Collistar Twist XL

 photo Collistar-Twist-XL3_zpse0a64f9c.png

De ‘chubby sticks’ voor je lippen en ogen kennen we nu allemaal wel. Maar Collistar gaat nog even een stapje verder. Ik liet jullie al een tijdje geleden en Collistar Twist XS zien, maar vandaag zijn de extra large varianten aan de beurt die geschikt zijn voor het gezicht. Prachtige kleuren blush, highlighter en bronzer! Zal dit ook een groot succes zijn?

 photo Collistar-Twist-XL_zps0a1f9e66.png

Vloeibare blush kennen we al en daar kun je dit ook wel een beetje mee vergelijken maar dan in een handige stick vorm. Ik vind vloeibare blush altijd erg mooi staan en je kan het mooi erg mooi uitwerken. Maar toch pak ik altijd weer een poeder blush. Wellicht dat deze producten daar verandering in gaan brengen, want het lijkt me wel heel handig aanbrengen! Het belooft makkelijk te blenden en het ideaal voor het shapen van je gezicht.

 photo Collistar-Twist-XL2_zpsbc1b1fdf.png

Er zijn twee verschillende Twist XL’s een Illuminante, dat zijn de bronzer en highlighter die ideaal zijn voor het shapen en dan hebben we nog nog de Fard Satin en dat zijn echt de blush varianten zonder een shimmer.

 photo Collistar-Twist-XL1_zps2b110cb2.png

De Twist XL’s zitten verpakt in een mooi doosje dat ik er erg chique uit vind zien. Op de onderkant vind je ook precies welke kleur je in handen hebt, handig! Zo hoef je niet het doosjes open te maken of je wel de goede kleur hebt gepakt.

 photo Collistar-Twist-XL4_zps29d7a62e.png

De Twist XL’s zien er zelf ook erg mooi uit, ik word helemaal vrolijk van de kleuren, kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. De sticks heten trouwens wel XL, maar zo heel erg groot zijn ze niet, ze zijn niet groter dan een gewone chubby stick maar zijn wel behoorlijk wat dikker. Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Golden Beige, Golden Bronze, Petal, Orchid, Rosewood en Geranium. Op de verpakking hebben ze bij mij een Italiaanse naam, maar ze lijken er in het Engels heel erg op.

 photo Collistar-Twist-XL6_zpsdc73f991.png

Hier zie je de sticks, ze hebben een hele mooie afgeronde kop waarmee je heel gemakkelijk een streep kan zetten op je gezicht om ze daarna mooi uit te werken, ideaal om te shapen dus! De vorm vind ik erg handig, maar ik denk wel dat hij na een paar keer gebruiken bijna plat is. Aan de onderkant zit een handig wieltje waar je ze weer omhoog en omlaag kan draaien. Geen gezeur dus met slijpen, dat is wel ideaal.

 photo Collistar-Twist-XL7_zpsdea850f8.png

Swatches van Collistar Twist XL Illuminante Golden Beige en Golden Bronze. De swatches zien er prima uit. Ze hebben een prachtige shimmer en brengen heel makkelijk aan met gelijk erg veel pigment.

 photo Collistar-Twist-XL8_zpsb3b06402.png

Dan nog de swatches van de vier Collistar Twist XL Fard Satin blushes in Petal, Orchid, Rosewood en Geranium. Ook deze hebben een prachtige pigmentatie en voelen ontzettend zacht aan op de huid, ze smelten als het ware helemaal samen. De blushes zijn trouwens geschikt voor elk type huidskleur, dat is handig om te weten!

 photo Collistar-Twist-XL9_zps22f63e16.png

Aanbrengen is echt ontzettend makkelijk, daarna kun je ze heel gemakkelijk met je vingers uitwerken door voorzichtig de deppen of te vegen. Dit moet zorgen voor een heel mooi glowy effect!

 photo Collistar-Twist-XL10_zps82a84758.png

Maar helaas bleeg er bij mij niet echt veel product over op mijn wang. Het meeste gedeelte van de blush en highlighter zat aan mijn vingers en de blush hoopte zich op in de poriën en liet echt maar een heel klein beetje kleur achter. Nee, helaas dit is niet echt een product wat voor mij op het lijf is geschreven. Ik pak dan toch weer veel liever mijn poederblush met kwast en al!

 photo Collistar-Twist-XL5_zps35d89715.png

Ik vind het jammer dat ze voor mij toch niet zo lekker werken, de kleuren zijn erg mooi en de uitwerking ziet er ook echt fantastisch uit. Maar het natuurlijk uitwerking van het product vind ik toch een beetje een puntje van kritiek. Het is niet heel gemakkelijk en je hebt altijd vieze vingers na het uitwerken. Geef mij dan toch maar weer een kwast en blush! De Collistar Twist XL’s zijn € 21,50 per stuk en te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerieën.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Koalabeautymama
  13 juli 2014 at 06:10

  Jammer dat het niet naar je verwachtingen was. De producten zien er wel super glam uit en de kleuren spreken mij wel aan. :) Zelf ben ik ook niet zo fan van stick of crème blushes, maar als ik deze beauty’s zie dan wil ik het wel uitproberen.

 • Reply
  Kimberley
  13 juli 2014 at 06:35

  Toen ik de sticks zag dacht ik al meteen ‘dat lijkt me lastig uitwerken’! Jammer :(

 • Reply
  Dionne Knooren
  13 juli 2014 at 07:22

  Ze zien er veel belovend uit, jammer!

 • Reply
  Oum Feerozah
  13 juli 2014 at 08:01

  Jammer vind hem wel tegenvallen, hij ziet er al met al heel mooi uit.

 • Reply
  Tessa
  13 juli 2014 at 09:30

  Het resultaat vind ik wel heel mooi, maar jammer dat hij niet fijn werkt.. Dan gebruik je hem toch minder snel..
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Beautydagboek
  13 juli 2014 at 10:00

  De sticks zien er superleuk uit! Jammer dat ze dan toch niet het gewenste effect geven. Ik hou zelf ook niet zo van cream blushes.

 • Reply
  inez
  13 juli 2014 at 10:37

  jammer dat die ene tegenvalt, maar misschien deed de rest het wel, jammer dat Je die dan niet hebt uitgeprobeerd

 • Reply
  Lotte
  13 juli 2014 at 10:50

  Ze zien er wel heel mooi uit, zo bij elkaar! Voor een highlighter vind ik zulke sticks wel fijn werken (ik heb er eentje van Kiko) maar mijn blush breng ik toch liever wat ‘ronder’ aan, dus lijkt me dit niet zo handig. Jammer ook dat ze voor jou tegenvielen.

 • Reply
  ceetje78
  13 juli 2014 at 10:54

  Dat is jammer zeg dat ze niet echt goed zitten. Ik ben zelf ook meer van de poeder blush dan creme.

 • Reply
  iiiThinkPink
  13 juli 2014 at 11:31

  Jammer dat ze tegenvallen..

 • Reply
  Beau
  13 juli 2014 at 11:39

  Ik dacht eerst dat ze voor je lippen waren, hahaha! Het idee is op zich wel leuk, de kleuren zijn mooi. Jammer dat ze toch tegenvallen.

 • Reply
  beyoutifool
  13 juli 2014 at 11:53

  Ik vind de sticks er leuk uitzien :) Maar ik werk zelf ook het liefste met poeder :)

 • Reply
  charile
  13 juli 2014 at 11:56

  Jammer zeg!

 • Reply
  Suzanna
  13 juli 2014 at 12:13

  Dacht eerst dat het weer lipproducten waren, maar dat bleek dus niet zo xD Wat een gedoe, ik zou inderdaad gewoon poederblush gebruiken. Veel makkelijker.

 • Reply
  anneliemajlen
  13 juli 2014 at 12:14

  Helaas dat de kleur niet helemaal meer terug komt op je wang. De sticks zien er wel leuk en lief uit!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  13 juli 2014 at 12:29

  het zag er heel veelbelovend uit, jammer dat het niet werkt!

 • Reply
  chucky1012
  13 juli 2014 at 12:49

  Jammer dat het niet goed is. Terwijl het er mooi uit ziet ;-)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 juli 2014 at 12:54

  Wat jammer, het zag er zo veelbelovend uit!

 • Reply
  Shaz
  13 juli 2014 at 13:09

  Het was een leuk idee, alleen jammer dat de uitwerking daarvan slecht is. Zulke producten zijn wel handig om tussendoor bij te werken, zonder dat je veel andere spullen moet meenemen.

 • Reply
  femketje
  13 juli 2014 at 14:51

  hmmz, ik ben sowieso nooit echt fan van zulk soort producten >.< doe mij maar blush in poedervorm!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  13 juli 2014 at 15:08

  Ze zien er super leuk uit, jammer dat het effect tegen valt .Ik gebruik zelf ook liever een poeder blush.

 • Reply
  Jana
  13 juli 2014 at 19:34

  Wat jammer , ik had er meer van verwacht :) x

 • Reply
  MySimplySpecial
  13 juli 2014 at 20:43

  Ze zien er wel erg leuk uit, maar ik ben ook meer van poeder blushes.

 • Reply
  lucindainwonderland
  13 juli 2014 at 20:53

  Voor dat geld had ik er ook wel wat meer van verwacht. Zelf ben ik ook een poeder blush persoon, dus dit is niks voor mij en het zomaar uitsmeren op de huid met alle bacteriën die daarbij komen kijken… nope, niets voor mij helaas. xxx

 • Reply
  pamela
  13 juli 2014 at 21:56

  voor dat geld is het wel heel erg jammer!!

 • Laat een reactie achter