Column Dating Story: What Happens In Turkey…

Niet iedereen vind meteen de liefde van haar leven, zo ook Thessa niet. Thessa deelt op haar blog Single and the City haar datings verhalen die echt hilarisch zijn. Dit keer het spannende liefdesverhaal uit Turkije of was het toch niet zo een succes?

Een aantal jaar geleden ging ik met een vriendin op vakantie naar Turkije. Ik had een reischeque gewonnen met een etalage wedstrijd en daarvan konden we 8 dagen all inclusieve naar Turkije, Side. We hadden een prachtig hotel uitgekozen met een groot sauna complex. Aangezien de reis ons niks ging kosten hadden we besloten ons zelf te trakteren op meerdere massages en schoonheidsbehandelingen. Dit ging een relax vakantie worden.

Eenmaal aangekomen in het hotel namen we meteen een kijkje in de hammam. We kregen een rondleiding door een van de medewerkers. Het zag er prachtig uit! Mooi, groot, schoon, sfeervol en het rook er heerlijk. Maar voor het onderhandelen over de prijs van de behandelingen werd de manager erbij gehaald. Knappe kop, goddelijke lijf, prachtig gebruinde huid en licht blauwe ogen. Hallo daar Turkse god! Gekleed in een op maat gemaakt pak en een wit getailleerd overhemd met de bovenste knoopjes los. Maak me gek! Zijn naam was Deniz en ik was meteen onder de indruk. Wat zeg ik, ik was opslag verliefd! Tijdens het onderhandelen kon ik het dan ook niet laten om een beetje met hem te flirten maar ik kreeg geen respons. Deze man is duidelijk way out of my league! Bummer…

We boekte een vier-daagse treatment bij hem. Twee uitgebreide hammam behandelingen incl. gebruik van alle sauna faciliteiten en twee verschillende lichaamsmassages. Wat een heerlijk vooruitzicht om vier dagen lang te worden verwend en gemasseerd. Onze eerste hammam behandeling was een ware verwennerij. We kregen een heerlijke uitgebreide zeepmassage. Ons hele lichaam werd gescrubt en onze haren werden gewassen. We werden zelfs helemaal afgedroogd, we hoefde dus letterlijk niks zelf te doen. Erg gezellig ook want deze behandeling krijg je samen in dezelfde ruimte. Als afsluiter kregen een maskertje op ons gezicht en een kopje thee met wat lekkers erbij. De tweede dag hadden we allebei een lichaamsmassage van 60 min. Onze masseurs namen ons mee naar twee aparte massage ruimtes en we zouden elkaar over een uurtje weer in de lobby ontmoeten. Na 60 min. deed de masseur een handdoek over me heen en hij dimde het licht nog verder met de mededeling dat ik even mocht bijkomen en hij over 5 min terug zou komen. Ik was helemaal rozig en lag nog na te genieten van de handeling toen de deur weer open ging. Hij pakte mijn voeten beet en begon mij opnieuw te masseren, langs mijn kuiten, boven benen, rug, schouders naar m’n nek. Huh? Hier snapte ik niks van, mijn massage was toch al klaar? Ik opende m’n ogen en keek door de opening van de massage tafel. Tot mijn verbazing zag ik daar niet de slippers van mijn masseur maar de schoenen van Deniz.

Holy S! Dit kon niet waar zijn! Wat doet hij hier? Bij mij? In deze massage kamer? “Wake up sleepy head” fluisterde hij in mijn rechter oor. Ik tilde mijn hoofd op en keek recht in z’n licht blauwe ogen. Daar lag ik dan op m’n oncharmants, half naakt en met massage olie in m’n haar. Hij hield netjes een handdoek voor me en sloeg deze om mij heen. Nog een beetje dizzy van de massage en het feit dat hij ineens in deze kamer was stond ik op. Hij hield me vast en gaf me een kus op m’n voorhoofd. “Heb je zin om vanavond wat met me te gaan drinken?” Uuhm, ja duh! Natuurlijk! Hij zoende me en we spraken af dat ik na sluitingstijd richting de hammam zou komen en we vanuit daar samen naar de stad zouden gaan. Mijn vriendin snapte er natuurlijk niks van want die zat al 20 min. in de lobby op mij te wachten. Niet wetende wat er zojuist in mijn massage kamertje was gebeurt. s’Avonds maakte ik me klaar voor mijn hot date met Mr. Handsome en met een bonzend hart liep ik richting de hammam. Het was er helemaal donker en ik opende de gesloten deuren. Er lag een pad van rozenblaadjes met kaarsjes ernaast. Romantiek ten top! Vanuit het donker kwam hij aangelopen. In het kaarslicht zag hij er nog goddelijker uit! Met een ontbloot bovenlijf en enkel gehuld in een witte linnen broek (die zo lekker nonchalant op z’n heupen hing) pakte hij mijn hand en nam me mee de sauna in.

Van dat drankje drinken in de stad is zoals je begrijpt niks terecht gekomen. What happens in Turkey, stay’s in Turkey.

Meer verhalen lezen over single girl Thessa of allerlei andere leuke dingen lezen over het single zijn, ga dan naar de blog Single and the City. Trouwens voor niet singles is de site ook ontzettend leuk! Ik smul van de verhalen!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Wilburn
    21 januari 2015 at 09:00

    Great info. Lucky me I recently found your site by accident (stumbleupon).
    I’ve saved as a favorite for later!

  • Laat een reactie achter