Search
Close this search box.

Dagje Amsterdam met MAC Masterclass en 8×4

Donderdag was ik samen met Tim in Amsterdam voor 2 events, van MAC en van 8×4. Bij MAC volgden we een masterclass van de internationale MAC director of make-up artistry Baltasar González Pinel. Daar volgden we een interessante masterclass over een beach look, deze laat ik ook aan jullie zien in dit artikel. Na MAC hadden we lekker veel tijd om te shoppen en ’s avonds hadden we nog een 8×4 persevent! Ik neem jullie vandaag mee!

Goed, je hebt nu vast zitten kijken, van wat is dit? Maar dit is de manier om een geweldige beachy huid te krijgen.

How to make this look!

 1. Breng een foundation aan, Baltasar adviseerde de Studio Fix Fluid van MAC als basis met dit weer!
 2. Prep de huid goed af met een primer, daarvoor gebruiken ze bij MAC natuurlijk de prep+prime poeder.
 3. Pak nu een donkere concealer, dit echt te donker voor jou is. Baltasar maakte gebruik van de Moisturize Cover Concealer, deze is goed blendbaar, erg belangrijk!
 4. Breng de concealer nu plaatselijk aan op de wangen, kin, neus en voorhoofd.
 5. Pak nu een foundation kwast en ga deze concealer goed uitblenden over het gezicht!
 6. Pak nu een highlighter en breng deze aan onder de wenkbrauwen en in de ooghoeken, hiervoor werd een cream highlighter gebruikt.
 7. Nu gaan we een mooie glow aan het gezicht geven, Baltasar noemde het de ‘verbrand look’. Wat hij erg mooi vond.
 8. Gebruik een fel rode blush om dit effect te maken, blend dit mooi uit op de appeltjes van de wangen maar ook op het puntje van je neus, en klaar ben je!

Je gezicht is klaar, nu gaan we verder met de ogen.

Hoe maak je zulke mooie ogen?

 1. Pak 2 vettige oogpotloodjes in een bruine en blauwe kleur.
 2. Veeg deze op je handen en blend ze met elkaar.
 3. Dep dit op je oogleden en laat het volledig uitblenden voor een natuurlijk effect.
 4. Nu pak je een bruine en blauwe oogschaduw en deze meng je ook met elkaar, tikt ze goed af en gaat nog een keer over de basis heen.
 5. Vergeet ook onder je ogen niet, je mag de hele dikte van je oogschaduwkwast gebruiken onder de ogen voor een mooier effect.
 6. Blend alles goed uit, er mag geen witte rand meer te zien zijn of een duidelijke lijn waar de oogschaduw stopt.
 7. Nu breng je nog een laagje mascara aan, Baltasar gebruikte de Naughty Lash mascara van MAC, mijn favoriet!

En dan nog de lippen, hiervoor gebruikte hij een prachtige rode, koraal achtige lipstick die helemaal bij de zomer past, echt een prachtige kleur! De kleur die hij gebruikte is Lady Danger een prachtige matte kleur! Deze kun je het beste aanbrengen met een lip penseel voor een natuurlijk effect!

En dat was de masterclass hoe je een beachy look kan maken, echt enorm leerzaam want veel dingen wist ik nog helemaal niet! Ook konden we aan het einde vragen aan hem stellen hoe we sommige dingen het beste konden aanpakken. Baltasar heeft echt ontzettend veel ervaring en vond het ontzettend tof om een masterclass van hem bij te wonen.

Na MAC en het nodige geshop zijn we naar het winnaars event van 8×4 gegaan. De 10 finalisten hadden zich verzameld bij de NL Studio’s in Amsterdam om misschien wel weer met 8000 euro naar huis te gaan en dat overal in Nederland jouw stijl te zien is!

De bedoeling was dat je een deodorant uitzocht die bij jouw stijl paste en daar 3 bijpassende plaatjes bij maakte. Zo gezegd zo gedaan en daar kwamen ontzettend mooie creaties uit!

De finale werd gepresenteerd door Tess van MTV, wat echt een ontzettend leuke meid in het echt is. Lekker spontaan en enorm vrolijk. En uiteindelijk won Romy met haar Heavenly deodorant de prijs! Helaas kon ze zelf niet aanwezig zijn dus we belde waar eventjes op. Het was echt een gezellig event en ontzettend leuk om de creaties van anderen te bewonderen!

En dat was mijn dagje Amsterdam met Tim en ontzettend leuke events!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. 8000 euro cash geld dat je kon winnen? Aardig :-)
  Ik vind het model niet erg leuk om naar te kijken. Daarom vind ik de look ook niet echt geslaagd.

  1. Ik vind de look wel geslaagd, alleen doet ze inderdaad iets raar met haar gezicht, ze trekt haar neus op alsof ze het vies vindt.

 2. OMG! Ze kijkt verwaand, dang!!! Slechte zaak Mac!!!
  Gelukkig komt dat hier vrijwel niet voor…
  Maar ik weet niet of het wel zo geslaagd is om de foto’s op je site te zetten. Het is namelijk niet echt leuk om naar te kijken. Ik reageer normaliter niet, maar dit vind ik gewoon niet kunnen. Een arrogante, zure, verwaande blik. BAH

  1. Aranka kan niets doen aan het feit dat het model zo kijkt. Aranka wilde gewoon de look laten zien. Als je normaal niet reageert, maar nu wel – is het voor Aranka ook niet zo leuk om naar zo’n zure, negatieve comment te kijken.

 3. Erg leuk om te zien :) inderdaad wel jammer van het model maar de look ziet er goed uit! Erg leuk dat je het met ons deelt!

 4. Ik vind de make-up van het model een beetje shiny, vettig. Maar die lipkleur is wel gorgeous!
  Dat 8 × 4 event ziet er ook tof uit!

 5. Wat kijkt dat model stom. Verder wel mooi hoewel ik t een beetje veel samen vind… En een aardige bluch en lippenstift en een zware oogmakeup..pffff

 6. Ondanks de niet zo geslaagde blik van het model vind ik het wel een heel erg handig artikel! Hele handige tips en de foto’s laten heel duidelijk zien hoe en wat :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *