Zoek
Sluit dit zoekvak.

DA Missy Holland WK Setje

 photo DA-WK-Setje_zpse72e041e.png

Vanavond speelt Nederland de laatste poule wedstrijd tegen Chili. Om Nederland goed aan te moedigen moeten we natuurlijk wel in het oranje gekleed gaan en onze nagels en lippen mogen ook wel voorzien worden van een likje oranje. DA heeft hele leuke Missy Holland setjes met daarin een oranje lipgloss en nagellak en voetbal nagelstickers. Ik versier me alvast met oranje en voetballen voor vanavond!

 photo DA-WK-Setje2_zps94d2f600.png

Vanavond moedigen we Oranje allemaal weer aan, wat denk jij dat het tegen Chili gaat worden? Helaas moet ik vanavond werken maar mijn nagels en lippen zullen wel oranje kleuren door dit leuke setje. In het setje zit een oranje nagellek en lipgloss en stickers voor je nagels met voetballen daarop!

 photo DA-WK-Setje3_zpsc62f9039.png

Op de achterkant van het setje staat een handige gebruiksaanwijzing, maar volgens mij spreekt het ook wel voor zich hoe je het moet gebruiken. Breng eerst de nagellak aan en laat deze goed drogen. Vervolgens plak je de stickers op je nagels en lak je ze af met een topcoat – die niet in het setje zit, maar die heb je vast wel thuis -.

 photo DA-WK-Setje1_zpsed138411.png

De inhoud, het ziet er in ieder geval vrolijk oranje uit! Ik krijg meteen al zin in vanavond!

 photo DA-WK-Setje4_zpsc80c7c7b.png

Het complete setje uitgepakt. Er zit gewoon een full size lipgloss en nagellak en een stickervel met daarop 20 stickers voor je nagels, daar kan je zeker mee doen tot en met de finale of delen met vriendinnen natuurlijk.

 photo DA-WK-Setje7_zps9ef2a632.png

Ik ben er niet echt heel erg fan van, maar oranje lipgloss is natuurlijk ideaal voor dit WK. Daarom zit er een vrolijke oranje lipgloss in de setje met shimmers.

 photo DA-WK-Setje8_zps6c52a297.png

Swatch van de lipgloss, gelukkig is hij niet heel erg dekken ;).

 photo DA-WK-Setje9_zps5b07de59.png

En op de lippen. Ik ben niet zo enthousiast over deze lipgloss, hij vlekt nogal op de lippen en is niet echt mooi egaal. Maar aan de andere kant, het is maar voor 2 uurtjes en ik denk niet dat ik vaker deze kleur ga dragen, dus eigenlijk is het helemaal prima.

 photo DA-WK-Setje5_zpsb027a562.png

De nagellak hier met twee laagjes aangebracht. De nagellak is vrij transparant – wat niet echt goed op de foto kan zien – dus eigenlijk heb je wel drie laagjes nodig om hem goed dekkend te maken. Hij droogt wel snel en is lekker knallend oranje.

 photo DA-WK-Setje6_zpsea50e3c5.png

En de nagelsticker erbij! Stiekem vind ik deze het leukste van het hele setje, die had ik namelijk nog niet ergens anders gezien. De plakken goed en blijven prima zitten. Met het verwijderen kan je hem er voorzichtig aftrekken en de restjes lijm zijn te verwijderen met een nagellak remover.

Het hele setje is bij de DA te koop voor € 4,99 maar je kan de nagellak ook los kopen voor € 2,99 en de stickers voor € 0,50. Hebben jullie je nagels al oranje gelakt voor vanavond?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Dat ziet er zo leuk uit ;-)
    Mijn nagels zijn ook oranje gelakt en ook ik heb als voetbalfan een oranje outfit aan met de accesoires.
    Wie zal er volgens jouw winnen?
    Ik zeg NL ….. en met een flinke overwinning ook.

  2. Ik vind die voetballetjes eerlijk gezegd niet erg mooi staan op een nagel (het idee zelf is wel leuk!) dus eigenlijk vind ik het hele setje de plank een beetje misslaan, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *