Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Collistar is zo een luxe merk waar je uren naar kan kijken, vooral omdat de producten er zo mooi uitzien. Laatst werd ik verrast met een prachtig perspakket met daarin 12 nieuwe lipsticks uit de Rossetto Unico lijn. Ik ben echt op slag verliefd en vind het er echt super mooi uitzien. Ik kan niet wachten om ze te gaan swatchen, komen ze!

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Normaal zal ik niet zoveel foto’s in het artikel plakken, maar deze lipsticks zijn te mooi om het niet te doen. De lipsticks zitten verpakt in een prachtige gouden verpakking met strepen die je ook terug vind op de lipstick zelf. Het is allemaal perfect op elkaar afgestemd en de dop en de punt van de lipstick bevat het Collistar logo. De lipstick sluit trouwens makkelijk door de magnetische sluiting.

De lipsticks bevatten onder andere oliën uit de lotusbloem en orleaanboom die zorgen voor een super licht draagcomfort. Maar ook worden de lippen hierdoor gehydrateerd. De lipsticks beloven long lasting te zijn maar doordat ze zo zacht zijn moet je ze na een paar uur of een maaltijd wel echt bijwerken. Gelukkig gaat dat heel gemakkelijk wat ze glijden echt over de huid heen, het is net een lippenbalsem.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

In totaal zijn er 18 kleuren waarvan er 3 limited edition zijn en wisselen. Als ik het goed heb begrepen en ik 12 de standaard kleuren gekregen. De kleuren zien er echt prachtig uit en hebben een brede keuze zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Alle lipsticks hebben een parelachtige finish. Ik vind het een beetje tussen mat en glanzend in zitten. De kleuren zijn dekkend maar hebben niet een hele dekkende finish. Alle kleuren zijn:

 • 01 Nude
 • 02 Chiffon
 • 03 Rame Indiano
 • 04 Rosa Del Deserto
 • 05 Marsala
 • 06 Paprika
 • 07 Pompelmo
 • 08 Geranio
 • 09 Melograno
 • 10 Lampone
 • 11 Corallo Metallico
 • 12 Scarlatto
 • 13 Carminio
 • 14 Granata
 • 15 Dalia
 • 16 Rubino Metallico
 • 17 Viola
 • 18 Ametista Metallico

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Van links naar rechts zie je hier de kleuren: 8 Geranio, 4 Rosa Del Deserto, 10 Lampone en 11 Corallo Metallico

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Dit zijn de kleuren van links naar rechts: 18 Amestista Metallico, 3 Rame Idiano, 16 Rubino Metallico en 7 Pompelmo Rosa.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

En de laatste rij van links naar rechts met wat heftigere kleuren: 9 Melograno, 17 Viola, 14 Granata en 12 Scarlatto.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Geranio

Een prachtige geranium roze kleur die heel erg fris staat voor de zomer.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Rosa Del Deserto

Oud roze blijft toch altijd mooi staan, ik vind hem heel toegankelijk staan.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Lampone

Een knallende fuchsia kleur, ik vind het erg tof voor de zomer nu!

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Corallo Metallico

Dit is een koraaltint met een metallic finish met vrij grote glitters, eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Ametista Metallico

Wederom een metallic finish met een diep rode kleur, dit doet me echt denken aan de trend van 10 jaar geleden.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Rame Indiano

Dit is wat mij betreft de perfecte nude tint, erg mooi!

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Rubino Metallico

Fuchsia roze met een metallic tint, deze vind ik nog best wel kunnen.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Pompelmo Rosa

Een zachte koraaltint die naar het roze neigt, een lieve en toegankelijke kleur.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Melograno

Een prachtige mix tussen roze en rood is deze kleur, ik vind hem heel sprankelend voor de lente en zomer.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Viola

Dit is denk ik wel een van de heftigste kleuren uit de collectie maar nog heel chique.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Granata

Een knallende rode kleur kan natuurlijk niet ontbreken in de collectie.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Scarlatto

Een echte klassieke rode kleur, het is niet zo mijn ding maar er blijven altijd veel fans van deze kleur.

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

Ik vind de Collistar Rossetto Unico Lipsticks echt geweldig, ze zien er prachtig uit, ze werken prettig en hebben ook hele mooie kleuren. Weet zeker dat ik niet de enige ben die deze lipsticks ook erg mooi vind. Ze zijn vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas en ICI Paris XL voor € 26,49 per stuk wat ik best vind meevallen. Ik had ze namelijk boven de dertig euro verwacht.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  29 mei 2018 at 06:15

  Wauw….
  Mijn favoriete Italiaanse make-up merk!
  Prachtige teinten.
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  29 mei 2018 at 08:11

  wat veel kleurkeuze! dat maakt het nog niet makkelijk om maar 1 favoriet te kiezen :)

 • Reply
  Fleur
  29 mei 2018 at 08:31

  Collistar heeft sowieso erg mooie lipstick, leuke kleuren de meeste. Bedankt voor de uitgebreide review.

 • Reply
  Eveline Fleur
  29 mei 2018 at 08:42

  Wauww wat een mooie kleuren zeg! Ik dacht ik benoem de kleuren die ik het allermooist vind staan bij jou, maar dat werden er te veel om op te noemen naar mate ik verder scrollde haha! Echt een mooie collectie!

 • Reply
  Kelly
  29 mei 2018 at 08:57

  Heel mooi! Nude is mijn favoriet. :)

 • Reply
  Rachel
  29 mei 2018 at 09:37

  wat een mooie zeg!! en ik ben al weg van de nude kleur!!

 • Reply
  aboutsbstyle
  31 mei 2018 at 18:36

  Wat een prachtige verpakking, en wat een prachtige kleuren bevat deze collectie. Erg zomers en vrolijk. Ik ben benieuwd! Liefs soraya

 • Reply
  Laura
  14 juni 2018 at 21:19

  Mooie foto’s, mooie lipsticks!

 • Laat een reactie achter