Zoek
Sluit dit zoekvak.

CND Vinylux Weekly Polish + Top Coat

 photo CND-VinyLux_zps44753191.png

Het WK is begonnen dus ik wilde mijn nagels graag oranje lakken. Ik had nog in mijn ’te testen lade’ twee lakjes van CND Vinylux liggen, een gellak met topcoat zonder dat je een lamp moet gebruiken. CND is volgens mij in Amerika een heel populair en goed merk dus ik was heel erg benieuwd. Deze lak belooft 7 dagen perfect te blijven zitten in combinatie met deze topcoat. Score, want dan kan ik zeker een paar wedstrijden van het WK meepikken zonder mijn nagels weer opnieuw te moeten lakken.

 photo CND-VinyLux1_zps5ac15c77.png

CND, ook wel Creative Nail Desgin genoemd is opgericht in Californië 35 jaar geleden. Ze zijn bekend geworden met hun Shellac, dat jullie misschien wel van naam kennen. Dat was de voorloper op de gellak. De Vinylux is hun nieuwe product, professionele salon kwaliteit voor thuis. De unieke formule zorgt dat je geen basecoat meer nodig hebt, ook niet met zo een spannende kleur oranje. In no time heb je perfect gelakte nagels en zijn ze goed droog.

 photo CND-VinyLux2_zpsc8c6adad.png

De topcoat is voorzien van een ProLight technologie, dat zorgt ervoor dat de nagellak blijft uitharden waardoor de nagellak steeds sterker en sterker wordt. Waardoor je hem dus volgens CND 7 dagen perfect zou kunnen dragen! De lak en de topcoat zijn los van elkaar te verkrijgen. De topcoat kan je dus eenmalig kopen en dan de kleuren van CND erbij gebruiken die je leuk vind.

 photo CND-VinyLux3_zps761542ac.png

Maar hoe werkt het nou precies? Als eerst breng je de kleur aan, de Vinylux Weekly Polish. Dit is een speciaal samengestelde lak met een basecoat in de kleur verwerkt zodat je niet van de voren eerst een basecoat moet aanbrengen. Deze moet je gebruiken in combinatie met de Vinylux Weekly Top Coat. Deze topcoat bevat dus een speciale formule die uithard bij daglicht en daardoor belooft een week te blijven zitten, zonder dat er stukjes afbreken of krassen in de lak ontstaan.

 photo CND-VinyLux4_zps8d302a3e.png

De potjes van het merk zien het professioneel uit, echt alsof je een goed product in handen hebt. De Vinylux zijn er in 72 verschillende kleuren en dan zijn er ook nog een limited editions, dus je hebt genoeg keuze qua kleur. Ik heb deze vrolijke oranje kleur voor het WK gekozen. De potjes hebben een inhoud van 15 ml waar je zeker een hele tijd mee doet. Ze zijn wel wat duurder dan een normale lak, maar niet extreem duur, want voor de topcoat en nagellak betaal je € 14,95 per stuk.

 photo CND-VinyLux5_zps35b825ed.png

De lak is een wat dikkere lak dan normaal. Ook heeft het een smal kwastje wat ik wel weer prettiger vind met een dikke lak. Normaal kan ik meestal al mijn nagels aan één hand lakken met één keer dippen. Maar met deze lak moet ik bij elke nagel weer opnieuw in de nagellak dippen omdat het anders een beetje uitgedroogd is op het kwastje.

 photo CND-VinyLux6_zps64f85853.png

Hier heb ik de nagellak met twee laagjes aangebracht en de topcoat. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet heel enthousiast was over de kwaliteit. Je kan het misschien niet heel goed terug zien op de foto’s maar de lak is best een beetje streperig waardoor hij niet perfect dekt. Maar hij lakt wel precies en dat is ook een pluspuntje. De lak belooft in 8,5 minuut helemaal droog te zijn, maar naar mijn idee is de lak veel sneller echt goed droog.

 photo CND-VinyLux7_zps9e98aeea.png

Maar helaas, na 2 dagen lagen aan beide wijsvingers de lak er al af. Deze foto is na drie dagen gemaakt en de glans is ook niet meer wat het wezen moet en ze beloven high shine gedurende een week. Ik ben een beetje teleurgesteld in deze lak. De andere nagels zaten er nog wel perfect op, maar als ik zo een nagel heb moet alles er meteen af bij mij. De lak is heel eenvoudig weer met een nagellak remover te verwijderen. De base coat in de nagellak werkt trouwens wel goed, ik was bang voor oranje nagels maar ik had gelukkig nergens last van! De top coat en nagellak zijn voor € 14,95 per stuk online te koop op de website van Vinylux.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Toch wel erg jammer dat hij niet 7 dagen blijft zitten. Ik had het stiekem ook niet verwacht. Wat zou het toch fijn zijn als er gewone nagellak zou zijn die wel een hele week blijft zitten :)

  2. Oei wat jammer! Je ziet het ook op de foto’s, dat de finish anders is. Niet zo heel erg mooi deze.
    Ik heb pas een aantal oranje nailarts gedeeld waarbij ik flashy pumpkin van essence gebruik. Vandaag dag 7 en het zit er nog perfect op. Wat mij betreft een aanrader dus;)

  3. Je moet ook voor je de kleurlak opbrengt de nagels vetvrij maken met scrubfresh van CND. Ook moet je de nageltop goed sealen met lak..net als bij gellac gebeurt. Ik heb een pedicuresalon en werk de hele dag met handschoenen aan… de doodklap voor je nagels ..normaal is nagellak dezelfde dag al aan t chippen…Vinylux blijft..mits goed aangebracht, echt 7 dagen mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *