Clinique Pop Matte Lip Colour

Clinique Pop Matte Lip Colour

Clinique, dat is een merk dat iedereen volgens mij wel kent, zeker als je op zoek bent naar make-up dat geheel veilig gebruikt kan worden en echt getest is om geen irritaties te veroorzaken. Matte lipsticks zijn op dit moment de trend en daar wil een merk als Clinique natuurlijk graag in mee gaan, maar dan wel op een verantwoorde manier. Een matte lipstick droogt vaak je lippen uit en voelt niet prettig aan, maar dat beloven deze lipsticks van Clinique absoluut niet te doen. Ik ben erg benieuwd naar deze lipsticks, de kleuren zijn in ieder geval fantastisch!

Clinique Pop Matte Lip Colour

Clinique heeft sinds kort deze prachtige matte lipsticks in haar assortiment in 8 prachtige tinten. Ik mocht er vier uitkiezen en koos van deze prachtige kleuren waar mijn hart meteen sneller van gaat slaan. De verpakkingen vind ik er op het eerste gezicht heel vrolijk en kleurrijk uitzien. De hulzen zijn gemaakt van stevig en luxe aanvoelend plastic en de dop van stevig metaal. Je hebt een vrij zware lipstick in de hand die meteen erg luxe aanvoelt. Ik vind de verpakking ook echt heel erg mooi. En handig is dat je meteen ziet welke kleur je gebruikt.

Clinique Pop Matte Lip Colour

De doppen zijn allemaal voorzien van het Clinique logo en de onderkant is gemaakt van een rubber aanvoelend plastic in de kleur van de lipstick zelf. De lipstick sluit stevig, maar de dop is wel makkelijk te verwijderen. Het is een echte eye catcher voor in je tas.

Clinique Pop Matte Lip Colour

De romige maar toch lichtgewicht samenstelling van deze lipstick gaat verder dan een traditionele matte lipstick, die vaak uitdrogend is. Hij glijdt moeiteloos over je lippen voor een comfortabel aanvoelende kleur. De lipstick heeft een ingebouwde primer en sealt het vocht in en zorgt voor een niet uitdrogende, gladde, suède-achtige matte finish. Dat is wat we willen, want vaak vind ik een matte lipstick toch niet zo prettig omdat het allemaal wat trekkerig en droog gaat aanvoelen. Maar daar belooft deze lipstick anders in te zijn.

Clinique Pop Matte Lip Colour

De lipsticks zelf zien er ook echt prachtig uit met de meeste mooie kleuren al zeg ik het zelf. De drie kleuren van rechts zou ik zo elke dag kunnen dragen! De lipsticks zijn inderdaad heel erg zacht en romig en glijden zonder enige moeite over de huid heen met een goede kleur achter te laten.

Alleen hier zit hem dan ook meteen het grootste minpunt in. Ik doe altijd erg voorzichtig met swatchen maar tijdens het swatchen en opdoen van de lipsticks braken twee van de vier lipsticks af aan de onderkant, waarschijnlijk omdat de textuur zo romig is. Dit vind ik echt heel erg jammer want zo is de lipstick niet goed meer te gebruiken. Ik hoop dat ik hem nog kan maken maar vind het wel eeuwig zonde van ook een duurdere lipstick.

Clinique Pop Matte Lip Colour

De swatches maken gelukkig weer heel wat goed, de kleuren zien er echt fantastisch uit met een goede dekking! Van links naar rechts zie je de kleuren: Rose Pop, Cute Pop, Beach Pop en Peony Pop. Ik vind ze echt geweldig!

Clinique Pop Matte Lip Colour

Clinique Pop Matte Lip Colour

Peony Pop

Dit is de lichtste kleur van de lipsticks die ik heb gekregen en in de huls ziet hij er nog iets donkerder uit, maar op de lippen pakt hij wel erg Barbie roze uit. Je moet van deze kleur houden, maar hij ziet er wel heel erg mooi uit!

Clinique Pop Matte Lip Colour

Clinique Pop Matte Lip Colour

Cute Pop

Dit is één van mijn favoriete kleuren, maakt niet uit van welk merk het is. Maar ik moet toegeven dat ik deze wel heel erg mooi vind, prachtig dekt en ook nog eens heel erg comfortabel aanvoelt.

Clinique Pop Matte Lip Colour

Clinique Pop Matte Lip Colour

Beach Pop

Van deze kleur wist ik het eigenlijk niet, ik pak er nooit een bruinige tint bij, maar eigenlijk vind ik het fantastisch staan! Zeker het de herfst in het achterhoofd dat er aan komt. Dit zou nog wel eens mijn nieuwe favoriete lipstick kunnen worden!

Clinique Pop Matte Lip Colour

Clinique Pop Matte Lip Colour

Rose Pop

En dan natuurlijk een fuchsia roze kleur, het kan niet ontbreken in een lipstick collectie. Deze lipstick geeft lekker veel kleur af en dekt prachtig. Daarnaast voelt het aan als een lippenbalsem en ben ik blij!

Clinique Pop Matte Lip Colour

Het eerste wat me opvalt aan de lipsticks is dat ze niet echt mat, mat zijn, ze hebben namelijk alsnog een klein glansje. Maar dat komt denk ik ook doordat ze totaal niet droog of trekkerig aanvoelen op de lippen. Dit zorgt er ook voor dat de houdbaarheid iets minder is dan bij zo een droge en trekkerige matte lipstick. Deze overleeft een grote maaltijd niet, dan moet je hem toch echt weer even bijwerken. Voor de rest ben ik heel erg enthousiast over deze lipsticks, als de helft nou niet was afgebroken kon ik allen maar enthousiast en lovend zijn. Alleen dat de helft afbrak tijdens het swatchen vind ik echt eeuwig zonde. De Clinique Pop Matte Lip Colour lipsticks zijn te koop voor € 22,50 bij onder andere de ICI Paris XL, Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Danella
  22 september 2016 at 07:30

  Mooie kleuren zijn dat! Ik vind de lipsticks van Clinique sowieso erg fijn in gebruik, gebruik ze zelf ook vaak.

 • Reply
  Bianca
  22 september 2016 at 07:38

  Oehh vooral Rose Pop ziet er echt heel mooi uit. En dat ze niet volledig mat zijn vind ik persoonlijk alleen maar prettiger om te dragen x

 • Reply
  chucky1012
  22 september 2016 at 09:11

  Zeer mooie kleuren!
  Het lijken me hele fijne lipsticks!

  Xoxo

 • Reply
  Anna
  22 september 2016 at 09:15

  Hele mooie kleuren. Jammer dat de sticks afbraken. Dat is wel erg zonde.

 • Reply
  femketje
  22 september 2016 at 09:17

  ik vind alle kleuren echt super pretty :D

 • Reply
  Kelly
  22 september 2016 at 09:28

  Peony pop en Cute pop vind ik erg mooi.

 • Reply
  rachel
  22 september 2016 at 09:53

  ik ben helemaal weg van het merk en ze hebben weer mooie kleuren uitgebracht :D

 • Reply
  Desirée
  22 september 2016 at 10:22

  Cute Pop is mooi! Ik heb er zelf ook enkele van en vind ze enorm fijn <3

 • Reply
  Miss
  22 september 2016 at 11:02

  Wat een mooie kleuren stuk voor stuk! <3

 • Reply
  Nienke
  22 september 2016 at 11:35

  Mooie kleuren!

 • Reply
  Lesley
  22 september 2016 at 11:47

  Wat jammer dat ze afbreken zeg! Ik heb hier de glanzende van en die is heel erg fijn. Deze zijn inderdaad niet helemaal mat.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  22 september 2016 at 15:29

  Ik dacht bij het zien van de kleuren (zonder swatch): geweldig! Maar vind ze in het echt toch net niet helemaal. En erg jammer dat ze afbreken, dat is het niet waard! Wel een goede dekking trouwens/

 • Reply
  Yvonne
  22 september 2016 at 18:13

  Cute pop is mooi zeg! Ik vind ze allemaal wel wat hebben. Ik heb van Clinique pop alleen een gewone lipstick: Nude pop. Ook een mooie en bescheiden kleur voor elke dag! De prijs vind ik nog te doen. Iets duurder dan drogist en dan heb je toch een high end merk.

 • Reply
  Andréa
  22 september 2016 at 21:28

  Wauw, Cute pop staat je echt fantastisch!
  x

 • Reply
  Varenka W
  23 september 2016 at 10:57

  Deze zijn zo fijn in gebruik, en ook de huls vind ik zo mooi…
  Dit is zowiezo een favoriet merk van mij,
  Clinique heeft volgens mij alleen goede/mooie producten.
  De kleuren staan jouw stuk voor stuk super trouwens.
  Je ziet er zo goed uit :-)

 • Reply
  Lisanne
  23 september 2016 at 17:19

  Leuke kleurtjes!

 • Reply
  Mariska
  23 september 2016 at 20:30

  Vind ze allemaal wel mooi, behalve de eerste. Dat soort kleuren vind ik dan wel weer een beetje té.

 • Laat een reactie achter