Zoek
Sluit dit zoekvak.

CK One Shock

Met sommige geuren heb je toch niet meteen een klik, het ziet er gewoon niet zo mooi uit als al die andere flessen en je hebt soms ook al oudere varianten van een bepaalde geur die je absoluut niet lekker vond ruiken. Dat heb ik met CK One, een saaie fles met een – naar mijn mening – muffe geur. Zou deze Shock dan wel iets zijn, of toch ook helemaal niets?

CK One is echt een gouden ouden van Calvin Klein, iedereen kent het wel en het is overal wel in de winkels te vinden. Ik zei het net ook al dat ik het niet lekker vind ruiken, maar toch is het nog steeds een populaire geur. Shock is een vernieuwde geur in de one lijn met een bloem en musk achtig accent. Het staat voor een stoere vrouw die er vrolijk in staat, vandaar deze levendige geur.

Het flesje bevat 100 ml wat een lekker grote fles is waar je zeker eventjes mee voort kan. Het flesje wordt afgesloten met een dop en in de verpakking zit zelf een spuitmondje die je moet bevestigen op het flesje als je de andere dop er vanaf hebt gedraaid. De fles is voor de rest heel simpel wit met in roze graffiti letters Shock er op gedrukt.

De dop is er makkelijk af te draaien en dan monteer je de andere dop met spuitmond.

En hoe kan je de geur nou omschrijven? In de geur zitten de aroma’s van: passiebloem, pioenroos, papaver, braam, nacis, jasmijn, amber, vanille en muskus. Ik vind hem heel erg lijken op Womanity van Thierry Mugler lijken alleen dan een beetje met een andere twist. Iets frisser denk ik dan de Thierry Mugler variant, maar ik kan niet zeggen dat ik echt fan van de geur ben, het is niet helemaal mijn ding. Het is een warme geur, maar de noten die overblijven vind ik niet zo prettig ruiken op mijn huid, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

De geur blijft trouwens niet al te lang hangen, aan het einde van de dag is er niets meer van de geur over, je moet dus echt bijspuiten in de loop van de dag.

De CK One Shock eau de toilette is te koop bij de grotere drogisterijen en parfumeriën voor € 35,00 en daar heb je 100 ml voor.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. ik vind het flesje wel leuk, weer is wat anders….
  de geur past alleen niet bij mij,,,, ik ben dan ook best moeilijk met parfum….

 2. Ik heb hem ook en hij is al helemaal op. Ik ga binnenkort weer een nieuwe halen, ik vind dit echt een heerlijke(!) geur. Net wat je zegt op iedereen ruikt een geur anders.

 3. Hij is heel erg goedkoop + vind hem er girly uitzien. Voor eau de toilette vind ik het ook niet erg om bij te spuiten… Ben alleen bang dat ik er, net als jij, geen fan van zal zijn.

 4. Een verwisselbare dop? Grappig, haha! Ik denk dat ik deze parfum moet ruiken om goed te kunnen beoordelen. Heb ik eigenlijk met veel parfums wel, alleen bij hele zoete weet ik bij voorbaat al dat ik die waarschijnlijk lekker vind :p
  Het is trouwens ‘gouden oude’, oude zonder ‘n’, in de zin ‘… gouden ouden van Calvin Klein’. (:

 5. Ik weet niet zo direct wat ik van de geur vind – ik zou hem eerst moeten ruiken – maar het flesje vind ik wel leuk :) xx Katrien

 6. Klinkt niet erg positief. Heb er zelf een monstertje van en vind het een erg lekker parfum! Bij iedereen ruikt parfum natuurlijk anders. Is heel persoonlijk. :)

 7. One vond ik altijd wel lekker ruiken :) maar idd, smaken verschillen. Deze ken ik dan nog niet, maar ben wel benieuwd geraakt. Jammer dat je hem niet meer ruikt aan het einde van de dag..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *