Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clinique Happy Gelato Creams

Clinique Happy Gelato Creams

Een tijdje geleden was ik op bezoek bij het PR bureau van onder andere het merk Clinique. Ik was daar om even lekker bij te kletsen en alle nieuwe dingen te zien, voelen en ervaren. En daar kwam ik onder andere de nieuwe Clinique Happy Gelato Creams tegen. Iets wat meteen mijn aandacht trok door de opvallende en kleurrijke verpakkingen. De naam zegt het waarschijnlijk al, Clinique komt namelijk met heerlijke body- en handlotions die naar ijsjes ruiken!

Clinique Happy Gelato Creams

Verwen jezelf met zoete lekkernijen, maar zonder de calorieën. Clinique komt namelijk met de Clinique Happy Gelato Creams for Body & Hands. Je hebt drie verzorgende bodycreams die de droge huid kalmeren en soepel maken en licht parfumeren met de Happy Indulgences Collectie van blije, bloemrijke en fruitige geuren. En dan hebben we nog de Happy Gelato Cream for Hands en dat is een crème die snel intrekt en de huidbarrière en het huideigen vermogen om vocht vast te houden versterkt, zodat handen zachter en gladder ogen en aanvoelen. Je handen worden vertroeteld, nagelriemen en nagels verzorgd, je huid wordt licht geparfumeerd met drie unieke geuren die je een geluksgevoel geven. De drie verschillende geuren zijn:

  • Berry Blush: De opening van een vleugje citrus dankzij Mandarijn, Framboos en Mangobloesem gaat mooi over in de bloemrijke hartnoten van Freesia, Viooltje en Pioenroos. Basisnoten als ‘Blond Hout’, Muskus en Amber vormen samen een sensuele ondertoon die de huid begeerlijk laten ruiken.
  • Sugared Petals: De topnoten van Neroli Blossom, Bergamot en Sinaasappel gaan soepel over in noten van Jasmijn Absolute en Gardenia. Gemixt met Cedarhout, Witte Muskus en Sandelhout zorgen zij voor een harmonieus mengsel van kleur, geur en textuur.
  • Happy: Een mix van frisse, bloemrijke geurnoten die een gevoel van geluk geven. De topnoten zijn samengesteld uit sprankelende citrus, een bloemenblend van West Indian Mandarin Flower, Boysenberry Bush en Melati Bloesem en hun aanvullende tegenpolen Spring Mimosa, Morning Dew Orchid en Hawaiian Wedding Flower. Samen zorgen ze voor een dynamische, te gekke geur.

Clinique Happy Gelato Creams

Clinique Happy Gelato Creams for Hands Berry Blush – € 16,80

Tsja het eerste wat ik kan zeggen is dat ik de verpakkingen echt geweldig vind. Lekkere opvallende en felgekleurde verpakkingen stralen je meteen tegemoet. De tube heeft een inhoud van 30 ml, wat normaal is voor een handcrème, maar eigenlijk had ik toch wel wat meer verwacht voor deze prijs. Het is namelijk zeker geen goedkope handcrème en je krijgt er dan vrij weinig voor terug. De geur maakt wel echt heel erg veel goed.

Clinique Happy Gelato Creams

Op de achterkant van de tube vinden we niet veel bijzonders. Omdat het pers samples zijn heb ik er geen doosje bij gekregen, waarop de ingrediënten staan. Helaas kan ik er verder ook niet veel over vinden op het internet, maar omdat het Clinique is geloof ik meteen dat het goed zit. Houd er alleen wel rekening mee dat er veel parfum in deze producten zit, dat ruik je meteen.

Clinique Happy Gelato Creams

De tube is handzaam en makkelijk in gebruik. De tube heeft een kleine opening aan de onderkant waardoor je gemakkelijk de handcrème kan doseren. Het valt me ook meteen op dat de handcrème een vrij dikke substantie heeft en je handen heel erg goed voedt. Ik dacht omdat het zo een rijke structuur is dat het niet zo snel zou intrekken, maar niets is minder waar! De handcrème trekt gelukkig snel in, laat heerlijk zachte handen achter met een fantastische geur!

Clinique Happy Gelato Creams

Clinique Happy Gelato Creams for Body Sugared Petals – € 42,00

Toen ik deze flinke potten voor het eerst zag dacht ik dat het geurkaarsen waren. Ik was stiekem een beetje teleurgesteld dat het body creams waren. Maar aan de andere kant, dan kan je huid zo ontzettend lekker ruiken. De pot ziet er echt heel erg mooi uit en is gemaakt van mat plastic.

Clinique Happy Gelato Creams

De pot bevat 200 ml, wat eigenlijk niet eens heel bijzonder veel is en weer voor een vrij hoge prijs, dat moet je er wel voor over hebben. Zelf vind ik de geur echt bijzonder lekker en niet te vergelijken met een geur die je bij de drogisterij kunt kopen. De structuur van de body cream is heel erg rijk, maar voelt niet zo vettig aan als een body butter, juist lekker luchtig en romig.

Clinique Happy Gelato Creams

Omdat dit ook een vrij volle, maar toch luchtige en romige substantie is, was ik een beetje bang dat deze ook op de huid zou blijven liggen. Maar ook de body creams worden snel door de huid opgenomen en dan blijft er echt een iets wat vettige huid achter, maar voelt wel echt zijdezacht aan. Ik denk trouwens dat ik juist meer een hele zachte en gehydrateerde huid voel in plaats van de vettigheid. En de geur jongens, die is echt fantastisch!

Clinique Happy Gelato Creams

Ik vind de Clinique Happy Gelato Creams echt geweldig, zowel het product als de verpakkingen. Alleen vind ik de prijs wel aan de hoge kant, je moet het er wel echt voor over hebben om hier zoveel geld aan uit te geven. En ik snap heel goed dat je voor een derde of zelfs minder iets heel lekkers kan vinden bij de drogisterij. Het is echt een luxe verzorging met een fantastische geur, ik ga ze in ieder geval met veel plezier gebruiken. De Clinique Happy Gelato Creams zijn vanaf nu te koop bij de Bijenkorf en op de website van Clinique.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *