december 2014 at 16:20

  Wat leuk dat er zoveel recepten in je top 10 staan!

 • Reply
  marieke
  29 december 2014 at 16:27

  Tof om te zien welke artikelen het meest populair was! Ook heel tof dat mensen dus ook echt heel veel via google op je site kwamen (of heb ik dit nu verkeerd aangenomen?) Ook leuk dat je recepten er zoveel in staan, zeker vaker doen dus!

 • Reply
  Nicolish
  29 december 2014 at 17:03

  Erg leuk zo’n overzichtje. Veel heerlijke recepten!

 • Reply
  lucindainwonderland
  29 december 2014 at 17:11

  Leuk om terug te kijken of niet? Ik heb vandaag ook zo’n terugblik online staan. Ik vind het super tof dat bij jou zoveel recepten in je top 10 staan, want daarin vind ik je ook super sterk! xxx Lucinda

 • Reply
  Danielle Springer
  29 december 2014 at 17:25

  Leuk overzicht om te zien. Leuk dat je recepten zo veel bekeken worden! Ik heb er veel van jou opgeslagen. Want wil ze echt nog graag proberen.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29 december 2014 at 17:42

  Hihi, grappig dat er vooral recepten in dit overzicht staan.

 • Reply
  xmmke
  29 december 2014 at 18:49

  Die eerste had ik ook niet verwacht! Maar het zou wel zo kunnen zijn, als jij bijna de enige was die erover had geschreven haha! :) Tof om een kijkje te nemen wat je populairste artikelen waren! :)

 • Reply
  chucky1012
  29 december 2014 at 19:13

  Leuk om even terug te kijken wat je allemaal had gedaan voor je blog!

 • Reply
  Tessa
  29 december 2014 at 19:29

  Veel recepten valt me op! Die zijn ook wel errrug leuk om te zien!

 • Reply
  Jana
  29 december 2014 at 19:56

  Ik vind het enorm leuk om zo een overzicht te bekijken. Zo te zien zijn de recepten bij jou erg populair. Ik vind de SPECULAASCAKE MET KRUIDNOTEN er jum uitzien :D

 • Reply
  Bianca
  29 december 2014 at 20:01

  Veel food artikeltjes in de top 10! Wat leuk dat haarverf artikel op nr 1 :)

 • Reply
  Amy
  29 december 2014 at 21:31

  Ahhh leuk overzichtje! Ik ben je echt meer gaan volgen dit jaar, eerst keek ik af en toe, maar ik vind mezelf dagelijks op je blog (: Je groeit, je schrijft leuk en oprecht en je hebt altijd duidelijke foto’s! Complimentje (:

 • Reply
  Jana
  29 december 2014 at 21:36

  De nummer 1 is wel een verrassing, dit product ken ik niet eens (waarschijnlijk bestaat het niet in België). Leuk om te zien dat je recepten zo populair zijn, goed dat je het koken nu ook in je lay-out duidelijk laat terugkomen.

 • Reply
  Linda
  29 december 2014 at 22:03

  Heel erg leuk om te zien welke artikelen het beste bekeken zijn!

 • Reply
  Sara
  29 december 2014 at 23:14

  Wat een leuk artikel. Grappig om te zien dat er behoorlijk wat artikelen goed gescoord hebben terwijl je dat niet verwacht had.

 • Reply
  amandasturm2014
  29 december 2014 at 23:15

  Ohhh die cheesecake met oreo stukjes!! Die wil ik gaan maken, lijkt me super lekker.

 • Reply
  Beau
  29 december 2014 at 23:21

  Hé wat leuk, een nieuwe lay-out! *excuse me, al een tijdje niet gekeken op bloglovin*. Ik vind je recepten altijd enorm leuk en creatief bedacht :)

 • Reply
  Tessa
  30 december 2014 at 09:26

  Jaa ik ben nog steeds diehard fan van je pepernoten-cake. En eigenlijk van al je recepten haha!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Nathalie Eline
  30 december 2014 at 12:46

  Wat een leuk overzicht! Er staat van alles wat in, maar de cheesecake doet ’t ‘m voor mij helemaal! :)

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  30 december 2014 at 16:14

  Food by Aranka. Ik blijf het zeggen dit zou top zijn naast je huidige blog.

  Leuk overzicht. Negerzoenen taart…hemels.

 • Reply
  Kelly
  30 december 2014 at 20:21

  Wat veel foodartikelen hmmm! Echt super leuk!

 • Laat een reactie achter