Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Collistar SOS Kit Perfect Nails

 photo Collistar-SOS-Kit13_zps3525fc0e.png

Op de BBU – Beauty Brand United – zag ik deze leuke lakjes staan van Collistar, tenminste ik dacht eerst dat het nagellak was. Want ik werd meteen al enthousiast bij het zien van deze super gave topcoat… Think again Aranka, het waren helemaal geen lakjes en het was al helemaal geen topcoat. Dit is een heel handig setje om je nagels en nagelriemen mee te verzorgen! Een handige SOS Kit voor perfecte nagels.

 photo Collistar-SOS-Kit_zps73f42c50.png

De Collistar SOS Kit Perfect Nails is een setje met drie verzorgende producten speciaal voor je nagelriemen en nagels. Ze verzorgen je nagels en geven het weer kracht. Zo kun je dus extra lang van je mooie nagels genieten. Zien ze er niet super leuk uit? Niet gek toch dat ik in de eerste instantie dacht dat het een topcoat was?

 photo Collistar-SOS-Kit2_zps109d86a5.png

De kit bestaat uit drie delen. Als eerst heb je een scrub voor je nagelriemen die ze weer lekker zacht moeten maken en waardoor je ze ook voorzichtig terug kan duwen. De tweede stap is een heerlijk voedende olie voor je nagels. Even laten intrekken en het daarna helemaal inmasseren. Voor sterke nagels kan je vaak wel wat hulp bij gebruiken. Daarom is de derde stap ook om een nagelverharder aan te brengen.

 photo Collistar-SOS-Kit3_zps0c2be7cf.png

Dit zijn de drie potjes, zien ze er niet leuk en chique uit? Ik krijg meteen zin om er mee aan de slag aan te gaan!

 photo Collistar-SOS-Kit6_zps30804a03.png

Maar als ik heer eerlijk ben, mijn nagels hebben gelukkig niet zoveel aandacht nodig. Ik zal je heel eerlijk vertellen, ik verzorg ze helemaal niet extra. Smeer alleen af en toe met handcrème.

 photo Collistar-SOS-Kit4_zps62b71627.png

We beginnen met stap 1, een scrub voor de nagelriemen. Hij ziet er super leuk uit met die roze scrub deeltjes. Ben benieuwd of ik daar op de nagels iets van terug zie, omdat je natuurlijk maar erg weinig nodig hebt.

 photo Collistar-SOS-Kit5_zpsd64ef75d.png

De applicator lijkt een beetje op een lipgloss applicator, maar is heel handig, want hiermee kan je heel voorzichtig je nagelriemen terug drukken na het behandelen van je nagelriemen met de scrub. Zoals je ziet neemt de applicator ook niet veel scrubdeeltjes op.

 photo Collistar-SOS-Kit7_zps36b4e197.png

De nagelriemen lekker insmeren met deze scrub, na een minuutje inmasseren is het nog steeds niet helemaal ingetrokken, dat vind ik wel jammer dat het niet echt opgenomen wordt door de huid. Maar na het inmasseren kan je wel makkelijk de nagelriemen terug duwen.

 photo Collistar-SOS-Kit8_zpsfb9d9946.png

Dan gaan we verder met de volgende stap, het verzorgen van de nagels met een lekkere olie. Als je goed kijkt bestaat deze olie uit drie lagen. Deze olie bestaat onder andere uit jojoba olie, amandel olie, zwartebes olie en lijnzaad olie!

 photo Collistar-SOS-Kit9_zpscd3f9692.png

Nagels lekker inmasseren met de olie! Wat ik heel jammer vind is dat de olie naar mijn idee helemaal niet intrekt dus dat ik lang met vettige vingers rond loop, zelf vind ik dat niet echt prettig. Daarom moet ik mijn nagels weer even goed schoonmaken met nagellak remover anders hecht de nagelverharder niet. Beetje jammer want dat is toch weer uitdrogend voor je nagels. Maar toch denk ik dat het iets doet voor je nagels.

 photo Collistar-SOS-Kit10_zps4e76b81f.png

Dan als laatst, de nagelverharder om je nagels wat meer stevigheid te geven. Deze breng ik aan na het schoonmaken van mijn nagels met een nagellak remover, omdat ze anders nog erg vet waren en de lak niet hecht.

 photo Collistar-SOS-Kit11_zpsce5c46cc.png

Er zit een fijn breed kwastje bij waar je gemakkelijk mee kan lakken.

 photo Collistar-SOS-Kit12_zps26077c3f.png

De structuur is vrij dun en een beetje waterachtig waardoor je hem heel gemakkelijk kan aanbrengen. Als hij droog is laat hij een subtiel glanslaagje achter. Mijn nagels voelen inderdaad steviger aan dan eerst! Wat ik wel jammer vind is dat deze nagelverharder heel erg mijn droge (?) plekjes accentueert. Mijn nagel dat uitsteekt lijkt nu het allemaal droge velletjes te hebben die ik eerder nooit had gezien. Jammer dat ik ze niet goed op de foto kan zetten. Ziet er niet echt mooi uit.

 photo Collistar-SOS-Kit14_zpsa85811b8.png

Ik vind het fijne producten, maar ik ben er niet van onderste boven. De scrub vind ik wel heel fijn, maar vind het jammer dat beide producten niet in de huid trekken waardoor je toch een remover moet gebruiken om de lak te kunnen aanbrengen. De nagel verharder lakt heel prettig en laat een mooi glanzend laagje achter maar accentueert wel mijn droge stukjes in de nagels, niet heel mooi. Wel een pluspunt aan de producten vind ik dat ze echt heerlijk ruiken!

Dit leuke Collistar SOS Kit Perfect Nails setje is te koop voor € 19,95 bij de meeste luxere drogisterijen en parfumerieën.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Lijkt me een hele fijne set, die je met jouw nagels niet nodig hebt, heb je daarentegen mijn nagels dan zou het wel eens heel goed kunnen werken.

 2. ik zag hem ook al bij Serena en was er toen erg benieuwd naar, maar nu ik dit zo lees…
  wat ik sowieso geniaal vind is dat de applicator van de scrub direct een bokkepootje is. Superhandig want die ben ik altijd kwijt. altijd.

 3. Mooie nagels heb jij van jezelf !
  Is het trouwens niet handiger om dan de olie als laatste te gebruiken ? Want het is inderdaad niet handig als de nagelverharder niet hecht, vanwege het vettige laagje dat de olie achterlaat.

  X

 4. Jij hebt zulke mooie nagels.
  Hoe hou jij ze zo lang met het werk dat je doet in de supermarkt?
  Ik ga dit setje misschien wel kopen omdat ik fan ben van dit merk nagellakjes en make-up ;-)

 5. Haha, de ‘scrub’ had ik ook ingeschat als topcoat. Meid, je hebt van jezelf al prachtige nagels, volgens mij heb jij dit kuurtje niet nodig ;-) Jammer dat je er niet ‘ondersteboven’ van bent.

 6. Hm. Jammer dat het niet goed intrekt. Ik blijf bij m’n Trind setje. En wow! Wat heb je super mooie nagels van jezelf. Had ik dat maar.

 7. Prachtige nagels heb je! En dat zonder verzorging?! :-) Ik gebruik Trend nailbalsem. En cuticlebalsem. Beide zijn gelachtig, niet vet, werken goed, dus ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *