Zoek
Sluit dit zoekvak.

Collistar Smalto Gioiello Effetto Strass

 photo Collistar-Nagellak_zps99b38d89.png

Wil jij je nagels versieren met prachtige strass stenen? Dat kan heel makkelijk met de nieuwe nagellakken van Collistar! Dit is de laatste collectie die ik aan jullie laat zien, de duo chrome en de confetti topcoats hebben jullie al voorbij zien komen. Nu zijn de liquid sand style lakjes aan de beurt. Kijk snel mee naar de swatches!

 photo Collistar-Nagellak2_zpsd85371ab.png

Stiekem moet ik je wel vertellen dat ik dit de minst leuke lakjes van allemaal vond. Misschien komt het wel door de iets sombere kleuren. Tot nu toe vind ik de lakken van Collistar van erg goede kwaliteit en lakken erg fijn. Terwijl ze niet eens gek duur zijn, want voor een potje van 6 ml betaal je maar € 7,50. Elke swatch heeft twee laagjes, zo kan je meteen zien welke beter dekken dan de andere.

 photo Collistar-Nagellak3_zpsfc951ace.png

Lime Strass, een prachtige lime groene kleur met een vleugje goud. Ik vind de combinatie bijzonder waardoor ik de kleur ook erg mooi vind. Het liquid sand effect komt ook goed naar boven en hij dekt perfect!

 photo Collistar-Nagellak5_zps8508dd0e.png

Rosa Strass is een lieve roze kleur in combinatie met zilveren glitters. Deze lak dekt verrassend een stuk minder goed dan de rest van de lakken. Jammer want het leek me echt een super gaaf en mooi effect hebben! Misschien als topcoat dan?

 photo Collistar-Nagellak4_zps0dea1b71.png

Rame Strass is een echte bijzondere kleur, alsof je nagels in vuur en vlam staan. Door de rode en gouden glitters is het een waar vuurspektakel. Voor de zomer vind ik hem iets te warm van kleur, maar voor het najaar vind ik hem erg gaaf!

 photo Collistar-Nagellak6_zps09db5db3.png

Nero Strass een klassieker, zwart met wit maar het doet het altijd erg goed. Ook deze vind ik voor de zomer wat minder, maar in de herfst en winter kan deze perfect. Hij dekt ook perfect na twee laagjes te hebben aangebracht.

 photo Collistar-Nagellak1_zpsacb83fc1.png

De Collistar Smalto Gioiello Effetto Strass zijn wel gelimiteerde lakjes en zullen nog wel een tijdje te koop zijn. Ze kosten € 7,50 per stuk en zijn te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerieën.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Ze zijn op zich wel mooi, maar het heeft meer iets weg voor de feestdagen ofzo. Bovendien heb ik mooiere liquid sands gezien, dus deze zou ik denk ik niet gaan kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *