Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Ik sta altijd weer te popelen om een nieuwe mascara te testen als ik er weer eentje binnen krijg. Waarom? Ik kan niet zonder mascara en mascara vind ik het belangrijkste make-up product. Het is simpel te gebruiken en ik wil gewoon dat mijn wimpers er mooi en goed uitzien. Clinique stuurde me de High Impact Lash Elevating mascara toe dat al een tijdje een hele populaire mascara van het merk is, dat wil ik natuurlijk testen!

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Het merk Clinique kennen we natuurlijk allemaal vanwege de parfumvrije producten en dat de producten getest op allergieën zijn zodat deze niet voor vervelende reacties kunnen zorgen. Het is vooral bekend om zijn huidverzorging, maar het heeft ook heel veel mooie make-up producten die ook nog eens heel erg populair zijn. Deze mascara is zo een populair product. Zelf had ik hem nog niet eerder gebruikt dus ik ben heel erg benieuwd.

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

De huls ziet er mooi en simpel uit, zoals eigenlijk alle producten van het merk. De producten zien er simpel uit, maar toch stralen ze echt luxe uit en dat vind ik zeker een pluspunt. Ook omdat Clinique zeker geen goedkoop merk is. De naam van de mascara geeft meteen hoge verwachtingen dus ik ben erg benieuwd. De mascara heeft een mousse-achtige formule die de wimpers lift zonder ze zwaarder te maken. De polymeren die in de mascara verwerkt zitten beloven voor de krul en vorm in de wimpers. Klinkt goed.

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Als ik de mascara uit de verpakking haal zie ik eigenlijk een doodnormaal borsteltje waar ik iets bijzonders aan zie. Het borsteltje is gemaakt van gewone haartjes en loopt spits af om gemakkelijk bij de buitenste haartjes te komen. Je merkt inderdaad wel dat de mascara wat romiger van structuur is dan andere mascara’s maar voor de rest zie ik niet veel bijzonders waarbij ik meteen denk, dit kan het wel eens zijn!

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Mijn wimpers met de Clinique High Impact Lash Elevating mascara.

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

In het begin dacht ik dat de mascara eigenlijk amper wat deed, maar als ik de voor- en na foto’s zie zit er wel degelijk verschil in. De mascara belooft niet te vlekken of de klonteren, maar ik vind dat die dat wel een beetje doet. Hij vlekt niet, maar je ziet wel een aantal kleine klontjes aan mijn wimpers die gedurende de dag loslaten. Vlekken en uitlopen doet de mascara sowieso niet, want hij zit echt muurvast, zelfs onder de douche met een facewash kreeg ik het er niet vanaf, ik had er echt een olie voor nodig. En dan lost hij nog niet op maar brokkelt hij in hele kleine stukjes af.

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

De mascara geeft een mooi natuurlijk effect als je van niet te opvallende wimpers houdt. Hij klontert wel een beetje maar dat is gelukkig wel minimaal en de houdbaarheid is echt heel erg goed. Maar toch vind ik de prijs van € 25,50 best aan de hoge kant voor een niet zo bijzondere mascara. Er zijn goedkopere mascara’s die hetzelfde effect geven. Maar als je een gevoelige huid hebt is Clinique wellicht jouw uitkomst, maar heb je daar geen last van of hecht je daar niet zoveel waarde aan zal ik voor een goedkopere variant gaan. De Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is onder andere te koop bij de Douglas. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 november 2017 at 07:27

  Het resultaat is prachtig en dit zou ik zeker kopen…..

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  17 november 2017 at 07:44

  ik vind het zeker geen verkeerd effect :D

 • Reply
  Ingrid
  17 november 2017 at 07:57

  Er zijn inderdaad gelijkwaardige mascara’s voor minder geld. Ik sla daarom deze over. Fijne objectieve review.

 • Reply
  Yara
  17 november 2017 at 09:31

  Ziet er goed uit! Je hebt prachtige foto’s gemaakt!
  Liefs,
  Yara

 • Reply
  Rachel
  17 november 2017 at 10:10

  ik vind het een mooi resultaat !!

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  17 november 2017 at 11:10

  Ik heb ook een mascara van Clinique the chubby waarvan ik ook vind dat hij weinig doet, maar als ik hem draag krijg ik altijd complimenten over mijn wimpers dus ik denk dat ik de enige ben die het niet ziet hahaha

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 november 2017 at 12:17

  Ik vind het resultaat wel erg mooi! Wel jammer van de klontjes.

 • Reply
  Amelie
  17 november 2017 at 20:54

  Ik wil liever een mascara die makkelijk te verwijderen is en in alle reviews tot nu toe lees ik dat ondanks het feit dat dit geen waterproof mascara is, hij toch heeeeeel slecht te verwijderen is en dat is voor mij een no go.

 • Reply
  Kim rovers
  18 november 2017 at 18:23

  Ziet er erg mooi uit. Ik houd t bij mijn ‘lancome mascara. Die koop ik bij de pour vous als deze 40% korting geeft! Je doet er lang mee!!

 • Laat een reactie achter