Search
Close this search box.

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Ik ben niet zo een zweverig persoon en sta met beide benen stevig op de grond. Maar toch heeft dit boek van Dagmar me te pakken gehad. Iets wat iedereen denk ik in een hoekje verstopt snijdt zij aan met dit boek. Waarom ik dit boek wél heb gelezen? Dagmar vroeg aan mij het boek al voor de verschijning te lezen en haar te vertellen wat ik van het boek vond, een hele eer. En echt, als je misschien denkt, dit is niets voor mij, dan heb je het mis. Dat dacht ik namelijk als nuchtere zelve ook.

Dagmar Valerie – Liever met Lef

In ‘Liever met lef’ inspireert blogger Dagmar Valerie je om positief in het leven te staan en altijd te blijven dromen. Haar eigen levensverhaal is hierin de rode draad. Het leven voor de volle 100% leven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. Met motiverende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen. Wat staat er op jouw bucketlist? Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef!

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Allereerst, het uiterlijk van het boek springt er meteen uit en is ontzettend mooi en leuk vormgegeven. Het valt zeker op tussen alle andere boeken in de winkel. Ook straalt Dagmar zelf op de achterkant van haar boek en geeft het meteen een positieve vibe!

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Natuurlijk ook even mijn momentje of fame laten zien, ik mocht dus als één van de eersten het boek lezen en daar mijn mening over geven! En helemaal leuk is dat het in haar boek is opgenomen. De quote die ik had aangeleverd is:

Dagmar zet je aan het denken over je dagelijkse, onbewuste keuzes en helpt je om deze om te zetten in een uitdaging.

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Liever met lef is niet zomaar een boek, het is wel een boek dat je aan het denken zet en daar moet je voor open staan. Op mij kwam het heel erg over dat Dagmar je bewust wil laten worden van je leven en hier over na denkt. Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik vooral van dag tot dag leef en het allemaal wel zie. Alles gaat op de automatische piloot en ik vrijwel elke uitdaging uit de weg ga, gewoon omdat dat makkelijker is. Dagmar daagt je in dit boek uit dat niet te doen en je kansen te pakken en de uitdagingen aan te gaan. Vandaar dat er ook een super leuke bucketlist in het boek zit die je zelf kan invullen.

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Liever met lef is zeker geen hele pil, het is een leuk boekje met 128 bladzijdes waar je in een avondje doorheen bent, deels ook omdat het echt een doorlees boek is. Het boek is versierd met de mooiste quotes die goed bij de tekst passen.

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Ik vind het boek erg goed opgebouwd en het begint bij de basis en pakt steeds verder uit. Leuk dat Dagmar het ook een actief boek maakt. Zo stelt ze je vragen waar je echt even over na moet denken om voor jezelf een antwoord te vinden en geeft je ze opdrachten mee. Zoals ik al zei, je moet hier wel voor open staan, maar doe je dat dan kun je hier echt wat aan hebben in je verdere leven. Tenminste, ik werd even keihard met mijn neus op de feiten gedrukt dat ik vooral een heel saai persoon ben die eigenlijk niet durft te stralen, dat is eigenlijk best zonde toch?

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Ik denk dat het idee over het boek wel duidelijk is, ik ga jullie niet meer vertellen, want dat moeten jullie maar lezen. Leuk is trouwens dat ze op het einde nog een paar persoonlijke kiekjes deelt van de aanloop tot het boek, leuk om te zien!

Dagmar Valerie – Liever met Lef

Kan jij wel een portie lef gebruiken om je dromen waar te maken of je gewoon even weer op het goede pad te zetten? Sta je daarvoor open om daar blanco een boek over te lezen? Dan is Liever met lef van Dagmar Valerie zeker een boek dat je moet lezen en zeker een bewust en prettig gevoel geeft. Er is namelijk niets zo belangrijk in het leven als jezelf en daar moet je goed voor zorgen. Liever met lef is te koop voor € 15,00 bij verschillende boekhandels en online bij bol.com waar je ook het e-book kan bestellen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik lees zoveel over dit boek dat ik echt heel erg benieuwd ben geworden. Fijn om te lezen dat jij er ook wat aan gehad hebt.

  2. ik heb er veel mensen over gehoord die er erg enthousiast over zijn!! ik lees gewoon nooit want kan me daar niet toe zetten dus denk niet dat ik hem lees maar zeg nooit nooit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *