Cupcakes bakken

Sinds kort ben ik echt verslaafd aan het bakken, muffins, taarten, koekjes, cakes noem het allemaal maar op. Maar ik had nog nooit cupcakes gebakken. Ik was van de week bij een vriendin en die had echt heerlijke cupcakes gebakken. Dit wou ik ook! Ik had echt geen idee hoe ik ze moest maken dus ging maar googlen voor een recept en daar kwam ik een fantastische site tegen! Namelijk: http://www.cupcakerecepten.nl/ met de meest geweldige recepten voor cupcakes!

Er staan echt een hele hoop heerlijke recepten op haar site, bijvoorbeeld basis recept voor cupcakes, oreo cupcakes, aardbeien cupcakes, brownie cupcakes en nog veel meer. Ook word er uitgelegd hoe je een heerlijke frostings kan maken voor bovenop je cupcake. Dit wordt allemaal heel erg duidelijk uitgelegd zodat iedereen het snapt met behulp van foto’s en duidelijke uitleg. Ze maakt ook prachtige foto’s van haar cupcakes zodat het er erg aantrekkelijk uitziet om er naar te kijken!

Ik ben helemaal fan van haar site en ga het zeker vaak gebruiken om iets lekkers te maken! Dus neem snel een kijkje op de site Cupcake Recepten!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Anne
  8 februari 2011 at 08:01

  Ziet er zo lekker uit. nom, nom, nom!

 • Reply
  Charlotte
  8 februari 2011 at 16:48

  Heb net 143 cupcakes gebakken… ;)

 • Reply
  francaaaa
  8 februari 2011 at 17:42

  Haha eennnn of dat die van mij lekker waren! Volgende keer samen maken dan maar? wij hebben een spuitzak:D

 • Laat een reactie achter