Create It Your Way TAG!

Ik werd door Elise getagd voor deze super leuke tag waarbij je moet verstellen hoe jij iets het liefste ziet of zou ontwerpen. Vroeger was ik een heel creatief persoon dus eigenlijk zouden er wel leuke antwoorden uit moeten komen. Benieuwd naar wat voor geurkaars ik zou ontwerpen of wat voor een winkel ik zou beginnen? Lees dan verder!

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Zelf hou ik heel erg van zware en zoete lichtjes, maar voor mijn leefomgeving zou ik dat verschrikkelijk vinden, dan wordt het mij al snel te muf. Nee, als ik een geurkaars zou moeten verzinnen zal het heel simpel zijn, een hele subtiele zachte geur, zoals katoen of vers gewassen was, heerlijk!

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Een paar jaar geleden zal ik roze hebben gezegd met een bijzondere shimmer er in. Maar tegenwoordig ben ik toch meer van het nude, dus het zal een mooie dekkende nude worden. Met een gave glittertopping, maar ik mocht er maar één kiezen dus ik ga voor nude.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Voor een vette huid, ik heb een hekel aan mijn vette en glimmende huid. Na een paar uur zie ik eruit als een glimworm en dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik weet het al een beetje tegen te gaan maar de gouden tip of product is nog steeds welkom.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Ik zit al heel lang met dat idee in mijn hoofd maar eigenlijk doe ik er nooit wat mee. Een paar jaar geleden is mijn moeder heel ziek geweest, in de tijd van mijn leven waarbij je haar eigenlijk heel erg nodig hebt. Ik zou een boek willen schrijven over de periode in mijn leven, vooral omdat ik erkenning zocht en die er niet was. Vaak gaat het over een persoon die zelf ziek is of een partner, maar wat nou als je ouder heel erg ziek is? Hoe ga je daar mee om of hoe ziet je leven er dan uit. Over die periode zal ik wel eens van me af willen schrijven. Maar ik denk niet dat ik het ooit zal doen.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Daar vraag je me wat, eigenlijk heb ik he-le-maal niets met celebs of acteurs en ik hou me er ook totaal niet mee bezig. Ik kijk films omdat ik nieuwsgierig ben naar het verhaal, maar ik heb nog nooit bedacht waar ik het zelf over zou willen hebben.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Ehhh hallo Urban Decay, Too Faced, NARS, Sleek, Makeup Revolution en andere merken die je niet zo gemakkelijk in Nederland krijgt. Het lijkt me geweldig een soort van Sephora te hebben maar dan in Nederland. Alleen dat zal nooit gaan gebeuren, haha.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Het huishouden! Ik woon nu nog thuis en veel – oké vrijwel alles – wordt voor me gedaan. Ik denk als ik straks op mezelf woon het huishouden niet mijn favoriete klusje wordt.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Goeie, volgens mij bestaat er tegenwoordig overal al een app voor. Dan zal ik maar een byAranka app willen hebben, haha!

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven?

Volgens mij ben ik hier echt te nuchter voor haha, of ik heb te weinig met dieren. Maar ik ben eigenlijk niet zo een grote dierenvriend, ik vind het hondje van de ouders van mijn vriend geweldig maar zal er nooit zelf eentje willen hebben. Ik denk dat ik het gewoon laat zoals het is en dat er straks geen unicorn in de wei staat.

Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

Wat een bijzondere vraag! Vroeger keek ik altijd Digimon – kennen jullie dat nog – en ik vond die kat altijd geweldig als ze in Angewomon veranderde. Man wat was ik fan van haar, haha. Of ik wilde altijd Sailor Moon zijn. Nu heb ik geen idee, ik denk dat ik nog maar in mijn kinderdromen blijf hangen.

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Vroeger was er toch altijd een vak zoals huishouden, volgens mij mag dat best wel weer terug komen zoals koken, leren strijken en dat soort dingen. Maar dan vooral op de middelbare school. Ik denk dat dat best handig is om daarvan de kneepjes te leren zodat je in ieder geval een beetje voor jezelf kan zorgen. En koken op school lijkt me gewoon ook heel leuk!

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Verzinnen doe ik het al niet eens meer, want ze bestaan al. Mijn favoriete ijszaak is de Salute in Zwolle en daar hebben ze mijn favoriete smaken: yoghurt en rabarber. Die yoghurt smaak is echt hemel, heerlijk romig, vol van smaak en zo lekker fris. Rabarber is mijn lievelingseten dus die smaak dan natuurlijk niet ontbreken bij mijn favorieten.

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?

Mier en mier zoet, ik hou echt van zoete drankjes. Ik zal voor een alcohol vrije strawberry mojito gaan maar dan wel exact met dezelfde smaak. Dat. Is. Zo. Lekker!

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Ik mis de middelvinger en het sarcastisch kijkende poppetje.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

Ik hou heel erg van wit, strak, modern en een warme uitstraling. Het huis moet natuurlijk in Zwolle staan en het liefst een beetje in de buurt van het centrum zodat je lekker snel overal heen kan. Een droomhuis is natuurlijk wel vrijstaand, groot, met een zwembad, een grote tuin en ik denk ook een butler, dat had ik bij de Sims ook altijd in mijn droomhuis, dus waarom hier niet?

Dit was de tag alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en weer iets meer over mij te weten zijn gekomen! Als je het leuk vind mag je natuurlijk altijd de tag overnemen! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Denise
  6 september 2014 at 15:11

  Haha die By Aranka app moet je gewoon gaan ontwikkelen! Super leuk!

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  6 september 2014 at 15:14

  Hahah geweldig ingevuld, superleuk om te lezen! En ooh je droomhuis klinkt ontzettend fijn, heerlijk! Daar kan ik mij geloof ik ook wel thuis voelen ;)

 • Reply
  beautydiarynl
  6 september 2014 at 15:35

  Heel leuk om je antwoorden te lezen!

 • Reply
  Iris Visser
  6 september 2014 at 15:56

  Ik vind deze tag echt een van leukste tags die ooit verzonnen zijn! Liefs’ Iris

 • Reply
  Beau
  6 september 2014 at 18:23

  Leuke tag en leuk om je antwoorden terug te lezen :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  6 september 2014 at 18:35

  Een echt goed product tegen een glimmende huid vind ik een goed idee!

 • Reply
  Tessa
  6 september 2014 at 18:44

  hahah ik mis die emoji’s ook! en wat zou ik ook graag een eigen ijs-smaak willen verzinnen!
  liefs, Tessa

 • Reply
  lucindainwonderland
  6 september 2014 at 19:38

  Dit is zo’n leuke tag! Ik heb hem laatst ook ingevuld, alleen heb ik volgens mij de superhelden vraag gemist. En ik moet echt weer eens naar de Salute in zwolle, die hadden jaaaaaaren geleden een ‘koekjesdeeg’ smaak en die was geweldig. xxx Lucinda

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  6 september 2014 at 21:18

  I love deze tag!

 • Reply
  Miss Happinez
  6 september 2014 at 21:46

  Ik vind deze tag zo leuk!! Mooie foto op het begin zeg!

 • Reply
  Dionne Knooren
  6 september 2014 at 22:29

  Wat leuk om je antwoorden te lezen!

 • Reply
  suus
  6 september 2014 at 22:54

  Wat leuk! zelf heb ik ook een vette huid, peelings met lactaatzuur helpen bij mij. En als mijn huid echt de hele dag glimvrij moet blijven gebruik ik de matte primer van bare minerals (die.voor de vette huid, zonder siliconen), die houdt mijn huid echt mat! Moest hem uit amerika bestellen met invoerrechten (meh) maarja heel blij mee.

 • Reply
  chucky1012
  7 september 2014 at 06:50

  Hihihi…. leuke antwoorden bij de tag ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  8 september 2014 at 16:08

  Wat een leuke en originele tag! Tof ingevuld :)

 • Laat een reactie achter