Clinique Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm

Lancôme Cushion Highlighter

Toen ik een tijdje geleden een persbureau na een gezellige afspraak verliet kreeg ik nog even snel dit schatje in mijn handen gedrukt. “Wij zijn er echt helemaal verliefd op en gebruiken hem elke dag, we zijn benieuwd wat jij er van vindt”! En eindelijk zal ik vandaag mijn oordeel daar over geven. Clinique heeft een té schattige macaron verpakking ontworpen met daarin een lip scrub en lip balm. Deze moet je gewoon in je tas hebben.

Lancôme Cushion Highlighter

En dit is hem dan, de Clinique Sweet Pots, wat een ontzettend leuke naam. Clinique heeft er voor gekozen een lippenbalsem en scrub in één te maken met een hele leuke verpakking. Namelijk in de vorm van een macaron! In de ene kant vind je de scrub en in de andere kant de balsem, ideaal!

Lancôme Cushion Highlighter

Het idee is eigenlijk simpel, iedereen wil mooie en verzorgde lippen. Maar af en toe een lippenbalsem smeren is niet genoeg, soms heb je gewoon even wat extra’s nodig zoals een lipscrub. Alleen neem je dat niet zo handig met je mee. Alleen deze dan wel weer, zodat je overal lippen hebt om mee te zoenen! Wel zo handig toch? Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt.

Lancôme Cushion Highlighter

Zo op het eerste gezicht ziet de ingrediëntenlijst van dit zoete snoepje er prima uit! Veel verzorgende ingrediënten zie ik zo staan, klinkt goed.

Lancôme Cushion Highlighter

Lancôme Cushion Highlighter

En zo ziet hij er dan uit, is het niet schattig? Qua formaat is hij net een blikje Vaseline te vergelijken alleen dan wel iets dikker. Je kunt beide kanten er makkelijk vanaf draaien en dan het product gebruiken (met je vingers). Ik vind het echt heel erg leuk gedaan!

Lancôme Cushion Highlighter

Ik heb trouwens de kleur Red Velvet maar er zijn nog meer kleuren:

 • Red Velvet
 • Orange Blossom
 • Pink Framboise
 • Sweet Rose
 • Candied Cassis

Volgens mij spreken de namen wel voor zich wat voor een kleur ze hebben. De lippenbalsem is trouwens vrij transparant dus je ziet niet echt wat terug van de kleur op je lippen. Ook is het product geurloos, dus voor de smaak hoef je het ook niet te doen.

Lancôme Cushion Highlighter

Dit is de scrub! Hier en daar zie je natuurlijk het suiker al zitten. Maar als je met je vinger hier doorheen gaat smelt de formule als het ware meteen en voel je echt dat het een vrij rijke scrub is die je lippen zeker goed aanpakt. Dat doet de scrub onder andere met bietensuiker, jojobazaadolie, sheaboter, avocadoolie en druivenpitolie.

Lancôme Cushion Highlighter

En als daarna al die vervelende velletjes zijn verdwenen is het tijd om je lippen goed te verzorgen. Dat doe je dan met deze lippenbalsem die ook een subtiel kleurtje aan je lippen geeft. De verzorgende bestandsdelen zijn: aloëbladextract, kokosolie, sheaboter en murumuruzaadolie.

Lancôme Cushion Highlighter

Links zie je de scrub met allemaal suiker deeltjes en rechts de zachte lippenbalsem met een subtiel tintje.

Lancôme Cushion Highlighter

Mijn lippen met scrub en zonder velletjes! Ik ben echt verbaast hoe goed deze scrub mijn lippen velletjes vrij krijgt op een milde manier. Want de scrub doet zachtjes maar doeltreffend zijn werk.

Lancôme Cushion Highlighter

En daarna wil je natuurlijk je lippen verzorgen met een fijne balsem. Deze smelt echt als boter op de lippen en voelt heel erg prettig aan. De balsem moet je wel bijwerken na een maaltijd maar voor de rest voelt hij heerlijk aan. Ook maakt het mijn lippen echt zacht en ze lijken ook wat voller te ogen.

Lancôme Cushion Highlighter

Zoals je ziet heeft de lippenbalsem een heel subtiel tintje, erg mooi!

Lancôme Cushion Highlighter

Dus, wat vind ik van deze Clinique Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm? Ik vind hem geweldig en neem hem overal in mijn tas mee naar toe of hij ligt standaard op mijn bureau. Dan doe ik ’s ochtends even mijn lippen hiermee en daarna kan ik zonder zorgen en velletjes mijn lipsticks swatchen! Ik ben dus zeker fan geworden. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is de prijs van € 25,95 wat best aan de hoge kant is. Mocht je hem nou ook willen proberen, dan kan je hem bij de Douglas kopen!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Monica
  24 november 2016 at 15:44

  De prijs is best pittig maar goed het is Clinique. Wel echt een leuke verpakking en het lijkt mij wel een fijn product. Je krijgt eigenlijk 2 producten dus dat maakt de prijs ook een stuk fijner.

 • Reply
  Jamey Herben
  24 november 2016 at 15:50

  wat een cute potje zeg!!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  24 november 2016 at 17:05

  Oeh, wat een plaaaaatje! Die moet je inderdaad gewoon meenemen, zo leuk!

 • Reply
  Diana
  24 november 2016 at 17:29

  Een super schattig product! Geeft een mooie gloss en tint!

 • Reply
  Kirsty
  24 november 2016 at 19:01

  Hij ziet er leuk uit inderdaad! Fijn dat de werking ook goed is.

 • Reply
  femketje
  24 november 2016 at 22:00

  klinkt super nice :D

 • Reply
  chucky1012
  25 november 2016 at 06:39

  Zo schattig +/’

 • Reply
  Yvonne
  25 november 2016 at 07:17

  Wat een leuk en handig potje. Ik ben er dol op (maar tegelijkertijd vind ik het ook weer niet zo hygiënisch; na verloop van tijd gooi ik de potjes lipbalsem toch weg omdat ik dan huiver voor te veel bacteriën). Smelt de suiker of blijven er korreltjes achter die je moet wegvegen?

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 november 2016 at 10:28

  Oeh klinkt heel erg fijn!!

 • Reply
  Mariska
  25 november 2016 at 19:03

  De prijs is inderdaad wel vrij hoog, maar klinkt wel goed. Als de prijs iets lager was had ik het wel geprobeerd :)

 • Laat een reactie achter