Cien (Lidl) Volume Mascara

Cien (Lidl) Volume Mascara

Ik vertelde jullie al eerder dat Lidl het Cien assortiment – wat het eigen beautymerk van Lidl is – op de schop heeft genomen. In de winkels zag je af en toe wel eens make-up van dit merk voorbij komen maar eigenlijk liep ik daar altijd straal voorbij. Nu hebben ze ook de make-up producten vernieuwd en onder andere deze mascara. Het is een vrij simpele mascara die gewoon volume belooft. Ik ben benieuwd!

Cien (Lidl) Volume Mascara

De huls is gewoon super simpel, maar voelt niet heel goedkoop aan. Het is een vrij zware huls die best luxe aanvoelt. Voor de rest zien we aan de verpakking niet heel erg veel. Het merk Cien staat op de verpakking en de tekst volume mascara.

Cien (Lidl) Volume Mascara

De beloftes zijn dus simpel bij deze mascara, het belooft volume. Geen andere poespas, het is gewoon zoals het is. Dan hoeft de mascara ons ook niet teleur te stellen als het niet aan een hele waslijst vol beloftes houdt. Volume lijkt me nog wel enigszins mogelijk dus ben benieuwd.

Cien (Lidl) Volume Mascara

Op de achterkant van de huls vinden we nog iets meer informatie, maar ook niet heel veel. We vinden er de ingrediëntenlijst en de inhoud van 10 ml wat een prima inhoud is. Helemaal voor de prijs die je er voor betaald. Dat is namelijk helemaal niets.

Cien (Lidl) Volume Mascara

Als ik de borstel uit de huls haal word ik meteen enthousiast. Het is namelijk een plastic borsteltje en daar ben ik fan van! Deze borstels zorgen vaak voor volume en separeert de wimpers goed. Dat kan dus nog best wel eens wat gaan worden.
Cien (Lidl) Volume Mascara

het borsteltje bevat niet zo veel mascara en ziet er subtiel uit. Ik denk dat deze mascara hele subtiele en mooie natuurlijke wimpers geeft. Ik sta echt de popelen om hem te testen. Ik vind het altijd erg leuk als een budget product goed uitvalt. En na de positieve ervaringen met de andere vernieuwde Lidl producten ben ik gewoon erg nieuwsgierig.

Cien (Lidl) Volume Mascara

Mijn ogen zonder enige mascara.

Cien (Lidl) Volume Mascara

Mijn ogen met de Cien Volume Mascara. Het zijn mooie en subtiele wimpers met volume. Mijn wimpers zijn mooi gescheiden en plakken niet aan elkaar. Ze zijn langer en hebben een mooie krul. Ik ben enthousiast over deze mascara!

Cien (Lidl) Volume Mascara

Dan natuurlijk nog wat praktische informatie. De mascara brengt makkelijk aan, mijn wimpers voelen niet keihard aan en de mascara blijft prima zitten. Ik had een klein beetje last van een zwarte waas onder de ogen maar dat kon ook komen door het warme weer van afgelopen dagen. Het was in ieder geval niet extreem.

Cien (Lidl) Volume Mascara

Eindconclusie? Gewoon een hele mooie mascara die doet wat het belooft. Wil je echt een knallende mascara, misschien moet je dan een andere mascara zoeken, maar wellicht ook veel meer uitgeven. Voor € 1,99 vind ik het echt een prima mascara. De Cien Volume Mascara is natuurlijk te koop bij de Lidl en ze hebben nu een actie van 2 + 1 gratis op al het make-up. Benieuwd in welke filialen de hele nieuwe Cien collectie ligt? Hier vind je een overzicht met alle filialen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  24 juni 2016 at 09:51

  Wat een mooi resultaat! En dat voor zo’n prijsje!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 juni 2016 at 09:55

  Wauw, wat een fijn prijsje zeg en dan ook nog eens mooi resultaat. Sounds great!

 • Reply
  Hilde
  24 juni 2016 at 10:12

  Ik vind dit een verbazingwekkend resultaat!!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  24 juni 2016 at 11:36

  Wauw! Dat dat kan voor zo’n klein prijsje! Ik ben blij verrast!

 • Reply
  Nienke
  24 juni 2016 at 12:09

  Het borsteltje ziet er heel fijn uit! Geeft een mooi resultaat.

 • Reply
  Mariska
  24 juni 2016 at 12:27

  Dat ziet er inderdaad wel heel mooi uit voor die prijs, fijne review! Jammer dat niet alles bij ons in de Lidl ligt op het dorp :(

 • Reply
  femketje
  24 juni 2016 at 13:53

  ik vind ‘m wel erg pretty :D

 • Reply
  chucky1012
  24 juni 2016 at 15:14

  Dat is een fijne mascara!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  24 juni 2016 at 16:59

  Prachtige mascara ziet er goed uit ik ben jaloers op je klapwimpertjes

 • Reply
  Manon
  24 juni 2016 at 17:01

  ZO die ziet er goed uit

 • Reply
  Mariëlle
  24 juni 2016 at 17:10

  Ik vind het er eigenlijk echt goed uitzien!!

 • Reply
  Sjoukje - meergeldminderstress.nl
  24 juni 2016 at 20:44

  Wat een goeie tip zeg! Ik kon me eigenlijk niet voorstellen dat die goedkope mascara’s de moeite waard waren. toch maar eens eentje kopen dus!

 • Reply
  Vanessa
  24 juni 2016 at 21:11

  Voor € 1.99 vind ik het resultaat heel mooi! Ik ben ook fan van dit soort borsteltjes.

 • Reply
  Evelien
  24 juni 2016 at 22:00

  Wow, dat is nog eens een topper qua prijs én resultaat! Dat afgeven onder de ogen, daar heb ik momenteel ook enorm last van. Zelfs m’n eyeliner gaat stempelen, ugh. Komt gewoon door dat plakkerige, benauwde weer joh!

 • Reply
  Aileen
  25 juni 2016 at 12:17

  Leuk dat je de Lidl producten al een paar keer hebt laten zien. Dit is echt een merk wat ik anders echt nooit zou kopen, maar eigenlijk word ik alleen maar enthousiast van je reviews! Ook deze ziet er weer goed uit!

 • Laat een reactie achter