Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Coca Cola – Move to the Beat!

Advertorial –  De Olympische Spelen staan weer voor de deur dus dat betekend  weer veel sport kijken! Dat doe je natuurlijk op de bank onder genot van een glas koude Coca Cola. Zin om die luie bank af te komen en actief te doen? Doe dan mee aan Move to the Beat van Coca-Cola. ‘Move to the Beat!’ met die slogan inspireert Coca-Cola deze zomer jongeren over de hele wereld. Deze zomer zijn namelijk de Olympische Spelen in Londen en Coca-Cola is hun oudste partner. De zomer gaat dus sporty worden.

Maar wat maakt sporten nou nóg leuker? Precies, muziek luisteren tijdens het sporten! Dat vindt Coca-Cola ook, en daarom staat hun Facebookpagina deze zomer helemaal in het teken van Beats & Sports. Hoe ze dat doen? Nou, met behulp van Mark Ronson bijvoorbeeld! Ronson, onder andere bekend van zijn samenwerking met Amy Winehouse en het winnen van een Grammy award, bracht samen met Katy B. een track uit. Voor deze track werkten ze samen met 5 topatleten, van wie ze ‘sportgeluiden’ opnamen. Hier werd het nummer Anywhere in the World van gemaakt die de hele zomer overal te horen zal zijn! Met de Create my Beat app. op Facebook kun je hier vervolgens je eigen versie van maken. Daarnaast vind je de komende tijd nog veel meer refreshing content hun Facebook pagina. Ook zijn er elke week prijsvragen waarmee je te gekke prijzen kunt winnen!

Ga nu naar de Coca Cola Facebook pagina en Move to the Beat!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *