Zoek
Sluit dit zoekvak.

Collistar Smalto & Top Coat Effetto Paillettes

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat_zps69a34df6.png

Glitters ik vind het een feestje om daarmee mijn nagels te versieren. Het is helemaal een feestje met deze prachtige top coat’s van Collistar. De Collistar Smalto & Top Coat Effetto Paillettes zijn er in vier verschillende kleur varianten en zien er echt fantastisch uit op je nagels. Ik laat ze vandaag aan jullie zien.

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat1_zps88a23fed.png

Collistar is een prachtig Italiaans luxe merk dat van goede kwaliteit is en ook nog eens goed betaalbaar. Deze lakjes kosten maar € 7,50 wat ik helemaal niet veel geld vind voor zulke leuke lakken!

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat2_zps59384276.png

Collistar heeft mooie en chique verpakking waardoor het echt eer aan zijn naam doet. De flesjes hebben een soort van druppelvorm met een gouden dop en een breed transparant flesje zodat je goed kan zien wat voor een kleur of in dit geval glitter er in zit.

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat3_zpsa9afdc69.png

Op de foto’s heb ik twee laagjes van de basiskleur aangebracht – deze is van Essie – en één laagje topcoat. De topcoat is trouwens wat dikker dan een normale nagellak maar dit komt natuurlijk ook de glitters die er in zitten. Ook vind ik het wel fijn dat deze lak wat dikker is, zo krijg je namelijk meer glitters op je nagel met één keer aanbrengen.

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat5_zps88eb47fa.png

Pink Confetti – een prachtige top coat met grote roze glitters en heel veel kleine gouden shimmers wat het echt een hele chique uitstraling geeft. Ik vind deze lak heel erg tof.

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat6_zps1f5ee89b.png

Red Confetti – dit is mijn favoriete topcoat, ik vind hem zo gaaf met die die kleuren die er in zitten die ook allemaal een andere grootte hebben. Deze zou ik zo de hele zomer kunnen dragen!

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat8_zps3c5d21a8.png

Blue Confetti – helaas is het WK alweer bijna voorbij maar mochten we de finale halen is dit lakje als top coat echt perfect. Rood, zilver en blauwe shimmers zitten er in ieder geval genoeg in!

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat7_zps54191cd1.png

Turqouise Confetti – hou je toch meer van de zee en het mysterische daarvan, dan is deze lak echt iets voor jou. Als je naar deze lak kijkt droom je weg bij het kabbelende water. Deze is ook erg gaaf met verschillend licht.

 photo Collistar-Smalto-Top-Coat4_zps51f23bfa.png

De Collistar Smalto & Top Coat Effetto Paillettes hebben een goede kwaliteit, lakken fijn en laten prachtige feestelijke nagels achter die deze zomer gezien mogen worden. Voor de prijs van € 7,50 zou ik het zeker niet laten, want daar heb je hele leuke en unieke top coats voor! Collistar is te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerieën.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Red Confetti is zó leuk! Ik snap goed dat je die de hele zomer zou kunnen dragen, ik vind het echt een vrolijk lakje!

 2. Leuke glitters, heel subtiel! Vind vooral de roze variant erg gaaf!
  Heel leuk over wit maar ook mooi over een gekleurd lakje denk ik! Echt een must have deze zomer zulke glitters :-)

   1. “Collistar heeft mooie en chique verpakking waardoor het echt eer aan zijn naam doet.” Ik zou hier heeft een mooie etc. opschrijven ook klink het laatste gedeelte niet helemaal lekker: Collistar heeft een mooie en chique verpakking waardoor het zijn naam echt eer aandoet.

    “De topcoat is trouwens wat dikker dan een normale nagellak maar dit komt natuurlijk ook de glitters die er in zitten.” tussen “ook” en “de glitters” zou ik door zetten.

    “ik vind hem zo gaaf met die die kleuren die er in zitten die ook allemaal een andere grootte hebben.” Hier staat twee keer “die”.

    Ik hoop dat je hier iets aan hebt! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *