Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clarisonic Plus voor het lichaam en gezicht

 photo Plus5_zps4a739037.png

Jullie weten ondertussen wel dat ik echt een groot fan ben van de Clarisonic, hij gaat dan ook trouw elke dag mee onder de douche om grondig mijn gezicht te reinigen. Maar ik vind het ook heerlijk om mijn schouders, armen en schouderbladen mee te nemen met de Clarisonic Mia, maar hij is natuurlijk voor het gezicht bedoeld. Daarom wekte de Clarisonic Plus heel erg mijn aandacht, deze is namelijk voor het lichaam en gezicht! Deze moest ik ook hebben en ik heb hem! Ik leg jullie vandaag het verschil uit tussen beiden.

 photo Plus_zps56ce05f2.png

De Clarisonic Plus is het grote broertje – of moet ik zusje zeggen vanwege de fanatische roze kleur – en heeft iets meer mogelijkheden dan de Mia en is ook een stukje groter. Hier kunnen namelijk ook grotere borstels op voor het hele lichaam en hij ligt iets grover in de hand dan de Mia 2.

 photo Plus1_zpsd70ad091.png

Het eerste verschil zit hem al in de standen, de Mia 2 heeft er namelijk maar twee en de Plus drie. De verschillende snelheden zijn ontworpen om een persoonlijke reinigingsvoorkeur mogelijk te maken. Een hogere snelheid zorgt ervoor dat de borstelhaartjes een grotere beweging naar links en rechts maken, met een beter reinigingseffect als resultaat. Natuurlijk is dit wel persoonlijk, want voor een gevoelige huid kan dit de hard zijn.

Wanneer je de lichaamsborstelkop er op zet, schakelt het handvat van Clarisonic Plus automatisch over naar de lichaamsmodus, met een cyclus van drie minuten. Als je in de lichaamsmodus op de snelheidknop – het pijltje dus – drukt, verander je de constante instelling naar een pulserende instelling. Deze pulserende beweging is perfect voor de hoofd- en halsstreek en geeft een ander gevoel dan de constante instelling, ook vind ik hem heel erg fijn om mijn schouderbladen.

De timer is dus voor beide borstels anders. Koppel de lichaamsborstel aan gaat hij 3 minuten door zonder te stoppen. Koppel je er een borstel voor het gezicht aan gaat hij korte pauzes na 10 en 15 seconden inrichten om over te gaan op een ander deel van het gezicht gedurende 30 seconden.

 photo Plus2_zpse1f58789.png

Wat krijg je allemaal in dit pakket? Natuurlijk de Clarisonic Plus, een oplader, een borstel voor het lichaam, een borstel voor het gezicht – de normale variant -, reinigingsgel voor het gezicht en reinigingsgel voor het lichaam. Wat ik trouwens meteen mis is een hoes voor hem mee te kunnen nemen die de Mia 2 wel heeft. Jammer, want ik zou hem graag mee willen nemen als ik even weg ben.

 photo Plus4_zps1a3d8c05.png

Uitleg van het apparaat, dit spreekt vast wel voor zich!

 photo Plus3_zps521fe3a7.png

Hoe je hem het beste op het gezicht kan gebruiken, de seconden worden aangegeven door piepjes, zo weet je precies wanneer je moet overstappen naar een ander gedeelte van je gezicht.

 photo Plus5_zps4a739037.png

En dit is hem dan mijn prachtige roze Clarisonic Plus. Sinds kort zijn de Clarisonic’s in verschillende kleuren te krijgen. De Plus is er in het wit en roze en de Mia in het wit, roze, paars en blauw!

 photo Plus6_zps6969790f.png

Ook kreeg ik er twee heerlijke cleansers bij, de witte is voor het gezicht en de bruine voor het lichaam. Het zijn heerlijk schuimende reinigers die mijn gezicht en lichaam goed schoonmaken. Wel vind ik persoonlijk een niet schuimende reiniger voor mijn gezicht fijner en deze schuimt behoorlijk. Maar dat is natuurlijk persoonlijk,

 photo Plus10_zps9ffed0d1.png

En zo ziet hij er aan de andere kant uit. Heel duidelijk en minimalistisch, maar wel wat uitgebreider dan de Mia 2.

 photo Plus7_zps7b8e631d.png

Dit zijn de twee borstels die je erbij krijgt, de normale voor het gezicht en de lichaamsborstel die er nog maar in 1 variant te krijgen is. Maar wat is het verschil nou tussen de lichaamsbortsel en de borstel voor het gezicht. Natuurlijk is de borstel voor het lichaam een stuk groter en de haren zijn ook een stuk dikker en steviger waardoor je je lichaamshuid ook goed schoon kan maken. Zelf vind ik het 0ok wel eens vluchtig fijn om hem voor mijn gezicht te gebruiken, maar toch merk je dat hij daar te groot en hard voor is.

 photo Plus9_zps20f9f3f0.png

De Clarisonic heeft een rubberen handvat om niet mee uit te glijden. Daarin zit een knopje om hem aan en uit te doen en je knopje voor de verschillende standen. Daarboven zitten twee lampjes en die geven aan welke stand je gebruikt. Het onderste lampje is stand 1, het bovenste lampje is stand 2 en als er geen lampje brand de speciale body stand.

 photo Plus8_zps3f15e5ad.png

De borstel voor het lichaam van dichtbij, en het punt waar hij mee opgeladen wordt. Ook deze Clarisonic is trouwens waterdicht dus je kunt hem prima onder de douche gebruiken of in bad.

 photo Plus11_zpsd6724f30.png

Achterop zitten ook 4 groene lampjes en die geven aan hoe vol de Clarisonic nog zit. Wel merk ik dat deze sneller leeg is dan de Mia, maar op de body stand gebruik je hem dan ook een stuk langer. Hier was hij meer en een halve week geleden opladen, dus ik kan er best nog lang mee doen!

 photo Plus12_zpsef9a2233.png

De Clarisonic Plus is natuurlijk een stuk groter dan de Mia 2, maar toch merk ik daar vrij weinig van. In gewicht scheelt het niet erg veel en qua grote natuurlijk wel maar hij ligt net zo fijn in de hand en is net zo makkelijk te bedienen. Dat maakt voor mij dus helemaal niks uit. Wil je dat hij zo min mogelijk ruimte in beslag neemt, dan zou ik toch voor de Mia 2 kiezen.

 photo Plus14_zps5b190c0b.png

Zo laat je hem achter en zet je hem meteen weer aan de lading, handig om hem zo op te bergen en ik vind het ook nog mooi staan!

Ik vind de Clarisonic Plus echt super fijn, het is echt een verrijking van mijn schoonmaak routine. Ik gebruik hem elke ochtend voor mijn lichaam met gewone zeep erop vooral in mijn hals, nek, schouderbladen en bovenlichaam en lekker te genieten van een subtiele massage. Ik zie mijn huid zichtbaar verbeteren en heb niet zulke zichtbare poriën meer. Daarna haal ik de borstel voor het lichaam eraf en ga ik verder met mijn gezicht. Het programma past zich meteen aan naar een gezichtsborstel ideaal.

 photo Plus13_zpsaa841295.png

De Clarisonic Plus is wel een stukje duurder dan de Mia 2. De Clarisonic Plus kost € 225,- en de Mia 2 kost € 149,- toch zou ik dan uiteindelijk wel voor de Clarisonic Plus gaan omdat deze gewoon meer kan en omdat het ook gewoon ontzettend fijn is voor het lichaam te gebruiken. Maar dat scheelt natuurlijk wel € 75,-. Ik kan nog steeds iedereen de Clarisonic aanraden en het is echt een geweldig apparaat dat gewoon in iedereen’s routine thuis zou moeten horen.

Als je overweegt de Clarisonic te kopen, ga je dan voor de Plus of de Mia 2?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Het is heel jammer dat hij zo duur is! Ik heb dat borsteltje van de Hema gekocht, dan moet ik zelf maar draaien. Scheelt toch weer even enorm in prijs!

  2. Sorry dat ik het moet zeggen maar ze slaan nu wel een beetje door met dit product…echt een elektrische borstel voor je lichaam, het moet niet gekker worden, zeker niet met zulke prijzen. Doet me een beetje denken aan het idee “Hoe melken we dit zoveel mogelijk uit om zoveel mogelijk geld binnen te trekken” Ik hou het voor beide lekker op handborstels/scrubspullen.

  3. Ik vind het voor het lichaam niet perse nodig, dus ik zou sowieso voor de Mia 2 gaan. Denk dat het voor je gezicht echt een verschil kan maken maar ik ben nog niet helemaal om;) Dat is idd wegens de prijs.. Wel een fijne review trouwens, thx!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *