Dagje Den Haag & Scheveningen + shoplog

Vandaag neem ik jullie mee met een dagje in mijn persoonlijke leven. Spontaan kreeg ik het idee samen met een vriendin om het strand op te zoeken op onze laatste vakantiedag. Het was echt een heerlijke dag en een perfecte afsluiter van de vakantie. In dit artikel vertel ik jullie mijn dag en wat ik allemaal heb gedaan, nieuwsgierig hoe ik deze dag heb beleeft en wil je weten wat ik in Den Haag heb geshopt, kijk dan eventjes mee!

’s Ochtends rond een uur of 10 keek ik uit mijn slaapkamer raam en zag dat het prachtig weer was. Ik wil niet de hele dag binnen zitten is het eerste wat ik dacht. Ik gooide mijn idee meteen op Twitter en even later kreeg ik een whatsapp berichtje van mijn vriendin en zo waren de plannen snel gemaakt. Omdat het al behoorlijk laat was haastte ik me onder de douche en kleedde me aan. Snel even een shotje van mijn outfit en ik kon gaan. Omdat we naar Den Haag gingen hadden we nog een behoorlijke reis achter de boeg. Het is namelijk een uur en drie kwartier in de trein zitten.

Omdat ik wist dat het zo lang rijden was en ik het mijn iPhone niet wou aandoen om hem een uur en drie kwartier te vermaken kocht ik op het station in Zwolle het veel besproken boek: vijftig tinten grijs. Toen de trein er was konden we gelukkig nog een plekje vinden, het was druk! Na wat gezellige meiden praat begon ik 20 bladzijden in het boek te lezen en ik was eigenlijk wel verrast. Ik dacht dat er meteen seks, seks, seks en nog meer seks zou zijn. Maar nee er gaat de eerst 120 pagina’s echt een leuk meiden/vrouwen verhaal aan af. Na 20 bladzijden legde ik het boek weer terug en babbelden we weer gezellig verder.

Eenmaal in Den Haag zochten we meteen de eerste WC op voor onze behoefte. We keken even bij de Lush, Vero Moda, Bijenkorf, Zara en de Sephora natuurlijk. Omdat voor de rest niet veel boeiends in Den Haag zit wat we in Zwolle niet hebben besloten we de tram te namen naar Scheveningen. In het centrum namen we tram 9 dat te vergelijken was met een sauna vol met kibbelende kippen. Na een half uurtje (?) waren we dan bij de Kurhaus en zochten even snel de Burger King op voor een kleine king deal, we hadden zo zin in Twister Fries!

Langzaam liepen we naar de boulevard van Scheveningen, het is een uurtje of 3. De strandtenten zaten gezellig vol want het was natuurlijk ook prachtig weer voor een dagje aan het strand. Wel waaide het behoorlijk, dus als de zon eventjes achter de sluier bewolking viel was het wel verstandig een vestje aan te doen.

Na een tijdje langs de strandtenten te hebben gelopen kwamen we eindelijk een plekje tegen dat ons zinde, een loungebank in het zand op het strand, heerlijk! Waar ze zaten is trouwens cocktail bar Boa Boa. We besloten het ervan te nemen en bestelde beide een heerlijke mango cocktail te nemen. Met een cocktail in de hand genoten we van het heerlijke weer en het uitzicht. Dit was een tijd geleden zeg!

Dan nog een hele kleine shoplog. De Vero Moda had 20% korting op het hele assortiment en dat kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik kocht een ontzettend leuk doorschijnend shirtje voor € 16,95 (normale prijs) en daarbij nog een basic zwarte top voor eronder.

En het vijftig tinten grijs boek kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Op de terugweg heb ik aan één ruk door 100 pagina’s van het boek gelezen, het is zo een doorlees boek en je bent zo nieuwsgierig wat er gaat gebeuren. Oké tot nu toe is het geen boeiend boek of een geweldig boek, maar je nieuwsgierigheid is zo groot dat je maar door blijft lezen. Ik heb heerlijk genoten van deze dag en hem afgesloten bij mijn lieve vriend, wat wil je nog meer!

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  1 september 2012 at 07:19

  Het klinkt als een leuk dagje! Ik las al op Twitter dat je naar Scheveningen zou gaan, je hebt je duidelijk vermaakt dus haha. Het was best wel rustig vind ik… als je Scheveningen soms ziet hahah boem. Vergeleken met dit valt dat nog reuze mee.

 • Reply
  Charile
  1 september 2012 at 07:21

  Erg leuk! Op die foto met de cocktail staan slippertjes van Uggs, die heb ik ook :D

 • Reply
  Kim
  1 september 2012 at 07:55

  Ankie het was Bora Bora! ;)

 • Reply
  Chantal
  1 september 2012 at 08:53

  Leuk, ik ben gek op Scheveningen!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  1 september 2012 at 09:21

  Mooie foto`s! Ik hoor veel positieve verhalen over het boek maar waar gaat het ongeveer over?
  Liefs

 • Reply
  Yak Man
  1 september 2012 at 09:37

  Klinkt als een erg leuke dag :), altijd leuk om spontaan ergens heen te gaan ^^

 • Reply
  Amy
  1 september 2012 at 10:26

  Klinkt inderdaad als een hele leuk dag! Scheveningen is altijd erg leuk :)

 • Reply
  Kimberly
  1 september 2012 at 11:06

  Scheveningen is zo leuk he! Vooral om er lekker op het strand te wandelen langs de pier

 • Reply
  lisa
  1 september 2012 at 11:15

  Ah scheveningen! Ik woon er vlakbij! Maar waren jullie vergeten dat er een pull&bear en Bershka in den haag zit? En het halfuurtje met de tram klopt hoor, het is nog flink een stuk naar strand… Ikzelf ga nooit naar scheveningen, veelste druk!

 • Reply
  Lotte
  1 september 2012 at 12:01

  Klinkt erg leuk! Leuk dat jullie dit zo spontaan zijn gaan doen!

 • Reply
  Vera
  1 september 2012 at 12:03

  Leuk verslagje zo! :)

 • Reply
  Miranda
  1 september 2012 at 12:25

  Oh wat leuk :D Scheveningen vind ik altijd erg leuk , al kom ik er weinig vanwege de reistijd

 • Reply
  Tedje
  1 september 2012 at 12:26

  Ik ben zo benieuwd naar 50 tinten!

 • Reply
  Esmay
  1 september 2012 at 13:02

  Ah wat heerlijk zeg! Gotta love Scheveningen!

 • Reply
  dita
  1 september 2012 at 14:27

  Leuk hoor, dat boek lees ik nu ook

 • Reply
  lin
  1 september 2012 at 14:28

  Dat klinkt als een heerlijke dag! Goed idee om je laatste vrije dag zo te besteden :)

 • Reply
  lisanneleeft
  1 september 2012 at 15:20

  Leuk zeg, zo’n verslagje van een dag in foto’s! Klinkt als een leuke dag!

 • Reply
  LounaBeauty
  1 september 2012 at 15:36

  Heerlijke dag :) Gek dat ik binnen 20 min op het strand kan zitten :)

 • Reply
  Marlyssa
  1 september 2012 at 18:51

  mooie top van de Vero Moda!

 • Reply
  Jana
  1 september 2012 at 21:57

  Ziet er leuk uit :D x

 • Reply
  kelly
  2 september 2012 at 18:23

  leuke outfit ! x

 • Laat een reactie achter