Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clinique A Different Nail Enamel for Sensitive Skins

 photo Clinique1_zps74a94c1f.png

Clinique kennen we allemaal als het zuivere merk waar men absoluut geen irritaties van mag krijgen. Nu hebben ze ook een nagellak voor een gevoelige huid. Maar nu zal je wel meteen denken, je smeert het toch op je nagels en niet op de huid. Maar met je handen en dus ook nagels zit je heel vaak aan je huid. Wist je dat de meeste oogirritaties komen door nagellak met irriterende stoffen erin? Dat heeft Clinique dus niet en daarom is deze nagellak zo ontzettend fijn voor mensen met een gevoelige huid of ogen!

Wist je dat we gemiddeld 200 keer per dag onze ogen aanraken? Gelet op alles wat op een dag met onze handen en vingers in aanraking komt, is het aantal mogelijke bronnen van oogirritatie niet te tellen. Wist je dat ook nagellak irritatie en zelfs contactdermatitis kan veroorzaken op de gevoelig dunne huid rond de ogen? In dermatologische kringen wordt nagellak zelfs beschouwd als een belangrijke allergene bron voor periorbitale dermatitis (huiduitslag rond de onderste en bovenste oogleden). Mensen die last hebben van deze aandoeningen leggen meestal niet de link tussen het aanraken van en wrijven in de ogen en de verzorging van de nagels.

Na zes jaar onderzoek introduceert Clinique een innovatief product dat een nieuwe norm stelt in de nagellaksector: A Different Nail Enamel for Sensitive Skins, een nagellak die speciaal ontwikkeld is om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. Het product is dermatologisch en oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige huidtypen en gevoelige ogen.

 photo Clinique3_zps6c01f58d.png

De subliem uitgebalanceerde formule zorgt voor een heldere glans en maakt aanbrengen zonder strepen mogelijk. De sneldrogende lak is verkrijgbaar in een waaier van kleuren, waaronder enkele bekende tinten van Clinique en modieuze seizoenskleuren. In combinatie met A Different Nail Enamel Base and Top Coat for Sensitive Skin (in het witte potje) is de hoogglansfinish zeven dagen lang bestand tegen schilferen.

 photo Clinique4_zps817f07f6.png

Zelf ben ik onder de indruk van de nagellak. Hij dekt vrijwel meteen in één laagje, maar ik heb toch maar een extra laagje voor de foto’s aangebracht, maar eigenlijk is het niet nodig. Ik heb de nagellak 1,5 week opgehad en 3 vingers waren een klein beetje gechipt en de rest had alleen tipwear. Wel heb ik de nagellak gedragen in combinatie met de topcoat. De nagellak lakt heel erg fijn, heeft een fijn plat kwastje zodat je makkelijk overal bij kan en de structuur van de nagellak is perfect.

De kleur die ik draag is Party Red, afgeleid naar de populaire lipstick kleur van hun. Naast deze kleur zijn er nog 11 andere kleuren te koop in vrolijke zeker ook draagbare kleuren.

 photo Clinique2_zpsc8063568.png

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins is op allergie getest, 100% parfumvrij, dermatologisch en oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige huidtypen. Een potje kost € 16,- en Clinique is te koop bij de luxere drogisterijen en parfumerieën.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ik ben geen fan van Clinique (ik krijg er juist wél irritaties van), maar ben toch wel benieuwd naar deze nieuwe nagellakjes :). Deze rode kleur vind ik in ieder geval wel mooi!

  2. Interessant dat er zoiets bestaat, maar ik zou niet snel zo’n duur lakje kopen in zo’n saaie kleur alleen omdat het beter is voor mijn ogen, zeker aangezien ik nooit ergens last van heb met mijn ogen. Wel fijn dat het bestaat voor mensen die er wel last van hebben.

  3. Erg mooie kleur! Maar, ik vind de verpakking een beetje saai ogen…Een nagellak voor de huidgevoeligheid: ik heb er nog niet eerder van gehoord, maar fijn dat het bestaat voor de mensen die er wel last van hebben.

  4. Hij geeft wel een hele mooie dekking moet ik zeggen :) en nagellak 1,5 week kunnen dragen, dat is me nog niet gelukt! Dus misschien is hij toch wel eens de moeite om te proberen, want ik draag wel graag kleur op mijn nagels, maar vind het lakken zelf een vreselijk werkje!

  5. Ik vind de verpakkingen een beetje saai, maar de glans van de topcoat wel erg mooi! Ik kan me goed voorstellen dat je deze zou kopen als je last hebt van een gevoelige huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *