Zoek
Sluit dit zoekvak.

CK One Color 3-in-1 Concealer Pen

 photo CK2_zps59a22000.png

Tot voor kort was ik nog niet bekend met de make-up van Calvin Klein. Ik wist wel dat Calvin Klein bij een select aantal Douglas filialen hun make-up verkoopt maar nog nooit had ik er iets van getest. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Ik ontving deze prachtige chique concealer pen die mijn oneffenheden wel ging verdoezelen.

 photo CK_zps94e616c5.png

De CK One 3-in-1 Concealer combineert de voordelen van een corrector, een primer en een illuminator in één handige applicatiepen. Handig, zo belooft en doet hij meteen veel dingen voor de huid. Hij maakt je huid dus klaar voor de foundation met behulp van de primer. Corrigeert de oneffenheden en laat de huid stralen door de illuminator.

 photo CK1_zpsc2752d23.png

 photo CK3_zps6c38ba67.png

De concealer is er in vier verschillende kleuren: 1 light, 2 medium light, 3 medium en 4 medium deep. Ik heb zelf de kleur medium light gekregen wat voor mij de perfecte kleur is. Handig om te weten dat de light dus zeker nog een stuk lichter is dan deze kleur en dus geschikt is voor de bleke huidjes onder ons. Handig is ook dat je de kleur kan zien door het transparante vakje op de pen.

De handige klikpen werkt gemakkelijk om de juiste hoeveelheid concealer te krijgen. Hij werkt vrijwel direct zodat je niet eeuwen hoeft te klikken voordat er eindelijk iets uitkomt of juist ineens veel te veel.

 photo CK4_zps92c16053.png

De concealer heeft een unieke formule met een pigmenttechnologie met aminozuren en vitamine c + e om oneffenheden goed te camoufleren. En inderdaad dat doet hij erg goed. Ook de teint van de huid maakt de concealer stralender en helderder en egaler.

 photo CK6_zpscd3e8d00.png

Zoals je meteen op de foto kan zien is het een goed dekkende concealer die wel raad weet met de oneffenheden op de huid. De structuur is heerlijk romig en is makkelijk uit te werken met de vingers of een kwast. Zelf vind ik het prettig een klein kwastje of een bufferkwast te gebruiken om de concealer mee aan te brengen en te vervagen.

 photo CK7_zps1137fbe2.png

Mijn gezicht zonder concealer of make-up.

 photo CK8_zpsa9290398.png

Met concealer op de oneffen plekken verwerkt en bij de donkere plekken die wel wat meer licht kunnen gebruiken zoals onder de ogen en bij de neusvleugels. Het verschil is bij mij minimaal, maar ik weet zeker dat mensen met een oneffener huid hier veel baat bij hebben.

 photo CK5_zps49057fb7.png

De Calvin Klein make-up is bij de Douglas te koop bij de volgende filialen: Kalverstraat in Amsterdam, Groningen, Roosendaal, Burgtstraat in Nijmegen, Lijnbaan in Rotterdam en Haarlem. De concealer is te koop voor € 19,- per stuk.

Dit product heb ik ontvangen gekregen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Ik hou ontzettend van vloeibare concealers, ze geven altijd zo’n mooie dekking maar is wel naturel. De verpakking ziet er grappig uit, net zo’n parfumverstuiver :)

  2. Deze concealer ziet er prachtig uit! Klinkt ook heel erg goed. Jouw huid is zo mooi egaal dat je zowat geen dekking nodig hebt!

  3. Ziet er goed uit! Vaak vind ik bij deze producten dat het makkelijk uitsmeert en op een gegeven moment zelfs verdwijnt. Ben heel benieuwd naar dit product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *