Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coming up: Kiehl’s producten

Zijn jullie bekend met het merk Kiehl’s? Zo niet, dan moet je dat zeker snel eventjes doen! Kiehl’s is een geweldig natuurlijk merk die aandacht voor producten en jou heeft. Geen bijzondere verpakkingen en poes pas maar wel een bijzondere inhoud die met zo weinig mogelijk ingrediënten is gemaakt. Ik heb zelf een paar dingen van Kiehl’s in mijn bezit en ben fan. Maar let op binnenkort krijgt Kiehl’s nog veel meer producten, vandaag een sneak preview!

Voor Kiehl’s reisde ik helemaal af naar Amsterdam waar ik met Sabine en Lara had afgesproken. Met de tram naar het Rokin waar we in een prachtig pand kwamen waar de Kiehl’s producten prachtig uitgestald stonden. De zaaltjes waren prachtig ingericht met bloemen, producten en sfeer impressies van de nieuwe producten. Ook was er een heuze bloemen kok aanwezig, we werden dus heerlijk verwend met hapjes die uit eetbare bloemen bestonden.

Hieronder een heerlijke cocktail met rucola, zalm, mayonaise, kaviaar en een eetbaar viooltje! Moest er wel een beetje aan wennen, ik ben typisch een wat de boer niet kent eet die niet, maar het was echt goed te doen. En natuurlijk is het best tof om te kunnen zeggen dat je kaviaar hebt gegeten!

Kiehl’s komt met 4 heerlijke geurlijnen uit! En ik moet eerlijk toegeven, dit zijn écht heerlijk luchtjes. Ik ben helemaal verliefd, en wil ze ook echt allemaal hebben. Het unieke aan deze luchtjes is dat ze helemaal natuurlijk zijn en je meteen aan de plek doen denken, de luchtjes ruiken heerlijk natuurlijk en fris wat ze zo ontzettend lekker maakt. Deze variant is mijn favoriet geïnspireerd uit Uganda met vanille en cederhout!

Dan hebben we nog een lijn die geïnspireerd is op de Provance met Fig Leaf en Sage, die samen voor een heerlijk boslucht zorgen!

En dan weer een heerlijke lucht die geïnspireerd is op Japan, een heerlijke frisse en zoete lucht met Nash Blossom en Pink Grapefruit

En dan de laatste die uit Marokko komt, een heerlijke lucht met een zoete bloem en lychee. Deze is met de eerste ook echt mijn favoriet.

De collecties komen uit met een eau de toilette van 100 ml en een body lotion en body cleanser van beide 250 ml. Prijzen en meer informatie volgen snel! Maar ik kan je verzekeren dat dit een van de lekkerste luchtjes ever zijn! Helaas moet je nog wel eventjes tot september wachten tot dat ze te koop zijn!

Maar er is meer, Kiehl’s komt ook uit met 3 soorten leave in conditioners, mannen producten, zonne bescherming en een haarolie die je aan moet brengen voor het douchen.

Als eerst 3 soorten leave in conditioners, die heel erg voedend voor het haar zijn. Na het douchen breng je dit aan in je haar en laat het intrekken zonder het uit te spoelen. Ze komen in 3 soorten uit voor beschadigd haar, geverfd haar en krullen. Deze zijn trouwens nu al te koop in de winkel!

Ook komen ze nog uit met een mannen serum die ervoor zorgt dat de huid van je lieve vriend of man niet meer zo glimt. Hij pakt de vette huid en grove porien goed aan en zorgt voor een perfect matte resultaat.

Daarnaast komt Kiehl’s met een vernieuwde lijn uit voor zonnebescherming met een factor 50, wij hebben het getest en zijn razend enthousiast, trekt snel in, laat geen witte waas achter en kalmeert de huid. Ze hebben een variant voor je lichaam en voor je gezicht, beiden met factor 50 en deze beide producten zijn vanaf juli in de winkel en online te koop!

Nu al enthousiast over de producten van Kiehl’s? Breng dan een bezoekje aan hun winkel of bezoek de online webshop!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Ik ben gek op producten van Kiehl’s en ik kan niet wachten deze nieuwigheden te gaan ontdekken. Baalde zo dat ik moest afzeggen voor het event omdat ik ziekjes ben… Ziet er leuk uit!

 2. Ik vind het een prachtig merk. Maar ik heb het nog nooit in een winkel ofzo gezien. Toch minder goed bereikbaar voor mij. Maar het lijkt me heerlijk om eens zoiets uit te kunnen proberen.

  1. Wilde ik ook zeggen ;)!

   Maar leuke dingen komen er uit zeg :D Ik ben heel benieuwd naar Kiehl’s, sowieso al. Maar deze nieuwe producten ..!

 3. Leuk artikel! vind Kiehl’s een erg fijn merk :) je hebt het in het artikel ook over een haarolie die je in je haar moet doen voor het douchen maar daar zeg je later niks meer over. kun je daar misschien nog iets over vertellen want het maakte me wel nieuwsgierig eigenlijk, een haarolie voor het douchen ;)

 4. Die van Marokko met lychee lijkt mij ook het lekkerst! Ik ben echt heel erg benieuwd!
  Jammer dat het nog zo lang wachten is. Het leek me ook een heel leuke persevent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *