Dagje persevents: Coty & The Body Shop

Van de week had ik al aan jullie laten zien wat ik allemaal in mijn koffertje mee zou nemen naar Amsterdam. Ik ging natuurlijk niet voor niets naar Amsterdam, maar voor de site natuurlijk. Ik had ontzettend veel afspraken die dag en twee persevents, waar ik jullie in mee mocht nemen! Dus ben je benieuwd naar de nieuwtjes rond Coty Beauty en The Body Shop? Lees dan zeker eventjes met me mee!

Coty Beauty heeft heel veel namen onder zich staan, denk aan de sterren parfums (Lady Gaga en Beyoncé bijvoorbeeld) en de drogisterij parfums die je onder andere op de foto kan zien. Ook hebben ze een aantal grote beautymerken: Rimmel, NYC, Miss Sporty en Sally Hansen. Al deze merken en lieten hun nieuwe producten zien, ik neem je mee!

NYC krijgt ontzettend veel nieuwe producten erbij. Ik zeg nu wel krijgt, maar als het goed is liggen ze nu al in de winkel. Zo komen ze met mousse foundations, nieuwe lipgloss, nieuwe kleuren nagellak, een gouden en zilveren eyeliner en nieuwe verpakkingen met oogschaduw!

Hier de nieuwe paletten van NYC met prachtige kleuren die ook nog eens ontzettend goed gepigmenteerd zijn, later meer!

Miss Sporty heeft ook een aantal nieuwe producten, zoals een blush en bronzer die je rechts onderin beeld ziet. Ook de lipgloss is nieuw en de mascara. De nieuwere foundation van Miss Sporty heeft trouwens een ontzettend lichte variant, dat viel ons meteen op! Dus zeker een aanrader voor de meiden met een hele lichte huid.

Rimmel komt natuurlijk dit jaar ook met een hele nieuwe kerstcollectie. Onder andere deze twee prachtige nagellakjes zitten erin! Zie je al die prachtige glitters?

Sally Hansen heeft ook zo iets vets, magnetische nagellak. Natuurlijk is dit helemaal niet nieuw, maar alle magnetische nagellak die ik tot nu toe heb mogen testen vielen me allemaal echt heel erg tegen, vandaar dat ik hier wel heel erg benieuwd naar was. En ik kan je wel vertellen, dit is echt een geweldige magnetische nagellak!

Dit is het magneetje, heel handig want hij zit in de dop. Ook zit er een steuntje op zodat je hem makkelijk boven je nagel kan houden.

En dit is dan het eindresultaat. Hier ziet het er misschien een beetje saai uit maar als je het beweegt, bewegen de kleuren ook mee. Ik vind dit zo tof dat ik de hele tijd naar mijn nagels blijf kijken.

’s Avonds laat hadden we nog een persevent van The Body Shop over de kerstcollectie. Ik moet er eigenlijk nog niet aan denken maar als ik het allemaal weer zie vind ik het echt ontzettend leuk. Zie je de producten? Ze zien er toch geweldig uit!

Ze komen zoals gewoonlijk weer met een vanille, cranberry en ginger lijn uit! Die bestaat uit: geurstokjes, handzeep, handlotion, lipgloss, zeepjes, bodylotion en bodybutter!

Natuurlijk is een kerstcollectie van The Body Shop niet compleet zonder die prachtige make-up producten. Ze komen met prachtige producten uit die je hierboven kan zien!

Ook is het standaard make-up assortiment uitgebreid met heerlijke fruity lipglossjes!

En dit waren de twee events in een notendop. Natuurlijk kregen we ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis van beide events. Benieuwd wat daar allemaal in zat? Kijk dan vanmiddag weer eventjes op de website!

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Charile
  2 november 2012 at 07:11

  Wat een prachtige producten allemaal!

 • Reply
  Lifesplash
  2 november 2012 at 07:14

  Leuk om te zien! Die TBS spulletjes lijken me de-li-cious. Raar om te bedenken dat iedereen langzamehand alweer met kerst bezig gaat, de tijd vliegt joh…
  Ook het Coty event ziet er leuk uit! Ik had al wat foto’s gezien. Ben zelf helemaal in love met die Rimmel nagellak! Gorgeouuuus.

 • Reply
  Yara
  2 november 2012 at 07:18

  WAUW! Wat gaaf zeg :)

 • Reply
  Esmay
  2 november 2012 at 07:23

  Bij de eerste was ik natuurlijk zefl ook geweest, maar TBS ziet er ook tof uit!

 • Reply
  Jennifer
  2 november 2012 at 07:33

  Toch jammer dat ik niet naar TBS kon, want het ziet er wel erg leuk en gezellig uit en ik zie ook in andere verslagen dat er nog gezichten rondliepen die ik ook nog niet heb gezien. Maar alles op z’n tijd natuurlijk!

 • Reply
  Paola
  2 november 2012 at 07:48

  Die Miss sporty lakken vind ik er echt heel leuk uitzien! Er komt weer een hoop leuks aan!

 • Reply
  Mandy
  2 november 2012 at 08:24

  Heel leuk om te zien

 • Reply
  martina
  2 november 2012 at 08:41

  aaaaah the body shop! daar verheug ik me echt op!

 • Reply
  Mariska
  2 november 2012 at 10:04

  Wat een super leuke foto’s!

 • Reply
  Summer (MyBeautyLoveLife)
  2 november 2012 at 11:05

  Leuk om te zien!

 • Reply
  BeautyByTS
  2 november 2012 at 11:31

  mooie producten allemaal, de magnatische lak is wel handig met het magneet op de onderkant van het flesje,

 • Reply
  Dita
  2 november 2012 at 11:52

  ben benieuwd naar de goodiebag, het ziet er in ieder geval super mooi uit deze producten

 • Reply
  Milou
  2 november 2012 at 11:58

  Die producten van TBS zien er echt geweldig uit!

 • Reply
  Curls and Bags
  2 november 2012 at 12:16

  Heel erg leuk!
  http://www.curlsandbags.com

 • Reply
  Lin
  2 november 2012 at 12:33

  Ik was ’s avonds ook bij The Body Shop, wat een heerlijke producten hadden ze daar!
  Het event van Coty ziet er ook echt super uit!

 • Reply
  Lotte
  2 november 2012 at 12:44

  Erg leuk om te zien! Ik ben erg benieuwd naar die prachtige parels van The Body Shop! En ook de paletjes van NYC trekken mijn aandacht!

 • Reply
  Femke
  2 november 2012 at 15:38

  Echt heel gaaf om te zien! De producten zien er leuk uit, ik ben benieuwd naar de NYC paletten!

 • Reply
  Hester
  2 november 2012 at 15:58

  Persevents lijken me echt leuk, al die nieuwe dingen! Maar ik houd het voor nu even bij meekijken via de computer, en wachten op reviews! :D

 • Reply
  MySuperSweetLife
  2 november 2012 at 16:40

  Lijkt me zo leuk om als een van de eersten al die prachtige items te mogen bewonderen! Hele mooi foto`s en een erg leuk verslag!
  Liefs

 • Reply
  Angelique
  2 november 2012 at 19:31

  leuk verslagje:)

 • Reply
  Marlyssa
  2 november 2012 at 20:27

  De kersteditie van de Body Shop ziet er echt prachtig uit. Ik ben verliefd op al die verpakkingen.

 • Reply
  Natasja
  2 november 2012 at 21:06

  Superleuke producten! :) Ik hou van kerstcollecties. En wow, die palletjes van TBS doen me denken aan die van Too Faced zeg.

 • Reply
  Jana
  2 november 2012 at 21:15

  Superleuk om te zien :D x

 • Reply
  Desiree
  4 november 2012 at 09:26

  Wanneer liggen de kerstproducten van tbs in de winkel?

 • Reply
  Kelly
  7 november 2012 at 19:52

  Ik vroeg me altijd al af wat Coty nou precies was, het zit ook in Haarlem namelijk. XD

 • Laat een reactie achter