Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

Micellaire reinigers zijn ontzettend populair en dan heb ik het vooral over de water variant. Ik vind ze zelf ook erg fijn en heb dan ook al tig flessen opgemaakt. Maar je ziet steeds vaker dat merken net even iets anders met deze trend proberen te doen, net zoals Clinique. Die komt namelijk met een micellaire gel en daar was ik erg benieuwd naar.

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

De naam zegt het al, het is een cleanser voor de lichte dagmake-up. Ik dacht eerst dat het een cleanser was die je in combinatie met water moet gebruiken maar dat is niet zo. Je doet de cleanser op een watje en reinigt daarna de licht vervuilde huid. De gel zal in een water veranderen en haalt daarna de make-up eraf. Ik vind de verpakking er trouwens erg mooi, fris en clean uitzien, past goed bij het merk ook.

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

De multi-tasking formule met natuurlijk de micellaire technologie reinigt, hydrateert en verwijdert lichte make-up op de huid. Omdat Clinique bekend staat om zijn zachte werking, werkt deze cleanser ook heel mild maar toch zeker doeltreffend. Hij is dus ook geschikt voor de mensen met een gevoelige huid. Hij is trouwens ook vrij van parfum en ruikt daarom nergens naar.

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

Naast dat er geen gekke en irriterende stoffen in zitten, zitten er wel hele goede ingrediënten in zoals:

  • Sodium Hyaluronate: een effectieve stof die de huid direct van vocht voorziet en er ook voor zorgt dat deze lekker aanvoelt.
  • Cucumber Fruit Extract: een natuurlijk ingrediënt met onder andere vitamine A en C dat ontstekingsremmend werkt en dus de huid kalmeert en hydrateert.
  • Trehalose: dat is een afgeleide van suiker die de huid helpt haar natuurlijke functie om vocht uit de omgeving aan te trekken maximaal te maken. Zo wordt de huid sterk van vocht voorzien.

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

Het is dus zeker niet zomaar een micellaire reiniger, het is echt een reiniger die wat toevoegt aan je routine. Ik heb hem zelf ook getest en begon wel een beetje sceptisch, ik vind een gel reiniger namelijk helemaal niet zo fijn. Het wattenschijfje neemt het meestal niet meteen goed op waardoor het nog wel eens een smeerboel kan worden. Maar bij deze cleanser is dat helemaal niet het geval. Het wordt inderdaad een soort van water in aanraking met de huid en het watje neemt het product snel op met de bijbehorende resten vuil.

Mijn make-up haalt hij er gemakkelijk af, maar met mijn lagen mascara heeft hij toch wel meer moeite en moet ik toch nog met wat anders te werk gaan. Maar als je dat zelf niet vervelend vind en niet al te veel make-up draagt is dit zeker een aanrader! En omdat het een gel is, is het ook een stuk zuiniger in gebruik. Tenminste dat vind ik, want ik gebruik veel minder product omdat ik zie dat het op het wattenschijfje blijft liggen in plaats van dat het er meteen ingezogen wordt en dus veel te veel gebruik.

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

Ik ben best enthousiast over de Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover, maar ik moet toegeven dat ik hem wel erg prijzig vind met zijn € 25,50. Dit zal dan ook de reden zijn dat ik hem niet opnieuw zou kopen, want voor dat geld heb je ook prima alternatieven voor minder geld. De nieuwe Clinique make-up remover is onder andere te koop bij ICI Paris XL, Douglas en andere parfumerieën.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Oeh, dit vind ik wel wat. Ook omdat je schrijft dat hij zo zuinig is. Op de een of andere manier gaan de flessen micellair water hier altijd heel hard! Ik heb echt meerdere wattenschijfjes nodig voor mijn make-up, terwijl ik in feite toch helemaal niet zo overdreven veel make-up draag. Lekker vernieuwend weer van Clinique, dat doen ze goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *