De 10 best gelezen artikelen van 2017

De 10 best gelezen artikelen van 2017

Het is het einde van het jaar en dan blik ik altijd even terug op het afgelopen jaar. Privé was het een jaar met pieken en dalen maar mijn site heeft ook niet stil gestaan. Normaal deel ik altijd een lijstje met de artikelen die dat jaar het beste waren bekeken met ook artikelen uit voorgaande jaren er tussen maar die heb ik dit jaar gefilterd omdat het anders weer vrijwel hetzelfde was als voorgaande jaren. Ben je dus benieuwd naar dé artikelen van 2017, lees dan zeker verder!

De 10 best gelezen artikelen van 201710. ACTION MAX & MORE HIGHLIGHTER

We beginnen de reeks met Action, een woord wat ook magisch blijft op mijn blog. Begin dit jaar kwamen ze met twee highlighters zoals ze ze zelf noemen uit die heel veel leken op de shimmer bricks van Bobbi Brown en de kwaliteit was ook nog eens erg goed!

De 10 best gelezen artikelen van 20179. HEMA MATT LIP CREAM

Kennen jullie deze matt lip creams van HEMA nog? Wat een prachtige kleuren waren dit en wat een goede kwaliteit hadden deze lipsticks zeg! Snap meteen weer waarom dit zo een goed scorend artikel was.

De 10 best gelezen artikelen van 20178. HEMA LIP SCRUB & LIP COLOUR ENHANCER

HEMA is en blijft een magisch woord op mijn blog, reviews en artikelen over dit merk blijven ontzettend populair. Ook niet zo gek want de producten zijn vaak kwalitatief erg goed en kosten niet veel, zo ook deze mooie lip potloden.

De 10 best gelezen artikelen van 20177. IK HEB MIJN VASTE BAAN OPGEZEGD EN GA NAAR ZUID-AFRIKA!

Dit was het spannendste in mijn leven wat ik ooit heb gedaan en beide dingen had ik verwacht nooit te doen. Te stoppen met werken, geen haar op mijn hoofd die daar aan dacht en alleen naar de andere kant van de wereld vliegen ook niet. Het is het enige persoonlijke artikel dat zo vaak is bekeken afgelopen jaar, bizar.

De 10 best gelezen artikelen van 20176. CATRICE 24H MADE TO STAY MAKE-UP FOUNDATION

Catrice kwam begin dit jaar met een nieuwe foundation uit en die scheen heel erg fijn te zijn en dat vond ik ook oprecht want ik heb hem helemaal opgemaakt! Blijkbaar waren veel mensen nieuwsgierig naar deze foundation want de review is erg vaak bekeken!

De 10 best gelezen artikelen van 20175. Simple Skincare

Dit ontzettend populaire merk uit Engeland is sinds een half jaar te koop in Nederland. Ik schreef er een review over en tot op de dag van vandaag wordt die ontzettend vaak bekeken. Niet gek ook want de producten zijn erg fijn!

De 10 best gelezen artikelen van 20174. Breastgro Ervaringen + voor en na foto’s

Ik testte gedurende een half jaar deze pillen voor vollere borsten. Ik nam jullie helemaal mee in het proces en aan het einde liet ik jullie de voor en na foto’s zien met best een duidelijk verschil. Blijkbaar vonden veel mensen dit interessant om te zien, haha!

De 10 best gelezen artikelen van 20173. De Sephora komt heel dichtbij Nederland!

Dit nieuwtje deelde ik aan het begin van het jaar want Duitsland krijgt of heeft inmiddels ook de Sephora. Dit nieuws ging als een lopend vuurtje en is blijkbaar ontzettend populair op de site geweest.

De 10 best gelezen artikelen van 20172. L’ORÉAL PARADISE EXTATIC MASCARA

Deze mascara is nog steeds groot favoriet en heb er volgens mij ook al meerdere opgemaakt dit jaar. Ik weet nog wel dat ik hem toen niet kreeg als pers sample en super benieuwd was naar deze mascara en hem toen zelf had gekocht. Goed dat ik dat had gedaan want het is een ontzettend populair artikel geworden.

1. Kruidvat Solait zelfbruiners

Dit artikel is echt bizar veel bekeken en waarom weet ik eigenlijk niet want ik heb er niets bijzonders mee gedaan. Maar op Google is dit volgens mij een regelrechte hit geweest, per dag kwamen hier echt honderden mensen op af, super tof om te zien natuurlijk.

En omdat ik het toch niet kan laten is dit de lijst met echte 10 meest gelezen artikelen van 2017:

 1. Kipfilet uit de oven met mozzarella pesto en tomaat
 2. Gevuld stokbrood
 3. Snel bruin worden en de kleur lang behouden doe je zo
 4. Griekse yoghurtcake met blauwe bessen
 5. Havermoutkoek met noten, banaan en chocolade
 6. Kruidvat Solait zelfbruiners 
 7. Monchou toetjes met lange vingers
 8. L’Oréal Paradise Extatic Mascara
 9. Speculaascake met kruidnoten
 10. Tips voor een verbrande huid

En dat was hem dan! Welke artikelen zijn jullie het meest bijgebleven of wat vinden jullie het leukst om te lezen. Zo te zien blijft mijn site vooral erg populair om reviews en de recepten doen het vooral heel erg goed door Pinterest en Google. Ik ben benieuwd welke artikelen er volgend jaar in het rijtje staan!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  femketje
  30 december 2017 at 08:30

  gaaf overzicht zo :D die action highlighters heb ik ook nog ergens liggen ^^’

 • Reply
  chucky1012
  30 december 2017 at 09:08

  Mooie lijst ;-)

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 • Reply
  marjolean
  30 december 2017 at 10:39

  Leuk om te zien, ik had er wel een paar gemist haha! Fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Teddy
  30 december 2017 at 11:18

  Wat leuk om te zien welke blogposts het goed doen! Ik had ze nog niet allemaal gelezen, dus dat ga ik zeker even doen!

 • Reply
  Rachel
  30 december 2017 at 13:05

  leuk artikel meis!!! en je reviews vind ik altijd heel leuk en je diary’s!! fijne jaarwisseling lieverd xxxx

 • Reply
  Wilma
  30 december 2017 at 13:57

  Oh ja, die selftan van het Kruitvat! Ik heb nog nooit zo’n fijne zelfbruiner gehad, en dat voor zo weinig geld. Werkt echt vlekkeloos. Was dus heel blij met je review.

 • Reply
  Manon
  30 december 2017 at 17:58

  Leuk om te zien welke het beste gelezen zijn!

 • Laat een reactie achter