Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clarisonic borstel voor de vette huid

 photo Vette_zps1be539aa.png

De Clarisonic gebruik ik elke dag met ontzettend veel liefde, jullie weten inmiddels wel dat het een top product is in mijn ogen. Alleen na drie maanden moet je de borstel vervangen omdat hij dan niet meer goed zijn werk doet en helemaal pluizig is geworden. Ik weet niet of ik hem precies drie maanden heb gebruikt of langer. Maar hij zag er erg pluizig uit, tijd dus voor een nieuwe! Ik besloot die voor een vette huid te kopen!

 photo Vette1_zps31513d20.png

Omdat we hier in Zwolle geen Clarisonic bij de ICI Paris XL verkopen nam ik in Utrecht een maand geleden een kijkje en daar verkochten ze hem wel! Ik wilde hem eerst zien en voelen voordat ik hem kocht, misschien was hij wel veel te hard. Niet dat snel iets te hard is voor mij, maar stel dat hij het wel was, dan heb je toch wel veel geld in de sloot gegooid, want deze borstels zijn zeker niet goedkoop. In de ICI Paris XL net buiten Hoog Catherijne vond ik hem en besloot ik hem mee te nemen, hij zag er erg goed uit!

 photo Vette2_zpsfc7d917c.png

Clarisonic Brush Head Deep Pore Cleansing is ideaal voor het reinigen van een vette huid, een huid met grove poriën of speciaal voor de moeilijk bereikbare plekken van het gezicht, zoals rondom de neus. Laat ik dat nou net hebben. Ik heb geen last van puistjes, maar wel van grove poriën en mee-eters. En natuurlijk heb ik een vette huid, het leek me dus een ideale borstel omdat hij net iets heftiger is dan de borstel voor de normale huid. De haren zijn wat dikker en stugger, daarom zijn ze dus ideaal voor de vette huid die wel tegen een stootje kan.

 photo Vette3_zps171063d5.png

De borstel is te herkennen aan de blauwe haren in het midden van de borstel, dat heeft alleen de borstel voor de vette huid. Verder staat het er niet op, dus daarom kun je zien dat deze voor de vette huid geschikt is. Voor de rest is de borstel helemaal hetzelfde als de borstel voor de normale huid. Alleen de blauwe haren zijn een stuk stugger.

 photo Vette4_zps64516cfb.png

Maar merk je nou het verschil met de borstel voor de normale huid? Ja, op de eerste stand merk je het wel, deze geeft veel meer weerstand en dat vind ik erg prettig, dit kan mijn huid wel aan. Op de snelste stand voel je hem haast niet omdat hij dan zo snel gaat. Maar toch maakt hij naar mijn idee beter schoon dan de normale borstel, hij vette huid en het vele vuil op mijn gezicht wat zich op mijn t-zone bevind gaat zonder enkele problemen er mee weg.

Ik werd trouwens op Instagram gewaarschuwd dat je door deze borstel adertjes in gezicht zichtbaar worden, maar ik heb gelukkig nergens last van. Ik heb hem nu een maand dagelijks gebruikt en heb nergens last van. Dus hopelijk blijft dat ook zo. Maar misschien was deze borstel misschien te heftig voor dat persoon.

 photo Vette5_zps7e06c529.png

Mijn huid is ontzettend goed gereinigd door deze borstel, maar zie ik verschil met het blote oog. Nee, naar mijn idee zijn mijn poriën even groot en nog net zo goed verstopt als eerst. Maar aan de andere kant heb ik dat probleem ook wel een beetje opgegeven. Alle producten die beloven mijn vette huid met mee-eters en grove poriën tegen te gaan doen hun werk niet. Maar ik heb wel een goed gereinigde huid en ik vind hem fijner dan de borstel voor de gewone huid.

Heb je dus een écht vette huid dan kan ik je hem zeker aanraden, maar verwacht geen wonderen dat al je mee-eters en grove poriën als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar wil je een goed schoon gezicht dat super zacht aanvoelt, dan ben je met deze combinatie zeker aan het goede adres! De borstels kun je in de geselecteerde ICI Paris XL winkels kopen en natuurlijk online voor € 25,- per stuk en na drie maanden wordt aangeraden hem weer te vervangen, maar dat merk je zelf ook snel genoeg!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

    1. Ik snap eigenlijk helemaal niet waarom je dat jammer vind…Wil je je huid dan reinigen met een hele vieze en versleten borstel..?

  1. Wel een beetje prijzig als je hem elke 3 maanden moet vervangen, maar goed. Ik vind het er wel heel goed uitzien en het klinkt ook niet slecht, af en toe is dat belangrijker.

  2. voor mij iets te ruw denk ik. ik dacht altijd dat ik een vette huid had en ging altijd vel te agressief te werk. nu ik mijn huis heel zacht behandel als een gevoelige gemengde huid gaat het veel beter. ik heb de goedkope versie van deze borstels van de blokker. 20 euro voor het apparaat plus 3 verschillende opzetborstels en dan volgens mij 5 euro per opzetborstel.

  3. Ik heb wel hele grove porien, onregelmatige huidtextuur en een vette t-zone, maar ik durf niet zon heftige borstel te gebruiken! Mijn huid is snel rood en geirriteerd, heb zelfs al zon gesprongen adertje :( mijn zoektocht gaat dus nog even verder!

  4. hoiii! ik heb ook een vette huid maar ook gevoelig, denk dus dat deze borstel ook niet veel goeds voor mij zal kunnen betekenen………

    Ik las wat je zei over verstopte porien en de producten die je gebruikt. Er zijn superveel producten op de markt die van alles beloven en bedoeld zijn voor verstopte porien etc etc… Veel hiervan is niet waar. Je moet naar de ingredienten in de producten kijken. Er zijn op internet lijsten te vinden met ^pore clogging ingredients^, ik ben hier ook op beginnen te letten en mijn huid is er op vooruit gegaan! Vooral lanoline, cocamide, en andere ingredienten met `coco´ erin verstoppen de porien! Hier is een lijst http://www.acne-skin-care-expert.com/support-files/comedogenic-ingredients.pdf

  5. Ben nu al enkele jaren in het bezit van dit toestel en gebruik al lang deze borstel. Als ik het enkele dagen niet gebruik voel (en zie) ik onmiddellijk het verschil. Mijn gezicht is dan minder goed gereinigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *