Clinique Aromatics In Black

Clinique Aromatics In Black

Het merk Clinique ken ik goed wat betreft make-up en skincare, alleen ik heb nooit geweten dat het merk ook geuren heeft. Toen ik dit palette binnen kreeg was ik ook verbaasd dat er het merk Clinique op stond. Maar ik was wel meteen benieuwd, zou dit dan een parfum zijn waar je geen allergische reactie op dan krijgen? En hoe zou de geur ruiken? Ik kreeg ineens allemaal vragen rondom deze nieuwe geur van Clinique!

Clinique Aromatics In Black

Aromatics in Black, dat is de naam van deze nieuwe geur. Verrassend verleidelijk, zo wordt de geur omschreven, klinkt spannend!

“In het donker onthult zich een oneindig mysterie. Een gedurfde combinatie van waardevolle mirre, fruitige akkoorden en exotische bloemige toetsen die je naar nieuwe, onweerstaanbare dieptes neemt.” Aldus Clinique over haar eigen nieuwe geur. Het klinkt heel bijzonder en aanlokkelijk, en gepast voor het seizoen. Ze hebben me heel erg benieuwd gemaakt.

Clinique Aromatics In Black

De geur zit in een mysterieus zwart doosje, met daarop weinig poespas maar het is juist een hele strakke verpakking. Het enige wat je terug vind op de verpakking is de naam van het product en een afbeelding van een bloem dat een orchidee moet voorstellen wat centraal staat bij deze geur.

Clinique Aromatics In Black

Op de achterkant vind je nog een passende quote over de geur en wat mededelingen en de ingrediënten.

Clinique Aromatics In Black

De parfum fles ziet er zelf heel simpel en stak uit. Ik kan niet meteen zeggen dat ik het heel erg mooi vind, maar lelijk is het zeker niet. Het straalt wel echt wat uit en past ook goed bij het merk vind ik. De fles moet ook weergeven dat de geur bedoeld is voor een unieke en geheimzinnige vrouw. Ik denk dat dat toch ook wel goed naar voren komt.

Clinique Aromatics In Black

Omdat Clinique de geurnoten zo mooi omschrijft heb ik hier de letterlijke omschrijving van Clinique over de geur met de geurnoten:

 • Topnoten: Deze oriëntale chypre-geur bestaat uit uitdagende en verfrissende noten. Een heerlijke toets Roze Pompelmoes, een lichte dosis Italiaanse Bergamot geassocieerd met Pruimblaadjes zorgen voor spetterende energie.
 • Hartnoten: Naast de bruisende topnoten, kan je ook een elegant boeket van Sambac Jasmijn terugvinden. De Osmanthus en Neroli vormen samen een perfecte combinatie om een sensuele en uitdagende vrouwelijkheid te ontdekken.
 • Basisnoten: De ziel van het parfum geeft de vrouw een moderne, tijdloze stijl. De subtiele en vrouwelijke geur van Mirre, Vetiver en Tonquin Bonen laat een donkere maar gezellige warmte achter..

Clinique Aromatics In Black

Als ik de geur opspuit vind ik hem heerlijk ruiken, maar hij komt me ook meteen heel erg bekend voor. De geur is zwaar en warm tegelijk, heel erg lekker. Ik zit maar de dubben op welke geur hij zo lijkt en ineens weet ik het, Fame van Lady Gaga! Hij ruikt bijna exact hetzelfde! Als je die geur dus lekker vond kan ik je deze ook aanraden!

Prijzen:

 • Clinique Aromatics In Black eau de Parfum 30 ml – € 53,50
 • Clinique Aromatics In Black eau de Parfum 50 ml – € 74,00
 • Clinique Aromatics In Black eau de Parfum 100ml – € 104,00

De Clinique Aromatics In Black is vanaf nu verkrijgbaar exclusief bij Douglas en De Bijenkorf. Ik vind het zeker een aanrader!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Varenka
  7 november 2016 at 15:22

  Alle Clinique geuren zijn zo ongeloofelijk lekker. Vooral de eerste en de orginele aroma elixer …. De withe is ook lekker net als de black maar persoonlijk vind ik het orgineel toch nog steeds de aller lekkerste.

 • Reply
  Chantalle
  7 november 2016 at 16:04

  Ik heb nog nooit een parfum geprobeerd van Clinique dus ik ben wel echt heel erg benieuwd hierna!

 • Reply
  femketje
  7 november 2016 at 18:37

  oehh die lijkt me wel wat :D

 • Reply
  Mariska
  7 november 2016 at 20:16

  Ben erg benieuwd omdat hij wat zwaarder is! :)

 • Reply
  Natalie
  7 november 2016 at 23:01

  Ooh ik ben hier wel benieuwd naar geworden, ik vind zwaardere geuren wel lekker voor de winter.

 • Reply
  Sandra
  8 november 2016 at 07:27

  Wauw wat een gave verpakking zeg, ik ben erg benieuwd naar de geur zelf!

 • Reply
  rachel
  8 november 2016 at 10:31

  hier houd ik van!! ga hem ook echt even snel testen binnenkort

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  8 november 2016 at 10:39

  Oeh ik ben erg benieuwd naar deze geur!!

 • Reply
  Julie
  8 november 2016 at 12:13

  Deze geur klinkt al een stuk lekkerder dan de originele Aromatics. Die heeft mijn moeder en vind ik echt vreselijk, haha! :p

 • Laat een reactie achter