Daar ben ik weer – wat deed ik de afgelopen weken?

Automatische concepten

Jeetje, het is toch een week later geworden dan gepland. Maar hier ben ik weer! Ik heb hele drukke weken van 40 uur werken achter de rug, afscheid in de familie, cursussen voor mijn werk en nog veel meer. In grove lijnen neem ik jullie even mee door mijn afgelopen weken.

Automatische concepten

Tussen al het werken door hadden we ook nog iets leuks, een bruiloft! Wel een beetje gek in corona tijden, maar het was creatief opgelost en super leuk! Oja en ik had mijn gele Fabienne Chapot jurk aan op aanraden van jullie!

Daar ben ik weer – wat deed ik de afgelopen weken?

We kochten een nieuwe auto. We hadden twee oude Peugeot’s uit 2002 die wel eens aan vervanging toe waren. Op vakantie vorig jaar waren we verliefd geworden op een Opel Astra en na lang wikken en wegen is het deze prachtige Opel Astra met alle opties geworden. Ben er als een kind zo blij mee. Grappig, ik vond het heel spannend om hem te kopen, had nog nooit zo iets duurs gekocht, haha! Maar ik ben er ontzettend blij mee, wat een verschil met mijn Peugeot 307.

Daar ben ik weer – wat deed ik de afgelopen weken?

Natuurlijk moet de auto ook goed getest worden en rijden we een rondje op de Veluwe. We krijgen dorst dus willen ergens wat drinken. We zien een zaakje aan de kant van de weg en besluiten daar wat te drinken. Het schijnt een heel goed pannenkoek restaurant te zijn dus eten daar meteen een pannenkoek en het was heerlijk!

Daar ben ik weer – wat deed ik de afgelopen weken?

Work, work, work! Goed nieuws, mijn contract is verlengd dus ik mag nog een tijdje blijven (al blijft het helaas wel tijdelijk omdat de KvK frontoffice verdwijnt door digitalisering in de toekomst).

Helaas waren er ook minder leuke dingen in de familie. We namen afscheid van een van onze oma’s met nog een aantal bezoekjes en uiteindelijk een begrafenis. Ook een begrafenis in combinatie met corona is heel gek.

Automatische concepten

Gelukkig waren er ook tijd voor leuke momenten met vrienden.

Automatische concepten

Eindelijk ook weer eens met mama afspreken en eens in de stad kijken en een gebakje eten. Heerlijk! Daarnaast hielpen we ook een hele week vrienden van ons mee met klussen en verhuizen. Daar waren we ook drie avonden en twee volle dagen mee bezig.

Automatische concepten

En deze week staat in het teken van cursussen. We hadden training over het nieuwe UBO register wat je straks als ondernemer (behalve van een eenmanszaak) verplicht bent in te vullen en hadden we een hele toffe cursus document en fraude herkenning.

Ik werk nu alleen morgen nog een dagje in Apeldoorn en dan heb ik voor het eerst in een half jaar een weekje vakantie, heerlijk! Ben er ook echt aan toe!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Kelly
  10 september 2020 at 08:18

  Wat een boel lekker eten zeg! En die badkamer ziet er mooi uit, ik ben benieuwd hoe het wordt! :)

 • Reply
  Matanja
  11 september 2020 at 17:24

  Fijn dat je weer terug bent!
  Mooie auto hebben jullie gekocht, veel plezier ermee!

 • Reply
  maria
  14 september 2020 at 18:00

  Leuk om het weer te zien en te lezen! Fijn dat je weer terug bent!

 • Reply
  Charlotte
  17 september 2020 at 19:17

  Leuk dat je contract verlengd is! Toch is positief. Ook een leuke jurk die je draagt op de foto. Is deze nog ergens te verkrijgen?

 • Laat een reactie achter