Search
Close this search box.

Cynthia Beauty

 photo Cynthia1_zps72e8ef07.png

Heel beautyland heeft het wel gezien, beautyblogger Cynthia, ook wel bekend als MissLipgloss heeft een eigen boek uitgebracht! Echt super leuk, want deze staat boordevol met tips & tricks, haar leven en nog veel meer handige beauty weetjes. Ik laat jullie een kleine greep uit dit super leuke boek zien!

 photo Cynthia2_zpsd79831a1.png

Als je het boek opent begint het al meteen leuk! Allemaal leuke Instagram foto’s uit haar leven!

 photo Cynthia3_zps95545311.png

Omdat ik op de presentatie was heb ik een gesigneerd exemplaar.

 photo Cynthia4_zpsa8017491.png

In het begin van het boek gaat het over Cynthia zelf en haar blog, hoe ze is begonnen en de weg naar het succes, erg leuk om te lezen!

 photo Cynthia5_zpsf8bfc34c.png

De vormgeving van het boek vind ik zelf ook heel erg mooi. Duidelijk is dat haar huisstijl helemaal is meegenomen in het boek. En de foto’s zijn natuurlijk super!

 photo Cynthia6_zps9f48866f.png

Nu gaan we over op het beauty gedeelte, er zijn allemaal hoofdstukken waar alles over het onderwerp van A tot en met Z duidelijk wordt uitgelegd.

 photo Cynthia7_zps2ec77e0b.png

En natuurlijk met duidelijke tips hoe je iets het beste kan doen, het is in duidelijke taal geschreven zodat zelfs de beginnende mensen het kunnen begrijpen. En komen er woorden in voor die je niet meteen snapt, achter in het boek vind je een woordenlijst waar je de beauty-termen kan opzoeken met een betekenis.

 photo Cynthia8_zps312104ee.png

 photo Cynthia9_zpsc1aafd70.png

Ik vind het boek echt een succes, het is erg vermakelijk en leuk om te lezen. De vrolijke huisstijl van het boek maakt me meteen vrolijk. Als je haar blog volgt zou je een groot deel van de tips al weten, maar nu zit het allemaal handig en compact bij elkaar zodat je er makkelijk naar kan grijpen. Zelfs ik vond het leuk om te lezen, ook al wist ik alles eigenlijk wel, maar het is altijd weer leuk om het nog eens te lezen en een ‘o ja’ momentje te hebben. Voor beginnende beauty junkies is dit ook zeker een handig boek, alles wordt duidelijk uitgelegd zodat jij snel alles in de praktijk kan uitvoeren.

 photo Cynthia_zps4079d550.png

Ja, ik vind het boek Beauty van Cynthia echt een succes, leuk om door te lezen en wat tips op te doen! Binnen een paar dagen heb je het 256 pagina’s dikke boek uit. Je kunt hem nu overal kopen voor € 14,95

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

  1. Ik heb ‘m ook! In de vakantie ga ik hem lezen, zodat ik nu stomme schoolboekjes kan lezen, haha. Bij mij staat er ook wat ingeschreven, echt super leuk!

  2. Wat een leuk geschreven review!
    Ik kreeg toevallig gisteren een bon van bol.com, dus ik weet wel welk boek van mijn wishlist besteld gaat worden!

  3. Lijkt me een leuk boek ja, haha, verbaast me ook niets dat jij er iets over schrijft eigenlijk, haha! Tof! :) Vind vooral de foto’s, vormgeving en kleuren prachtig, ben nu ook benieuwd naar de tekst,

  4. Wat een mooi boek is het toch. Zou ‘m zelf ook nog wel erg graag willen hebben! Ik ga ‘m zeker nog halen als ik ‘m tegenkom in de boekenwinkel :)

  5. Ik heb het boek nog niet maar wil hem nog wel graag kopen. Hoe meer ik er over lees hoe nieuwsgieriger ik word.

  6. Als het goed is zou ie vandaag of morgen geleverd worden. Ik kan niet wachten! Dankjewel om al wat previews te laten zien (:

  7. Ik twijfel nog of ik het koop ;) Ben bang dat ik de meeste tips al wel ken! Maar het begin gedeelte is waarschijnlijk sowieso het lezen waard en 15 euro is niet veel.. ach wat maakt t uit, ga m snel bestellen!

  8. Wow, het boek is ook echt veel dikker dan ik had verwacht! Nu ik overal foto’s zie wil ik hem ook zooo graag, ga ‘m voor mijn verjaardag over een maandje vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *