Search
Close this search box.

Clinique All About Shadow

 photo Clinique4_zpsfd596d38.png

Clinique komt met een hele lijn nieuwe oogschaduws uit. Deze zijn gemaakt voor vrouwen die van een sprekende oogschaduw houden en die snel aangebracht kan worden. Maar de oogschaduw kan niet alleen snel aangebracht worden, hij blijft ook de hele dag goed zitten zonder te vervagen. Uit deze ooghoek werden de All About Shadow oogschaduws ontwikkeld! Ik ben benieuwd!

 photo Clinique_zpsb5da1218.png

All About Shadow is een nieuwe, comfortabele oogschaduw met een rijke en crèmige samenstelling. Hiermee creëer je in één beweging een vol, intens, en langdurig kleureffect. De speciale technologieën zoals Fusion Layering en Variable Milling geven de substantie een heerlijke zachte textuur. Hierdoor zien de oogleden er gladder uit en hebben een rijke kleurintensiteit.

De combinatie van huidverzorgende ingredienten, waaronder murumuruboter, afkomstig van de Astrocaryum Murumuru en Vitamine E zorgen voor een extreem zachte structuur. De doosjes zijn te krijgen in Single, Duo en Qua. Ik heb voor jullie de Duo en de Quad! Ze zijn er in elk type finish te verkrijgen, of je nou van mat of glans houdt, naturel of opvallend, het zit er allemaal tussen!

 photo Clinique1_zps22b82c30.png

Dit zijn de paletten die ik heb gekregen een prachtig duo met de naam Uptown Downtown. Een prachtig palette met een lief roze kleur en een wat donkere grijs kleur met prachtige glitters. Daarnaast heb ik nog een quad met de naam Galaxy en dat klopt zeker. Het zijn hele mooie en donkere blauwe kleuren waar het bijna net lijkt of je het heelal namaakt op je oogleden.

De Singles zijn er in 14 verschillende kleuren, de Duo’s in 6 verschillende soorten en de Quad’s in 8 verschillende samenstellingen.

 photo Clinique2_zps92790e3d.png

De doosjes zijn er mooi en chique uit met de prachtige glanzende verpakking. Aan de onderkant kan je makkelijk zien welke kleuren er in het palette zitten, zonder dat je moeilijk hoeft te doen om het doosje te openen. Aan de binnenkant zit er een sticker op de spiegel waar uitgelegd staat hoe je de oogschaduw aan kan brengen. Mocht je dit doorhebben kan je sticker van de spiegel verwijderen en kan je die gebruiken. Ook de stappen met nummertjes staat op de oogschaduw, dit is een plastic huls die je er makkelijk af kan halen. Bij alle doosjes zit een handige applicator of twee.

 photo Clinique3_zps3ee32975.png

Wist je dat alle oogmake-up van Clinique oogheelkundig wordt getest? Daarom zijn alle oogschaduws veilig te gebruiken voor iedereen en zelfs voor de meest gevoelige ogen en huid rondom de ogen. Clinique staat er dan ook om bekend dat niemand een allergische reactie mag hebben op hun producten.

 photo Clinique5_zps74ad4f7b.png

Uptown Downtown is een hele schattige duo qua kleur. Een lieve roze voor in de crease en onder de wenkbrauw en het paarsige grijs voor op de hele ooglid. Mooi is dit als je het goed in elkaar laat overlopen door het goed te blenden.

 photo Clinique4_zpsfd596d38.png

Dan hebben we nog Galaxy een mooi palette met alleen maar blauwe tinten, van licht naar donker het zit er allemaal in. Hier kan je prachtige smokey eyes van maken voor bijvoorbeeld naar een feestje. Het zijn best wel heftige kleuren voor overdag.

 photo Clinique6_zps20a0ceeb.png

Swatches, deze stelde me alleen een beetje teleur. Hier vond ik de pigmentatie niet geweldig.

 photo Clinique8_zps2a5aeb2d.png

Allen op de ogen pakken ze wel weer heel erg goed, ik ben enthousiast! Het is een prachtig palette en je kan er prachtige looks mee maken. Ik kreeg de hele dag door complimentjes dat mijn oogschaduw er zo mooi uit zag! En of ik het ergens had laten doen. Nee hoor, helemaal zelf met de stappen van het voorbeeld in het doosje!

 photo Clinique7_zps7a90f36c.png

De Clinique All About Shadow paletten zijn vanaf eind augustus te koop. De Single oogschaduw kost € 20,50, de Duo € 26,50 en het Quad € 38,00. Clinique is onder andere te koop bij de Douglas en ICI Paris XL.

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ben niet overtuigd! Ik weet niet, de verpakking spreekt me al niet aan en voor die prijs verwacht ik toch wel wat meer. Wel handig dat er vermeld staat hoe je die oogschaduw moet aanbrengen! Oké, het effect op je ogen is inderdaad wel leuk, maar de kleurtjes zijn ook niet zo m’n ding haha.

  2. Apart is dat de swatches zo teleur stellend zijn maar dat het gelukkig op de ogen wel mooi uit pakt. Gelukkig is dat laatste het belangrijkste.

  3. Prachtige kleuren! De pigmentatie ziet er onwijs goed uit. Ook heel erg handig dat ze binnen in de palette hebben aangegeven hoe je het moet aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *