Zoeken
Sluit dit zoekvak.

CK One Red & Balenciaga Rosabotanica

 photo Geurtje1_zps1756858e.png

Releases van winterse geuren kan ik niet meer vinden in mijn mailbox maar geuren voor de lente en zomer zeker wel! De geuren worden weer frisser, levendiger en zoet. Calvin Klein en Balenciaga komen niet echt met twee nieuwe geuren uit maar hebben hun bestaande geur een andere twist gegeven. Benieuwd naar deze twee vrolijke geuren? Kijk dan verder.

 photo Geurtje3_zpsf87e2d46.png

CK One Red Edition

De nieuwe CK One Red edition staat voor een energieke vrouw maar die ook gewaagd en intens kan zijn. De geur is daarom heerlijk bloemig dat echt een verslavende werking op kan wekken, pas dus op dat je niet de hele dag wilt sprayen! De verpakking vind ik zeker puurheid en energie uitstralen door de doorzichtige verpakking en de rode en krachtige letters.

De geur opent zich met een heerlijke sappige watermeloen – wat ik zelf echt heerlijk vind ruiken – in combinatie met het blad van viooltjes en weelderig fruit. Het hart van de geur is net een bloementuin met warm wit amber en sensuele patchoeli wat daarna afsluit in een intieme huidmuskus dat de basis maakt.

 photo Geurtje_zps2733c132.png

Ik zelf vind de geur heel lekker maar eigenlijk ook wel weer een beetje aan de veilige kant, het is niet een wow factor geur, maar een geur die heel veilig is en zeker veel vrouwen lekker zullen vinden. De fles vind ik minimalistisch maar dat vind ik ook wel weer de kracht van de geur. Ik kan hem zeker aanraden om hem een keer te ruiken, hij is namelijk heel lekker. Maar echt bijzonder en uniek vind ik het niet.

Prijzen:

CK One Red Editon eau de toilette 50 ml – € 37,22
CK One Red Editon eau de toilette 100 ml – € 49,95
CK One Red Editon Body Wash 200 ml – € 13,89

 photo Geurtje4_zps607aec5c.png

Balenciaga Rosabotanica

Je moet wel echt van rozen houden om deze geur te waarderen. De uiterst vrouwelijke geur Rosabotanica is de nieuwste geur van Balenciaga. Dat een mooie frisse en stralende roos moet uitstralen die puur en helder van karakter is. Het is een super moderne en uitgestroken sexy geur voor de vrouw van nu.

Scherpe topnoten van peper en citrus maken de meteen uniek en worden in bedwang gehouden door groen en melkrijk vijgenblad. In het hart van de geur bevind zich de roos die haar heldere kracht laat zien. Om de roos wat contrast te geven maakt het hart ook gebruik van groene hyacint en kardemom dat met kamfer is doortrokken. De basis van de geur bevat wit hout en amber.

 photo Geurtje2_zps572e6e40.png

Het is echt een typische geur waarvan je moet houden. Het is zeker een unieke geur en je ruikt meteen het rozen idee terug. Zelf vind ik de geur niet prettig als ik hem voor het eerst ruik, je ruikt de pittige noten van de peper en citrus. In het dagelijkse leven hou ik ook niet van peper en citrus vruchten door mij  eten dus in een geur vind ik het ook niet geweldig. Maar natuurlijk heb ik de geur wel een aantal dagen gedragen. Ik moet je zeggen dat de geur hoe langer je hem draagt steeds beter wordt omdat dan voor mij de scherpe geur er van af is. Maar ik weer zeker dan mensen dit spicy luchtje heerlijk zouden vinden! O en de verpakking is echt om verliefd op te worden.

Prijzen:

Balenciaga Rosabotanica eau de parfum 30 ml – € 58,33
Balenciaga Rosabotanica eau de parfum 50 ml – € 80,56
Balenciaga Rosabotanica eau de parfum 100 ml – € 110,56
Balenciaga Rosabotanica body lotion 200 ml – € 38,33

 photo Geurtje5_zpsddebb6d4.png

Beide geuren zijn vanaf februari te koop bij de parfumerieën en de CK One Red Edition ook bij de betere drogisterijen.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Dat flesje van rosabotanica vind ik wel gaaf, vind het altijd zo knap van merken dat ze telkens weer iets origineels voor parfumflacon kunnen bedenken!

  2. Leuk geschreven, vind het altijd knap als mensen een beeld over kunnen brengen van een geur via tekst! Ik ben dol op watermeloen, ga CK One Ref zeker testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *