Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clarisonic komt naar Nederland!

Clarisonic is een zeer geliefd reinigings apparaat in Engeland en de VS, bijna elke vrouw is er wel over te spreken. Omdat het zo populair is zullen vast een aantal van ons het wel kennen, maar helaas was het nooit te koop in Nederland. Gisteren was de perslancering en ik was erbij, ik vertel jullie wat over de lancering en wat over het product. Nu ga ik hem lekker testen en kom binnenkort bij jullie terug met een uitgebreide review. En als jullie het leuk vinden een battle tussen de VisaPure en Clarisonic!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd en het lijkt me fijn werken, maar ik denk toch niet dat ik het zou kopen voor dat geld… dan gebruik ik wel gewoon m’n handen :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *