Datingsite koppelt mens aan plant

Advertorial

Altijd al benieuwd welke planten nou echt lang blijven leven in combinatie met jouw levensstijl? Dan heeft Ik en mijn plant namelijk iets heel leuks voor jou, door middel van een klein vragenlijstje kan jij je ideale planten match vinden. Door een aantal vragen in te vullen zoals: ‘Mijn nieuwe liefde kan zichzelf goed vermaken’ en ‘Mijn nieuwe liefde kan lange tijd zonder water’. Door dit in te vullen kom je dus uiteindelijk bij je ideale planten match uit, wat natuurlijk ontzettend handig is om te weten, want zo hou je je planten natuurlijk het beste goed omdat ze zo goed bij jou passen!

Ik heb natuurlijk ook zelf de test gemaakt omdat ik erg benieuwd was naar het resultaat. Ik vind planten echt heel erg leuk en heb er een aantal op mijn zolderkamertje staan, alleen ze blijven nooit lang leven omdat ik ze te weinig water geef of andere redenen. Door deze handige vragenlijst ben ik er nu precies achter wat mijn planten match is! Namelijk de Kalancho, Zamioculcas en de Nolina. Deze planten hebben maar weinig nodig dus zijn helemaal geschikt voor mij! Dus als ik de volgende keer in een tuincentrum kom weet ik welke planten ik mee naar huis moet nemen om mijn kamertje mee op te fleuren.

Ook nog iets anders leuks, mocht je voor 30 oktober een plant kopen ter waarde van 15 euro dan maak je ook nog eens kans op een van de 500 boeken Ik & mijn plant!

Ik ben benieuwd wat jullie voor een planten types zijn en wat jullie date’s zijn, deel ze dus in de comments!

Doe nu de relatietest en kom erachter wat jouw perfecte partner is!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Kim
  3 oktober 2011 at 14:50

  Wat cool, das eens wat origineler dan datingsite’s als Lexa en eDarling etc. :) Eens kijken, ik drink zelf veel dus volgens mij word het een veraan ofzo. :P ohja, en hij moet aaibaar zijn! Geen cactussen voor mij!

  • Reply
   Kim
   3 oktober 2011 at 14:52

   en ik wil ook een plant “met een luisterend oor” aldus de vragenlijst. “Hoi, met je veraan, zeg het eens schat.. ”
   Zie het zo voor me. xD

 • Reply
  LottedeJ
  3 oktober 2011 at 16:52

  Hahaha, wat een gek idee! Ik vind het wel een beetje vreemd, maar ook grappig. Ik ga de test ook doen!

 • Reply
  Silke
  3 oktober 2011 at 19:18

  muwhahahahaha ff kijken wat mijn plant is.

 • Reply
  Laura
  4 oktober 2011 at 13:52

  Haha, toen ik de titel las dacht ik: oooh god, wat is er nu weer voor iets vreemds bedacht.. mensen die daten met planten?!
  Maar nu ik het gelezen heb is het eigenlijk heel handig!

 • Laat een reactie achter