Column Dating Story: Tapas & Tenen

Niet iedereen vind meteen de liefde van haar leven, zo ook Thessa niet. Thessa deelt op haar blog Single and the City haar datings verhalen die echt hilarisch zijn. En vandaag deelt ze ook haar tapas met tenen date. Lees snel verder!

Via via was ik gekoppeld aan Dave, een gezamenlijke vriend van ons dacht namelijk dat wij wel een goede match zouden zijn. Hij had mijn nummer doorgegeven waaruit wat telefoontjes en appjes voortvloeide. Dave was kok en woonde in Amsterdam. Hij klonk erg leuk, we hadden wat overeenkomsten en hij zag er wel leuk uit op de foto. Dave en ik hadden oorspronkelijk in het weekend afgesproken, maar op een zomerse doordeweekse dag bleken we toevallig allebei in Den Haag te zijn. We spraken aan het einde van de dag af in Scheveningen voor een drankje. Ik zou hem ontmoeten voor het Kurhaus en ik kan je vertellen, het waar is wat ze zeggen. De eerste indruk telt en binnen minder dan 5 sec weet je echt of je iemand aantrekkelijk vind of niet. Dave was een jongen met donker haar, iets wat aan de stevige kant (waar ik op zich geen problemen mee heb.) Hij was een tikkeltje onverzorgd, wel met een leuk koppie maar gewoon niet mijn type! Hij stonk naar zweet en ik voelde me totaal niet tot hem aangetrokken. Kan gebeuren, doe je niks aan.

Toen ik kwam aanlopen heb ik nog even getwijfeld of ik niet gewoon zou doorlopen. Wie ik, Thessa? Nee hoor ik denk dat je je vergist! Maar dat is wel heel erg onbeleefd natuurlijk. Dus ik gaf hem drie zoenen en vroeg hem hoe z’n dag was geweest “Ik heb lekker gewinkeld en heb allemaal nieuwe kleren gekocht. Ik hoop dat je ze leuk vind!” Uuhm Dave, beste vriend, ik ben je vriendinnetje niet en ik heb ook niet de intentie die te gaan worden. Dus waarom zou ik in hemelsnaam je kleren moeten leuk vinden? Maar voor ik het wist haalde hij de nieuwste collectie van WE, H&M en Jack & Jones uit z’n tas. “Leuk…” zei ik ontzettend enthousiast, ahum! “Kan ik misschien even de tassen bij jou in de auto leggen? Anders moet ik er de hele tijd mee rond lopen.” Heb ik dat dacht! Dat betekend dus dat hij een reden heeft om met me mee naar de auto te lopen aan het einde van onze date. Uit beleefdheid antwoord ik “Ja, natuurlijk, ik sta hier om de hoek geparkeerd.” Eenmaal bij de auto aangekomen legde hij al z’n tassen in de kofferbak maar dat ene kleine tasje van ICI PARIS hield hij nog vast “Deze hou ik nog even bij me.” zei hij met een big smile. Oh nee he, een cadeautje. Niet op een eerste date! Mega ongemakkelijk!

Eenmaal aangekomen bij een strandtentje maakte ik het mezelf gemakkelijk. Ik deed m’n slippertjes uit en gooide m’n voetjes op de bank. We bestelden wat tapas en een fles rosé. Net voordat onze bestelling kwam bedacht onze grote vriend mijn voorbeeld te volgen en hij trok zonder enige schaamte z’n schoenen én sokken uit. Daar kwamen een paar zwetende, overbehaarde voeten onder vandaan. Getver! Toen hij vervolgens uitgebreid tussen z’n tenen had zitten wroeten, omdat hij dacht een splinter te hebben, vroeg hij of ik ook een stukje brood wou. Nou, nee bedankt, i think i just lost my appetite. “Oh ik heb trouwens ook nog een nieuwe riem gekocht vandaag” en zonder pardon tilde hij z’n shirt omhoog. Een harige bezwete buik kwam tevoorschijn. Alsof die harige tenen nog niet shocking genoeg waren!

Met geen mogelijkheid kwam ik van hem af. “Moet je morgen niet vroeg op?”….“Moeten we niet al richting de tram?” maar nee hoor hij antwoorden met: “Alle tijd! Ik pak gewoon de laatste trein, vind het zo gezellig met je” Waarom hij dat vond snapte ik niet. Want ik keek alleen maar chagrijnig, ik deed niet aardig en ik lachte al helemaal niet om zijn grapjes. “Ik heb trouwens nog wat voor je” Oh ja, dat tasje van de ICI PARIS. Heel verhaal over hoe hij mij had omschreven tegen over de verkoopster en hoe zij hem had geholpen een passend luchtje uit te zoeken. Met enige aarzeling maakte ik het pakje open. Een 50ml Burberry Brit. Geen slechte keuze, dat moet ik hem dan weer nageven. Niet dat ik dat luchtje nu nog lekker vind ruiken, want het doet me altijd aan hem denken. Maar dat terzijde. Ik zei dat dit veelte gek was en bedankte hem vriendelijk. Helaas was dit voor hem een soort van excuus is om toenadering te zoeken. Hij schoof dichterbij, en legde z’n arm om me heen. HELP! Snel greep ik naar m’n telefoon om een vriendin te appen of ze me kon komen redden. Maar zelfs die kans kreeg ik niet, meneer keek zonder pardon mee op m’n telefoon. Holy S. hoe kom ik van hem af?

“Ik ga er trouwens vanuit dat zaterdag gewoon nog doorgaat, want ik heb namelijk al een hotelkamer gereserveerd bij jou in de buurt zodat ik niet eerder naar huis hoef met de trein.” Totaal in shock kraamde ik nog iets uit van “Uuhm…” waarop hij verder ging met “Misschien een beetje voorbarig maar ik heb een kamer geboekt met jacuzzi en champagne ontbijt. Dus als het gezellig is zou ik het leuk vinden om daar samen gebruik van te maken” voegde hij er nog aan toe. Nou ik niet! Geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt. Ik maakte mezelf er vanaf met “Dat zien zaterdag wel, oké?”

Inmiddels was het gelukkig bijna middernacht en hij moest echt z’n laatste trein halen. We liepen naar mijn auto. Hij haalde z’n spullen eruit en zonder hem enige kans te geven bedankte ik hem voor het luchtje en stapte ik snel in. Vanuit de achteruitkijkspiegel zag ik hem nog bedroeft zwaaien.

Het leuke aan dit verhaal is dat het ook nog een vervolg heeft want na die avond had hij natuurlijk nog steeds een hotelkamer geboekt in mijn dorp. Het vervolg kan je hier lezen.

Meer verhalen lezen over single girl Thessa of allerlei andere leuke dingen lezen over het single zijn, ga dan naar de blog Single and the City. Trouwens voor niet singles is de site ook ontzettend leuk! Ik smul van de verhalen!

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Anneloes
  4 juli 2014 at 15:07

  Wat een leuk verhaal om te lezen, haha! Al zal het wel iets minder leuk zijn geweest op het moment dat het gebeurde…

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 17:33

   Hahaha, ja toen vond ik het vreselijk maar kan er nu alleen nog maar om lachen ;)

 • Reply
  Manon
  4 juli 2014 at 15:45

  Leuk verhaaltje om te lezen!! terwijl het op dat moment misschien niet zo leuk was

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 17:34

   Dank je wel Manon.

 • Reply
  Simone Diederich
  4 juli 2014 at 16:07

  Haha leuk om te lezen! Toch jammer dat mensen dan zo in het echt tegen kunnen vallen. En wauw, zo gretig…

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 17:34

   Hahaha, ja helaas is niet elke date een perfect match. Maar ik ben weer een ervaring & een verhaal rijker ;)

 • Reply
  Donna Luisa
  4 juli 2014 at 16:33

  Haha jeetje wat een ervaring! Leuk geschreven! x

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 17:35

   Dank je wel!

 • Reply
  MySimplySpecial
  4 juli 2014 at 20:02

  Wat heb je dat leuk geschreven! Wat een verhaal!

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 17:36

   Hahaha ja he! Thanks!

 • Reply
  chucky1012
  4 juli 2014 at 21:08

  Leuk om dit te lezen en ik zal ook zeker het vervolg gaan lezen ;-)

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 17:38

   Ben blij om te horen dat het in de smaak valt! Ik hoop dat je het vervolg ook leuk vond.

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  4 juli 2014 at 21:43

  OMG ik ga snel verder lezen; dit moet ik lezen. HILARISCH.
  Dit mens moet een boek schrijven zo leuk.

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 21:23

   Hahaha, ik vind jouw reactie zo leuk! Dan je wel meis!

 • Reply
  Hester
  4 juli 2014 at 22:17

  Ik kende haar blog al wel, vind haar Mr. Big verhalen wel vermakelijk!

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 17:36

   Wat leuk dat je de Mr. Big verhalen al kende en dat ze in de smaak vallen.

 • Reply
  smilingbeauties
  5 juli 2014 at 11:47

  Arme meid! Oh wat een verhaal! Ik ga het vervolg lezen, want ik ben wel heel erg benieuwd nu ;)

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 21:23

   Ik hoop dat het verhaal je ook vermaakt heeft ;) dan was het in ieder geval nog voor een goed doel! Haha

 • Reply
  Liefsannebelle
  5 juli 2014 at 15:55

  Haha geniaal, ik hoop dat je niet echt gebruik hebt gemaakt van die hotelkamer!

  • Reply
   Thessa
   5 juli 2014 at 21:24

   Nee dat heb ik zeker niet, mocht je nieuwsgierig zijn hoe het afliep. :) Het vervolg staat op mijn blog. De link staat in het artikel.

  Laat een reactie achter