Collistar Smalto Gioiello Effetto Strass

 photo Collistar-Nagellak_zps99b38d89.png

Wil jij je nagels versieren met prachtige strass stenen? Dat kan heel makkelijk met de nieuwe nagellakken van Collistar! Dit is de laatste collectie die ik aan jullie laat zien, de duo chrome en de confetti topcoats hebben jullie al voorbij zien komen. Nu zijn de liquid sand style lakjes aan de beurt. Kijk snel mee naar de swatches!

 photo Collistar-Nagellak2_zpsd85371ab.png

Stiekem moet ik je wel vertellen dat ik dit de minst leuke lakjes van allemaal vond. Misschien komt het wel door de iets sombere kleuren. Tot nu toe vind ik de lakken van Collistar van erg goede kwaliteit en lakken erg fijn. Terwijl ze niet eens gek duur zijn, want voor een potje van 6 ml betaal je maar € 7,50. Elke swatch heeft twee laagjes, zo kan je meteen zien welke beter dekken dan de andere.

 photo Collistar-Nagellak3_zpsfc951ace.png

Lime Strass, een prachtige lime groene kleur met een vleugje goud. Ik vind de combinatie bijzonder waardoor ik de kleur ook erg mooi vind. Het liquid sand effect komt ook goed naar boven en hij dekt perfect!

 photo Collistar-Nagellak5_zps8508dd0e.png

Rosa Strass is een lieve roze kleur in combinatie met zilveren glitters. Deze lak dekt verrassend een stuk minder goed dan de rest van de lakken. Jammer want het leek me echt een super gaaf en mooi effect hebben! Misschien als topcoat dan?

 photo Collistar-Nagellak4_zps0dea1b71.png

Rame Strass is een echte bijzondere kleur, alsof je nagels in vuur en vlam staan. Door de rode en gouden glitters is het een waar vuurspektakel. Voor de zomer vind ik hem iets te warm van kleur, maar voor het najaar vind ik hem erg gaaf!

 photo Collistar-Nagellak6_zps09db5db3.png

Nero Strass een klassieker, zwart met wit maar het doet het altijd erg goed. Ook deze vind ik voor de zomer wat minder, maar in de herfst en winter kan deze perfect. Hij dekt ook perfect na twee laagjes te hebben aangebracht.

 photo Collistar-Nagellak1_zpsacb83fc1.png

De Collistar Smalto Gioiello Effetto Strass zijn wel gelimiteerde lakjes en zullen nog wel een tijdje te koop zijn. Ze kosten € 7,50 per stuk en zijn te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerieën.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  sanneeline
  24 juli 2014 at 15:38

  Hmm niet echt heel bijzondere lakjes, deze kleuren zijn al vaker voorbijgekomen met
  Iiquid sand. De koperen vind ik wel heel bijzonder

 • Reply
  maroussiabeauty
  24 juli 2014 at 15:46

  Mooie kleurtjes, vind ik alleen toch meer iets voor de kerst haha x

 • Reply
  Dianne Overbeeke
  24 juli 2014 at 15:56

  Mooie lakjes hoor!! De lime groene vind ik prachtig!

 • Reply
  Joyce
  24 juli 2014 at 17:05

  Ze zijn op zich wel mooi, maar het heeft meer iets weg voor de feestdagen ofzo. Bovendien heb ik mooiere liquid sands gezien, dus deze zou ik denk ik niet gaan kopen.

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  24 juli 2014 at 17:12

  Mooi hoor al die glitters!

 • Reply
  pamela
  24 juli 2014 at 17:23

  ik vind ze in het flesje mooier dan op de nagels :P en niet echt iets voor in de zomer vind ik persoonlijk:P

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  24 juli 2014 at 17:49

  Wat een mooi effect!

 • Reply
  Florence Wijnen
  24 juli 2014 at 19:10

  Wauw, die rode lak moet ik echt hebben, zo’n mooie kleur!

 • Reply
  femketje
  24 juli 2014 at 20:05

  best leuke lakjes maar moet zeggen dat de prijs me een beetje te hoog is!

 • Reply
  chucky1012
  24 juli 2014 at 22:55

  Hele mooie nagellakjes ;-)

 • Reply
  Jewel-Nails.nl
  24 juli 2014 at 23:11

  Ooh het rode lakje vind ik echt heel mooi!

 • Reply
  justjaxelle
  25 juli 2014 at 16:06

  die zwarte vind ik echt chic!

 • Reply
  Isabeau
  25 juli 2014 at 19:52

  Mooie lakjes

 • Reply
  Hester
  25 juli 2014 at 22:12

  Nero Strass vind ik wel classy voor in de herfst en winter, verder totaal niet boeiend helaas!

 • Reply
  Vanessa
  25 juli 2014 at 23:05

  Die roze vind ik mooi!

 • Laat een reactie achter