Collistar Face Magic Drops

 photo Collistar_zpsb6d4a776.png

Het zonnetje breekt lekker door en wij hebben helaas nog allemaal behoorlijke bleke huidjes. Gelukkig zijn er tegenwoordig ontzettend veel producten op de markt om daar snel verandering in te brengen. Collistar haar ontzettend bekende Face Magic Drops belooft een prachtige natuurlijke bruine kleur aan je gezicht te geven! Vriendin Kim testte hem uit, ik ben erg benieuwd!

 photo Collistar1_zps2a4f7ce2.png

Via Aranka kreeg ik deze zelfbruiners. Mijn zelfbruiner was op, en ik had wel zin om een nieuwe te proberen. Ik gebruik het niet vaak, maar wanneer de zon gaat schijnen wil ik er toch graag wat zomerser uitzien. Ik ben het type dat bleek is, dat pas na 3x verbranden en vervellen een tintje krijgt. In Nederland kennen vast meerdere meiden dit probleem: blond haar, lichtje ogen, sproetjes… Allemaal mooi en aardig maar bruin word je er niet mee! Gezien ik niet graag verbrand en wel een tintje wil hebben, wend ik me tot de self-tan.

 photo Collistar3_zps4908d824.png

Voor mijn gezicht testte ik de magic face drops van collistar. Het viel me allereerst op dat het chique flesje méga is. Dit is een speciale variant met 50ml erin, maar de standaard variant is 30ml. Het bevat een pipetje zodat je makkelijk kan doseren. De substantie lijkt wat kleverig op het eerste gezicht, maar dat valt mee in gebruik zodra je het gaat mengen.

 photo Collistar7_zps500c8983.png

De ingredietenlijst is een beetje wisselend vind ik. Er zitten enorm veel parabenen in en parfum maar ook verzorgende oliën. Er zitten dus een boel chemische stoffen in om de tan op te wekken, onder andere DHA zorgt hiervoor. Toch zitten er ook natuurlijke stoffen in als Aloë Vera sap, pinda-, walnoot- en maisolie. Ze werken hydraterend, verzachtend en verstevigend dus het maakt deels de belofte waar op de verpakking

 photo Collistar2_zps2dcf7df4.png

 photo Collistar4_zps2716c45c.png

Wat me prettig lijkt aan dit product is dat je zelf kan doseren hoe intens je je tint wil hebben. Naarmate je meer gebruikt word de kleur dieper. Ik mengde telkens 1 druppel voor mijn gezicht en 2 druppels voor mijn nek met mijn eigen dagcreme (afwisselend Olaz total effects / vichy idealia), zodat het matcht met mijn lichaam. Mijn hals is altijd wat lichter geweest vergeleken met mijn gezicht en lichaam.

 photo Collistar5_zps73b506c9.png

 photo Collistar8_zpsb0127780.png

Genoeg over de inhoud, hoe werkt het? Nou, goed! Ik merkte na 2x gebruiken al snel effect en besloot hem daarom niet vaker in de week te gaan gebruiken. Gezien ik sproetjes heb geeft het anders ook een heel raar effect. Ik weet ook niet of je het op de onderstaande foto’s kan zien, maar in real life ben ik echt een tintje donkerder, precies zoals ik het hebben wil! Natuurlijk kan het zijn dat anderen het effect nog wel intenser willen, maar dat kan je dus zelf bepalen door het vaker te gebruiken of door je dosis aan te passen.

 photo Collistar11_zps82fc2b1b.png

 photo Collistar9_zps6a8268c1.png

Op deze foto kan je dus duidelijk zien wat ik bedoel met mijn lichte nek. Ik draag wel bij de ene make up en de andere bijna niet. Bij de voor foto heb ik zelfs make up op die een tintje donkerder dan mijn eigen huidskleur is! Helaas heb ik daar alleen geen foto van zonder, maar neem maar van me aan dat het effect zichtbaar is.

 photo Collistar10_zps85c4ddb8.png

Alles bij elkaar opgeteld ben ik best blij met de werking van dit product. Wat ik vooral ideaal vind is dat je zelf kan kiezen hoe intens je de kleur wil en bijna direct resultaat ziet, dezelfde dag nog. De kleur past ook bij mijn huid en is niet oranje. Ook hoopt die gedurende de dag niet op gezien de lage concentratie. Aanrader dus!

Dit product kan je kopen bij de luxere drogisterijen voor 24.95, als je geluk hebt kan je voor dezelfde prijs de grote variant van 50ml scoren!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Rosa
  30 maart 2014 at 15:15

  Fijn dat je zelf de hoeveelheid kan bepalen, dan durf ik het ook nog wel aan!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  30 maart 2014 at 15:55

  Dit klinkt als een product dat ik wel wil gebruiken!

 • Reply
  elegantic
  30 maart 2014 at 16:10

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Marloes
  30 maart 2014 at 16:10

  Klinkt als een fijn product. Ik ben erg benieuwd!

 • Reply
  Dionne Knooren
  30 maart 2014 at 16:13

  Klinkt als een heel fijn product!

 • Reply
  Ines
  30 maart 2014 at 16:50

  Klinkt als een leuk product om te testen!

 • Reply
  MySimplySpecial
  30 maart 2014 at 18:15

  Klinkt goed!

 • Reply
  Marjolein
  30 maart 2014 at 19:00

  Klinkt heel erg goed!

 • Reply
  pamela
  30 maart 2014 at 19:40

  klinkt erg fijn! ik ben heel erg bang dat mijn wenkbrauwen verkleuren of dat ik het niet goed aanbreng bij mijn haargrens :P

 • Reply
  Linda
  30 maart 2014 at 20:53

  Dat is niet je nek hè, maar je hals ;-) Het effect is goed zichtbaar, lijkt me een heel fijn product.

 • Reply
  chucky1012
  30 maart 2014 at 21:20

  Het product ziet er goed uit en ook dat je zelf de dosering van de kleur kan bepalen.

 • Reply
  justjaxelle
  31 maart 2014 at 19:55

  klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  Evie
  28 mei 2015 at 16:10

  Hoi, ik wil graag een aantal dingen delen omdat ik benieuwd ben of sommige dit herkennen. Ten 1e lukt het mij niet om mijn hele gezicht te behandelen met 3 of 4 druppels (puur, zonder dagcreme) aangezien ik het dan niet goed kan uitsmeren en verdelen, het is dan te weinig en droogt te snel. Wil ik mijn hele gezicht goed in kunnen smeren dan heb ik minimaal 7 of 8 druppels nodig in mijn handpalm. Van druppels door mijn dagcreme krijg ik namelijk nauwelijks resultaat. Ten 2e word ik er niet super bruin van ( dit heb ik overigens met elke zelfbruiner, onder de zonnebank en in de zon ). Ten 3e krijg ik er een slechtere huid van, het glimt meer aan het einde van de dag en ik krijg op me wangen en kaaklijn hele klein bultjes. Het lijken geen puistjes. En ten 4e jaja gaan me porien verstopt zitten en die kleuren dus bruin ( door de DHA ) en dan lijkt het net alsof je mee-eters hebt. Dit staat niet zo fris.. Ik ben heel benieuwd naar de reacties :) Bedankt alvast!

 • Reply
  sil
  17 juni 2018 at 13:42

  Er is van het natuurlijke merk Dr.Hauschka ook een Bronzing Fluid,die meng je ook door je dagcreme,zit verder geen chemische troep in en kan je dus ook doseren,en geeft een natuurlijke gekleurde huid.

 • Laat een reactie achter