Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Collistar Smalto Gloss Nail Lacquer

 photo Collistar-Smalto-Gloss_zps05fadc0e.png

Collistar is een prachtig merk uit Italië met hele mooie make-up producten. Het is een prachtig high end merk maar toen dit dit persbericht las was ik verbaast over de prijzen van de nagellak! Die zijn namelijk heel erg goed te betalen. Ik laat jullie vandaag 4 prachtige nieuwe metallic lakken zien die echt heel erg mooi zijn!

 photo Collistar-Smalto-Gloss1_zps03198f53.png

De nieuwe lakken van Collistar – binnenkort zie je er nog meer – creatieve effecten zoals ze het zelf zeggen. Je kan al je fantastie kwijt in de lakken en ze zien er prachtig kleurrijk uit. De structuur van deze lakken is geïnspireerd op de glans van aluminium. De flesjes zijn zoals altijd chique en tijdloos van Collistar, aan de onderkant vind je nog de naam van het product.

 photo Collistar-Smalto-Gloss3_zps32f15c63.png

De inhoud van de flesjes in 6 ml wat een prima inhoud is. Niet echt heel veel, maar aan de andere kant, wie maakt er nou een nagellak op? De kwastjes van de lakken zijn vrij dun, daar moet ik wel weer aan wennen, veel merken hebben al geen dunne en simpele kwastjes meer. De lak is wat dikkig waardoor hij niet snel in de lijntjes trekt en na 2 nagels moet je hem wel weer in het potje dippen om hem makkelijk te kunnen lakken. Maar aan de andere kant, het is dus wel een lak dat snel droogt.

 photo Collistar-Smalto-Gloss7_zps1e429cff.png

Blue Metallico is een prachtige donkerblauwe kleur met een lichtere reflectie en een prachtige glans. Alle lakken zijn trouwens aangebracht met twee lagen.

 photo Collistar-Smalto-Gloss5_zps50718084.png

Lila Metallico, hoe kan het bijna ook anders, dit is mijn favoriete kleur, ik vind deze kleur echt prachtig en het effect ook!

 photo Collistar-Smalto-Gloss6_zps5fa7b61c.png

Petrolio Metallico, bij deze lak lijkt het net of ik me in de zee beweeg, wat een prachtig effect geeft deze lak en die kleur vind ik ook erg mooi.

 photo Collistar-Smalto-Gloss8_zpsce50923d.png

Indac Metallico, hij lijkt wel een beetje op de blauwe kleur maar deze is erg mooi diep paars. Het mysterieuze effect vind ik iets minder bij deze lak maar nog steeds erg mooi!

 photo Collistar-Smalto-Gloss2_zpsc52eb3b5.png

Deze prachtige Collistar Smalto Gloss Nail Lacquer zijn vanaf nu bij luxere drogisterijen te koop en natuurlijk de parfumerieën! Wat ik echt leuk vind aan deze lakken is dat ze helemaal niet duur zijn, want ze kosten maar € 7,50 per stuk! Wat vinden jullie van deze prachtige metal effect nagellakken?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Oh nee. Ik vind die metallic finish echt niet mooi. Dat streperige is echt niet mijn ding. Los daarvan vind ik de laatste 2 kleuren wel mooi. Jammer van de finish dus;)

  2. Die metallic glansjes doen mij een beetje denken aan de jaren ’90. Ik vind dat niet zo mooi. Maar de kleuren zelf zijn wel heel mooi!

  3. Ik vind ze allemaal heel mooi, vooral de wijnrode en de turquoise! Wel jammer van het streperige effect, dat is dan weer een nadeel van zulke lakjes.

  4. Doet mij ook aan vroeger denken, toen waren deze lakken helemaal hip. Vind de paarse nog het mooist! Jammer van het streep effect.

  5. Ik vind dit soort lakjes altijd fijn omdat ze sneller droger dan normaal. Alleen die strepen zijn wat minder .Het blauw groene lakje vind ik de mooiste kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *