Zoek
Sluit dit zoekvak.

Collistar Twist XL

 photo Collistar-Twist-XL3_zpse0a64f9c.png

De ‘chubby sticks’ voor je lippen en ogen kennen we nu allemaal wel. Maar Collistar gaat nog even een stapje verder. Ik liet jullie al een tijdje geleden en Collistar Twist XS zien, maar vandaag zijn de extra large varianten aan de beurt die geschikt zijn voor het gezicht. Prachtige kleuren blush, highlighter en bronzer! Zal dit ook een groot succes zijn?

 photo Collistar-Twist-XL_zps0a1f9e66.png

Vloeibare blush kennen we al en daar kun je dit ook wel een beetje mee vergelijken maar dan in een handige stick vorm. Ik vind vloeibare blush altijd erg mooi staan en je kan het mooi erg mooi uitwerken. Maar toch pak ik altijd weer een poeder blush. Wellicht dat deze producten daar verandering in gaan brengen, want het lijkt me wel heel handig aanbrengen! Het belooft makkelijk te blenden en het ideaal voor het shapen van je gezicht.

 photo Collistar-Twist-XL2_zpsbc1b1fdf.png

Er zijn twee verschillende Twist XL’s een Illuminante, dat zijn de bronzer en highlighter die ideaal zijn voor het shapen en dan hebben we nog nog de Fard Satin en dat zijn echt de blush varianten zonder een shimmer.

 photo Collistar-Twist-XL1_zps2b110cb2.png

De Twist XL’s zitten verpakt in een mooi doosje dat ik er erg chique uit vind zien. Op de onderkant vind je ook precies welke kleur je in handen hebt, handig! Zo hoef je niet het doosjes open te maken of je wel de goede kleur hebt gepakt.

 photo Collistar-Twist-XL4_zps29d7a62e.png

De Twist XL’s zien er zelf ook erg mooi uit, ik word helemaal vrolijk van de kleuren, kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. De sticks heten trouwens wel XL, maar zo heel erg groot zijn ze niet, ze zijn niet groter dan een gewone chubby stick maar zijn wel behoorlijk wat dikker. Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Golden Beige, Golden Bronze, Petal, Orchid, Rosewood en Geranium. Op de verpakking hebben ze bij mij een Italiaanse naam, maar ze lijken er in het Engels heel erg op.

 photo Collistar-Twist-XL6_zpsdc73f991.png

Hier zie je de sticks, ze hebben een hele mooie afgeronde kop waarmee je heel gemakkelijk een streep kan zetten op je gezicht om ze daarna mooi uit te werken, ideaal om te shapen dus! De vorm vind ik erg handig, maar ik denk wel dat hij na een paar keer gebruiken bijna plat is. Aan de onderkant zit een handig wieltje waar je ze weer omhoog en omlaag kan draaien. Geen gezeur dus met slijpen, dat is wel ideaal.

 photo Collistar-Twist-XL7_zpsdea850f8.png

Swatches van Collistar Twist XL Illuminante Golden Beige en Golden Bronze. De swatches zien er prima uit. Ze hebben een prachtige shimmer en brengen heel makkelijk aan met gelijk erg veel pigment.

 photo Collistar-Twist-XL8_zpsb3b06402.png

Dan nog de swatches van de vier Collistar Twist XL Fard Satin blushes in Petal, Orchid, Rosewood en Geranium. Ook deze hebben een prachtige pigmentatie en voelen ontzettend zacht aan op de huid, ze smelten als het ware helemaal samen. De blushes zijn trouwens geschikt voor elk type huidskleur, dat is handig om te weten!

 photo Collistar-Twist-XL9_zps22f63e16.png

Aanbrengen is echt ontzettend makkelijk, daarna kun je ze heel gemakkelijk met je vingers uitwerken door voorzichtig de deppen of te vegen. Dit moet zorgen voor een heel mooi glowy effect!

 photo Collistar-Twist-XL10_zps82a84758.png

Maar helaas bleeg er bij mij niet echt veel product over op mijn wang. Het meeste gedeelte van de blush en highlighter zat aan mijn vingers en de blush hoopte zich op in de poriën en liet echt maar een heel klein beetje kleur achter. Nee, helaas dit is niet echt een product wat voor mij op het lijf is geschreven. Ik pak dan toch weer veel liever mijn poederblush met kwast en al!

 photo Collistar-Twist-XL5_zps35d89715.png

Ik vind het jammer dat ze voor mij toch niet zo lekker werken, de kleuren zijn erg mooi en de uitwerking ziet er ook echt fantastisch uit. Maar het natuurlijk uitwerking van het product vind ik toch een beetje een puntje van kritiek. Het is niet heel gemakkelijk en je hebt altijd vieze vingers na het uitwerken. Geef mij dan toch maar weer een kwast en blush! De Collistar Twist XL’s zijn € 21,50 per stuk en te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerieën.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Jammer dat het niet naar je verwachtingen was. De producten zien er wel super glam uit en de kleuren spreken mij wel aan. :) Zelf ben ik ook niet zo fan van stick of crème blushes, maar als ik deze beauty’s zie dan wil ik het wel uitproberen.

  2. Ze zien er wel heel mooi uit, zo bij elkaar! Voor een highlighter vind ik zulke sticks wel fijn werken (ik heb er eentje van Kiko) maar mijn blush breng ik toch liever wat ‘ronder’ aan, dus lijkt me dit niet zo handig. Jammer ook dat ze voor jou tegenvielen.

  3. Ik dacht eerst dat ze voor je lippen waren, hahaha! Het idee is op zich wel leuk, de kleuren zijn mooi. Jammer dat ze toch tegenvallen.

  4. Dacht eerst dat het weer lipproducten waren, maar dat bleek dus niet zo xD Wat een gedoe, ik zou inderdaad gewoon poederblush gebruiken. Veel makkelijker.

  5. Het was een leuk idee, alleen jammer dat de uitwerking daarvan slecht is. Zulke producten zijn wel handig om tussendoor bij te werken, zonder dat je veel andere spullen moet meenemen.

  6. Voor dat geld had ik er ook wel wat meer van verwacht. Zelf ben ik ook een poeder blush persoon, dus dit is niks voor mij en het zomaar uitsmeren op de huid met alle bacteriën die daarbij komen kijken… nope, niets voor mij helaas. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *