Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cloud Nine The Touch Stijltang

Cloud Nine heeft een nieuwe stijltang en die wilde ik wel heel erg graag proberen. Hij kost € 149,95 en is een volledig automatische tang die je niet aan of uit hoeft te zetten, super handig! Wat ik er van vind zie je in het filmpje! Hij is trouwens online te koop via de Cloud Nine website! Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Helaas, de dame is ook al voorzien van een CHI tang. Kan en wil écht niet anders meer.. Toch een mooie tang mocht je er nog geen hebben of een voorraad willen aanleggen. Haha!

  2. Tja ik weet niet… Ik vind het niet echt een heel erg waardevolle toevoeging dat hij geen knopjes heeft eigenlijk, dan heb ik liever een andere tang die wél meteen supergoed stijl maakt denk ik, voor dat geld! Wel een erg goede review!

  3. Wauw wat een geld voor een stijltang zeg. Die van mij ligt ergens in een kast stof te vangen, omdat ik stijl haar bij mij niet vindt staan hahaha.

  4. ik twijfel nog een beetje of ik wel of niet een stijltang wil, want ik weet niet zo goed of het me staat^^
    heb je ook een goede stijltang van remmington ofzo?

  5. ik vind het echt cool dat ie aan gaat wanneer je ‘m door je haar haalt. Zelf heb ik heel stijl haar dus niet echt nodig maar wel een mooi ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *