Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ColourPop Super Shock Shadow

ColourPop Super Shock Shadow

Ik zit al tijden op dit prachtige merk uit Amerika te azen, maar eerst was verzenden naar Nederland niet mogelijk en toen ze eindelijk naar Nederland gingen verzenden was het gewoon niet te betalen. Tot dat ik een paar weken geleden een mailtje in mijn postvak kreeg dat ze vrije internationale verzending hadden dat weekend. Ik kon mijn geluk niet op en gooide meteen mijn mandje vol voor het minimale bestelbedrag en kon niet wachten om ColourPop eindelijk te proberen!

ColourPop Super Shock Shadow

ColourPop is een redelijk nieuw cosmetica merk dat in 2014 werd opgericht in Las Angeles, Amerika. ColourPop wilde een merk zijn dat vriendelijk voor de portemonnee was en voor dieren. Het is dus een budgetmerk dat niet op dieren test. Maar het is niet alleen dat, het is een razend populair merk geworden in Amerika vanwege de fantastische kwaliteit. Ik hoorde alleen maar lovende verhalen over dit merk dus moest het zelf echt eens gaan testen als echte beauty lover. Ik bestelde dus de ontzettend populaire Super Shock Shadow in vier verschillende kleuren.

ColourPop Super Shock Shadow

De producten zien er prachtig uit en worden geleverd in een mooie doosje. De producten zien er alles behalve goedkoop uit en hebben zelfs een best luxe uitstraling als je het mij vraagt. ColourPop heeft vooral heel veel mono producten en heb eigenlijk nog nooit een palette van dit merk gezien. Ik koos vier prachtige kleuren die perfect bij elkaar passen en een hele mooie herfstlook kunnen maken.

ColourPop Super Shock Shadow

De doosjes zijn gemaakt van stevig plastic die open kunt draaien. Zelf had ik liever een klik dekseltje, want dit vind ik vaak niet heel handig open maken en ik wil nog wel eens een dekseltje verliezen op deze manier. Door de deksel kun je heen kijken zodat je meteen kan zien welke kleur je in handen hebt. En ook zie je meteen de prachtige shimmer en vaak duo chrome glans van deze oogschaduws.

ColourPop Super Shock Shadow

De vier kleuren die ik koos waren de kleuren:

 • S0 Quiche
 • Stereo
 • Nillionaire
 • La La

De kleuren variëren van bruin tot roze tot paars met allemaal hun eigen finish of shimmer, heel erg mooi! Ik krijg helemaal kriebelende handen en kan niet wachten ze te testen! De oogschaduws hebben trouwens een inhoud van 2,1 gram wat ik een nette hoeveelheid vind als je dat bijvoorbeeld met MAC vergelijkt die maar 1,5 gram heeft.

ColourPop Super Shock Shadow

Goed, mijn handen jeuken en ik wil ze meteen testen! Ik moet eerlijk toegeven dat ik me niet echt heel erg in deze oogschaduws verdiept heb en alleen maar positieve verhalen hoorde en ze gewoon wilde hebben. Alleen misschien had ik me iets beter moeten verdiepen in de oogschaduws van ColourPop, want toen ik een swatch wilde maken dacht ik, huh? Het zijn namelijk geen poeder oogschaduws maar crème oogschaduws en dat werkt toch wel even iets anders.

ColourPop geeft het trouwens ook duidelijk aan op de site en legt uit hoe je het beste deze oogschaduw kunt gebruiken. Dat is met je vingers of met een synthetische kwast, ga dus alsjeblieft niet met je goede MAC kwasten in deze oogschaduw zitten. Je kunt wel een fluffy kwast gebruiken om de kleuren te blenden (dat gaat prima) maar voor optimaal resultaat en dekking moet je of je vingers gebruiken of een synthetische kwast.

ColourPop Super Shock Shadow

De oogschaduws zijn daardoor boterzacht, maar kwasten willen niet altijd even goed te kleur oppakken, daar moet je dus even op letten. Uiteindelijk vond ik de meest niet fijne en plastic kwasten het fijnste werken en natuurlijk mijn vingers. Blenden gaat trouwens wel fantastisch met deze kleuren en dat viel me heel erg mee. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat deze manier van aanbrengen niet mijn favoriet is, dat ik dan toch liever een poeder oogschaduw heb. Maar de kleuren zijn wel prachtig, intens en hebben een fantastische en bijzondere finish die je bij veel poeder oogschaduws niet terug vind.

ColourPop Super Shock Shadow

Dit zijn de swatches, zien ze er niet prachtig uit met hun mooie finishes? Van links naar rechts zie je de volgende kleuren: La La, Nillionaire, So Quiche en Stereo

ColourPop Super Shock Shadow

ColourPop Super Shock Shadow

Ik moet echt even goed mijn best doen op deze look en in het begin zag het er echt niet uit. De ene kleur had ik veel te dik aangebracht en de andere weer te weinig. Je moet wel echt even met dit product leren werken. Maar als het dan eenmaal lukt zit het als een huis en ziet het er fantastisch uit. De kleuren lopen prachtig in elkaar over, de verschillende finishes zijn erg mooi en het ziet er gewoon heel erg mooi uit vind je ook niet?

ColourPop Super Shock Shadow

Ik had hele hoge verwachtingen van ColourPop maar misschien had ik me iets beter moeten inlezen over de producten om misschien een lichtelijke teleurstelling te voorkomen. De kwaliteit is fantastisch, de kleuren zijn geweldig en de finishes zijn magisch, alleen de crème textuur en waardoor je het niet zo makkelijk kan aanbrengen vind ik wel minder. En ik vrees dat ik daardoor de oogschaduws ook minder zal gaan gebruiken wat eigenlijk zonde is want ze zien er zo mooi uit!

ColourPop is te koop in hun Amerikaanse webshop en natuurlijk zelf in Amerika. De oogschaduws kosten $ 5,00 per stuk wat neer komt op € 4,50 wat een heel prima bedrag is. De verzendkosten zijn € 15,00 naar Nederland en daar moest ik ook nog eens € 22,05 douane- en BTW kosten aan betalen. Het was dus niet echt een hele goedkope bestelling maar het zeker waard en ik kan het weer van mijn beauty bucketlist afstrepen. Hebben jullie ervaring met ColourPop en wat vinden jullie er van?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Ja heb er al heel veel over gelezen en vind de kleuren die jij hebt gekozen ook weer heel mooi. Toch vind ik het met de extra kosten en het feit dat ik liever een palette heb nog niet de moeite waard om te bestellen.

 2. Ik vind de kleuren erg mooi! Je ziet ze heel goed op de huid terug. Ik snap wat je bedoelt met de verpakking. Jammer eigenlijk dat het geen palette is. Mono’s pak ik veel minder snel.

 3. Je kan ze het beste met je vingers aanbrengen. Sinds ik deze oogschaduws van CP heb, heb ik nooit meer wat anders gekocht of gebruikt en krijg veel reacties. Belachelijk mooie finish en blijft top zitten. Kwestie van wennen dus! Qua prijs is MAC nu ineens een lachertje.

 4. Wauw, wat een prachtige kleuren en intense pigmentatie. De look die je hebt gemaakt ziet er ook erg pretty uit. De crème textuur lijkt mij ook wennen, maar je krijgt er dan wel iets heel moois voor terug!

 5. Wauw, wat een prachtige kleuren en pigmentatie. Jammer dat het aanbrengen zo lastig gaat, dat vind ik ook wel een groot nadeel.

 6. De verzend- en douanekosten houden mij echt wel tegen om zulke merken aan te schaffen! :-) Wel vind ik ze er prachtig uitzien en gaat wat mij betreft Stereo met het meeste aandacht lopen! :-)

  Wel jammer dat je inderdaad poederproduct verwacht had, ik kan me voorstellen dat ik dan ook een beetje teleurgesteld zou zijn! :-)

 7. Best leuke oogschaduws voor een leuk prijsje maarrrrr…. dan komen de verzendkosten, die zijn maar liefst $25,00 wat omgerekend €22,50 is…. Niet zo leuk meer en dat houd me ook echt tegen om daar te bestellen.

 8. Ben echt dol op Colourpop! Gebruik niks anders meer ondanks het nadeel dat het met de kwast niet makkelijk werken is. Het blijft idd zitten als een huis, met mijn vette huid een uitkomst!

 9. Voor de liefhebbers:
  https://www.facebook.com/groups/677131162389492/
  Worden vaak groepsorders gedaan, dus blijven de verzendkosten leuk. Staan ook swatches in en kan je onderling producten van elkaar overkopen etc.

  Pakketjes < $22 waarde bij de actie die Aranka noemde, heb je geen douanekosten, dus dan heb je teveel gekocht (originele prijs zonder korting tellen). Dus dan je bestelling opsplitsen was de oplossing geweest. :)

 10. Als je slechts 4 oogschaduws hebt besteld zit je dan niet onder de 22 euro. Verzendkosten worden pas meegerekend als je boven de 22 euro uitkomt.

  1. Das niet waar hoor. Heb vanmorgen een nep bestelling gedaan met in m’n mandje 4 oogschaduws, totaal $20,00. Verzendkosten waren $25,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *