DA Marble Baked Bronzing Powder

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder_zpsb9a56f6f.png

DA is een drogisterij die ik niet zo vaak bezoek. Eigenlijk moet ik dat veel vaker doen, want ze hebben hele leuke make-up producten van eigen merk, zoals deze nieuwe bronzers. Misschien is het een beetje laat voor een bronzer, maar een mooi bruin kleurtje kunnen we altijd wel gebruiken. Ik laat jullie deze twee prachtige en glanzende bronzers zien die voor een leuk prijsje te koop zijn.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder1_zps7354604c.png

De bruine kleur verdwijnt langzamerhand alweer van onze huid en de zomer lijkt daarmee echt uit het zicht te zijn. Maar stiekem willen we die zomer nog veel langer vasthouden, het liefst tot de volgende zomer. Alleen vaak wil dat niet echt lukken. Gelukkig zijn er allemaal handige middeltjes om het er wel zo uit te laten zien. Bronzer is een ideale manier om dat bruine kleurtje vast te houden. Je moet het natuurlijk niet over je hele gezicht aanbrengen. Maar plaatselijk zorgt het voor een zomers bruine gloed en wat meer diepte.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder2_zps00c09c04.png

DA komt met twee nieuwe bronzers in het assortiment. Op het eerste oog zien ze er vrij hetzelfde uit, maar het zijn echt twee verschillende kleuren. Eentje speciaal voor blondines en eentje voor de brunettes. Het zijn ontzettend grote verpakkingen van 10 gram, waar je volgens mij je hele leven mee kan doen. De doosjes zien er leuk uit, maar ik heb niet het idee dat ik echt een luxe product in handen heb, het oogt toch een beetje goedkoop op een of andere manier – dat is natuurlijk ook niet gek, want het is goedkoop, maar het oog wil natuurlijk ook wat -.

Als je doosjes opent zie je een klein verschil tussen de bronzers. De ene is wat lichter dan de ander en de rechter heeft wat meer roze gedeeltes in de bronzer. Maar echt heel grote verschillen zie ik niet.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder4_zps22665482.png

De structuur van de bronzers is echt prima, ze zijn vrij hard omdat ze gebakken zijn maar geven echt ontzettend vee pigment af die heel gemakkelijk te blenden is en te vervagen zodat het er heel natuurlijk uitziet op de wangen. Met oogschaduws vind ik het altijd een beetje jammer als het vervaagd, maar met bronzers en blushes vind ik het erg fijn, zo kan je ze heel mooi natuurlijk aanbrengen.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder5_zpsa993ed28.png

002 Brunettes is een mooie diepe bruine kleur die heel wat pigment afgeeft, hij is echt heel erg mooi!

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder6_zps871c58ec.png

001 Blondines ziet er niet echt lichter uit maar deze bronzer heeft er ook nog kleine roze gedeeltes inzitten waardoor de kleur iets zachter wordt.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder8_zpsa1eb8f8c.png

Grappig dat de bronzers op het eerste gezicht niet echt van elkaar verschillen, maar met swatches zie je wel duidelijk verschil. Links zie je de bronzer voor de blondines en rechts voor de brunettes.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder10_zpsaa6e9ef2.png

Zoals ik al zei brengt de bronzer heel gemakkelijk aan en pakt de kwast heel gemakkelijk het product op. Omdat het heel goed gepigmenteerd is heb je maar een klein beetje nodig om een mooi effect te krijgen.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder9_zps7c612e6a.png

De bronzer heeft vrij veel shimmer maar op het gezicht valt dat eigenlijk niet echt heel erg op omdat de shimmers heel fijn zijn. Behalve als de zon er op schijnt kan je het goed zien. Ik vind de bronzer echt heel erg mooi en het effect mag er zijn toch? Ik heb trouwens de bronzer voor brunettes gebruikt.

 photo DAMarbleBakedBronzingPowder7_zpsa58ef424.png

De DA Marble Baked Bronzing Powder in Blondines en Brunettes is te koop bij de DA drogisterij voor de prijs van € 4,99. Dat vind ik echt een hele goede prijs want je krijgt er een kwalitatief goed product voor terug met heel veel inhoud waar je volgens mij de rest van je leven mee kan doen! Goed bezig DA, hier worden we blij van!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  19 oktober 2014 at 16:13

  Ze zien er heel goed uit!

 • Reply
  lucindainwonderland
  19 oktober 2014 at 16:34

  Dat ziet er zeker goed uit! Als bleke brunette zijnde is een mooie bronzer die goed past altijd wel even zoeken, ik vind deze heel erg mooi en een goed pigment hebben. xxx Lucinda

 • Reply
  Eline
  19 oktober 2014 at 16:40

  Ik ben altijd minder fan van bronzers met shimmer, maar deze zien er wel heel erg goed uit!

 • Reply
  femketje
  19 oktober 2014 at 16:48

  woahh ze zijn wel erg mooi :D

 • Reply
  Esmée
  19 oktober 2014 at 17:00

  Ze zien er beide erg mooi uit! Zelfs in de zomer blijft mijn huid redelijk bleek, dus gebruik ik dan wat Bronzer om het wat meer zomers over te laten komen! Maar ook voor de winter kan een bronzer goed van pas komen :) x

 • Reply
  Northflix
  19 oktober 2014 at 17:25

  Ik kom ook bijna nooit bij de DA, omdat die hier niet in het centrum zit.
  Deze producten zien er echter tof uit!

 • Reply
  Beautycurls
  19 oktober 2014 at 17:51

  Toen ik je eerste foto’s had gezien had ik gedacht dat allebei de bronzers hetzelfde zouden uitvallen. Niet dus. Ik vind ze erg mooi, en de shimmer vind ik wel wat hebben in een bronzer :).

 • Reply
  Amanda
  19 oktober 2014 at 17:52

  Ik heb jammer genoeg geen DA in de buurt. De bronzers zien er wel goed uit!

 • Reply
  Yvonne van der Wal
  19 oktober 2014 at 18:09

  Ik had de baked eyeshadows van DA al ontdekt en die zijn ook zo goed gepigmenteerd. Leuk dat ze nu ook zulke mooie bronzers hebben!

 • Reply
  Beau
  19 oktober 2014 at 18:29

  Ik had gedacht dat er meer shimmer in zou zitten, ze zijn erg mooi!

 • Reply
  allsweetbeauty
  19 oktober 2014 at 18:32

  Zien er erg leuk uit!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  19 oktober 2014 at 18:36

  Mooi resultaat!

 • Reply
  Beautyjuf
  19 oktober 2014 at 18:45

  Bij de swatches zie je inderdaad pas heel duidelijk het verschil. De donkerste tint vind ik prachtig! Al zou ik die met mijn bleke huidje pas in de zomer gebruiken.

 • Reply
  Mandy
  19 oktober 2014 at 19:39

  Ze zijn erg mooi! inderdaad, in de verpakking zie je haast geen verschil, in de swatch wel;) Ik heb de blondines versier

 • Reply
  Dionne Knooren
  19 oktober 2014 at 19:56

  Hij is echt prachtig!

 • Reply
  charile
  19 oktober 2014 at 20:09

  Prachtig!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  19 oktober 2014 at 20:45

  Ooh, die zijn echt heel mooi!

 • Reply
  stef
  19 oktober 2014 at 21:38

  Zeker mooi zeg had ik niet verwacht toch maar keer weer naar de da

 • Reply
  Paulien | AzaraBeauty
  19 oktober 2014 at 21:53

  Wauw zien er beter uit dan ik had verwacht

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  19 oktober 2014 at 22:42

  Wauw, mooie budget bronzers :)

 • Reply
  Hester
  19 oktober 2014 at 23:27

  De prijs valt echt enorm mee en ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk ben! Het is dat de DA totaal niet bij mij in de buurt zit, want ik vind dit toch wel heel erg pretty! Ik had vandaag mijn shimmer brick van Bobbi Brown weer eens op en toen zag ik ook opeens al die shimmers toen het licht er toevallig op viel, zo mooi. Kan ik stiekem heel blij van worden haha.

 • Reply
  glamandglitters
  19 oktober 2014 at 23:38

  In mijn regio is echt bijna geen DA te vinden, maar ik ga nu echt op speurtocht! Goede tip!

 • Reply
  daantje loves to read
  20 oktober 2014 at 08:30

  Nice! Erg mooi hoor. Helaas hier geen DA te vinden.

 • Reply
  dianacarlton
  20 oktober 2014 at 08:31

  Ziet er goed uit! Ik heb alleen geen idee waar de DA zit bij ons in de buurt.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  20 oktober 2014 at 09:18

  Het lijkt wel alsof de eerste lichtste kleur een beetje een dupe zou kunnen zijn van Soft and gentle of global glow van MAC… mooi!

  • Reply
   Marike
   20 oktober 2014 at 17:48

   Ik dacht hetzelfde! Soft ’n Gentle. Is hier een beautyblogger die het wil uitproberen? Ik kan het zelf niet ;)

 • Reply
  MySimplySpecial
  20 oktober 2014 at 10:51

  Mooi! Ik ben al heel lang niet meer bij een DA geweest.

 • Reply
  beautyforgirls
  20 oktober 2014 at 13:57

  Heel mooi.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Milou
  20 oktober 2014 at 14:13

  Mooi resultaat!!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  20 oktober 2014 at 19:05

  Wat een prachtig effect!

 • Reply
  Nicolish
  21 oktober 2014 at 14:25

  Wauwie wat doet DA dat goed zeg!

 • Laat een reactie achter